36

Анонимен

преди 4 години

Извън по големите градове вече 99% са чингапуци незнаещи български,камо ли да четат и пишат,които даже и на училище ходят чат-пат но ги водят че учат!Какво се правят на ударени гербераските калинки!Тия убиват България!

35

Анонимен

преди 4 години

Изгонете НПО-та от МОН. Цялата стратегия за образование се налага от чужди институции. Резултатът е учебници писани от и за ....

34

Анонимен

преди 4 години

Най-големия проблем на училищата е, че има твърде голям брой пенсионери, че преподават глупост от преди 50 години. Тъй че тази трябва да се самопенсионира, ако иска да подобри нещата.Другия проблем е, че поради сбърканата система за финансиране завършват всички, даже и неграмотните.

33

Бивш учител

преди 4 години

До"да си ходи в Старческия, щото много, ама мно-о-о--го се ocpa."Няма да си ходи, на пожизнена длъжност е, това и обещаха когато предаде и продаде учителската стачка.Отделно-други привилегии и облаги. А тая е била даскалица , когато имаше социализъм, че и тогава се съмнявам, каква даскалица е била. Баш даскалиците си гледаха даскалъка, а не драпаха да се изкачват в Йерархията със зъби и нокти, с бедра и гърди....

32

Бивш учител

преди 4 години

На видеото виждате тая, която предаде и продада учителската стачка-най-голямата в най-новата ни история, когато управляващите не посмяха да нарекат стачкуващите ***.Купиха я с пари или с пожизнен пост.От тогава тръгна надолу образованието-закриване на училища, извозване на ученици, преобразуване на техникумите в гимназии. Нови техники и технологии ли? Обучението не е само компютри и медии, трябв смяна на цялата база, заедно с тези, горе на върха, сега командуват хора без всякакъв опит в учил

31

334

преди 4 години

Ало, бабо, кога ще отстъпиш мястото си на млади хора! Даскалица - в лошия смисъл на думата.

30

ГРОБ

преди 4 години

мисли само за племето ман гал. Прави са. Българите вече се изнасят в чужбина. Тези проблеми не ги вълнуват.

29

..

преди 4 години

ЧУДЕСНО, но къде бяхте до сега? Трябваше ли гилдията ви да разбие образованието и да я превърне в доходоносен бизнес от печатани академични и грешни учебници. Защото това си е бизнес, но само за малцина. За останалият народ е неграмотност. Защо в българските училища се учи по различни учебници? Защо децата ни /не само малцинствата/ остават неграмотни? Защо частните уроци процъфтяват, а родителите изнемогват за да изучат децата си това иначе безплатно образование. И къде е държавата? Няма я!

28

:) :) :)

преди 4 години

До ???Ти ли си този/тази, дето ми сложи минус? Защото статията, за която говоря, е доста дълга. Гарантирам ти, ще ти хареса. А за сегашното положение - ами аз напуснах след като започна разграбването на България, разсипването на икономиката, освобождаването от затвора на криминални личности под претекст, че са били политически. Да не изреждам повече.

27

БАНко

преди 4 години

Преди дни и каракачан мас.ти..я излезе да подхвърли дъвката за : 80% искали казарма !!???Съвпадение с 80% на Иво Христов и спасение за пет дневното изтрезняване на Джамбазки !!!

26

???

преди 4 години

До258А за сега нещо да коментираш?

25

258

преди 4 години

Опреснете си спомените за онова време и страха, в който живяха някои. Препоръчвам на тези, които жалеят по онова време да прочетат статията във Wikipedia за "Tато". Бил е голям манипулатор, въпреки че авторът на статията го казва с недомлъвки. Забележително е как действа в случая с Т. Костов; с групата на Н. Куфарджиев; с Мирчо Спасов, как урежда да се продаде златния резерв.Бил умрял със скъсани чорапи. А прибирал хонорарите на книги написани от други, но под негово име.

24

???

преди 4 години

От петилетки,не година-две се занимава с нищоправене.Навремето казваха ,че Т.Живков и Лили Иванова са вечни.След 1989-та станаха много повече

23

Тръба

преди 4 години

До виц на деня:Уили Койота съм го гледал да изобретява същите неща, ама все не му се получава. Не може да се мери с Началника.

22

#25

преди 4 години

До До Анонимен #25Исках да кажа до Анонимен 25

21

До Анонимен #25

преди 4 години

До Анонимен #24За насилственото покръстване учих преди 59 год. и още си го спонмням. Преди 59 години е имало по-голяма свобода при писане на учебниците. То не че много вярвам в иторията като я разказват де, щото това е относително нещо-ависи кой я пише историята. Затова овреме се ориентирах към езици и точните науки. Родителите ми просто приемаха моя избор, макар и да трябваше да се боря за избора си.

20

БАНко

преди 4 години

Хайде на новата дъвка под хвърлена на 80 % от българите за отклоняване от цената на водата , месото ,данъците ......От провала на Б.Б. селянина от Банкя .

19

Анонимен

преди 4 години

Права е жената тря промени Децата задължително трябва учат за Възродителен Процес по История тоест реално как насила християнизирани преди 12 века се опитаха други да християнизират в 21 век ако се водим плътно от Историята ниНека Децата се смеят до напикаване какви глупости са вършили Дядовците им по Комунизмъ

18

Анонимен

преди 4 години

Много важни неща част от Историята не се изучават в учишище примерно за така нареченото Покръстване което няма нищо общо с Кръщенете в Църква а насилствено похристиянизиране на Българския Народ от Византия през 866 г . при Борис 1 Децата ни имат право да знаят вместо да живеят като нас в капсулован Комунизъм на Живков когато всичко беше забранено да се знае , не е ли малко смешно

17

ШибиРиби

преди 4 години

Беше баба преди 30 години, вече трябва да е вампирясалата даскалица