26

Зозо

преди 4 години

Да успокоя всички руски ***-атакисти. Тръбата до Сърбия няма да стане в близките 50-60 години :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))), както и Белене :)))))))))))))То ще са едни археологии, мотане и всички Бг екстри :)))))))))))))))

25

Овчи Мозъци

преди 4 години

До АнонименБългарски .....!!!"пари за финансиране на правителствен самолет"този самолет струва 55 милиона Американския Окупатор ви издруса 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА за 8, 40 годишни бръкми, дето и 2-рука не са, някой от тези бръкми са 5-та или 6-та ръка ...не ревахте за 2 МИЛАРДА ДОЛАРА а се разревахте за 55 милиона !?*** мозъци !!!

24

Анонимен

преди 4 години

И после излиза онзи от КЕВР и ни съобщава на всяко шестмесечие с колко вдигат цените на основните суровини, за да оправдаят вечните увеличения на ток, газ, вода, парно и т.н. От 30г. само този филм ни прожектират....

23

Анонимен

преди 4 години

Супер, ще има пари за финансиране на правителствен самолет, за издръжка на НСО и правителствена болница, за стари норвежки подводници, дето им остават три години живот след доставката, за самолети модел виетнамската война, за командировки на депутатите до Мадагаскар и за други важни държавни дела.

22

до №19

преди 4 години

До ДО 17"Глупости. Нема сега ще бомбандират Германия"за сега и наложиха "санкций"Германия е окупирана Държава - Американския окупатор има 115 000 армия тамняма да се изненадам ако я бомбардират - САЩ са редки гадини !!!

21

Зозо

преди 4 години

До до 8Ай сиктир с този ЮП!!! Най - корупционният проект след Цанков камък. Кремълската хунта искаше земята под тръбите. Сега *** ревът на умрело. Бяха се приготвили да крадът като за последно. Само за инфо Цанков камък ще се изплаща 200 години :))))))))))))))))))))))))))

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Те крадяха от руснаците за да си пълнят техните хранилища, обаче те си затваряха очите за да върви търговията и експорта към Европа. Отделно получаваха газ от Русия на по-ниски цени. Спомни си газовата криза 2008-2009. Затва сега искат да ги заобиколят и да си решат проблемите.

19

ДО 17

преди 4 години

Глупости. Нема сега ще бомбандират Германия, като има два потока с газови тръби. Просто ее-комунистите не трябваше да извършават безобразието, и да спират южен поток.

18

Анонимен

преди 4 години

Като влиза 5 % по-евтино газа и като го плащате 20 % по-скъпо като крайни потребители, тъкмо ще съберат пари за нов правителствен самолет.

17

до №11

преди 4 години

До "Отговорът е на 8 юни 2014 когато правителството тогава спря Южен поток"на 300 км от границата ни, до Прищина се намира 2-рата по големина база на САЩ в Европа - 270 бомбардировача !!!преди да "спрем" Южен Поток в България дойдоха 4 Американски сенатора един от който бепе гига гадината Джон Маккеин ако не бяхме спрели Южен Поток щеха да ни бомбардират !!!

16

Анонимен

преди 4 години

А реки, потоци и езера като имаме наши, да не би да имаме качествена и евтина вода?! Не. Дали ще внасяме или не дадени суровини, цените ни са най-високи спрямо европейските, а сме с най-ниски доходи. Политика на грабеж от народа по всички възможни начини, това е истината.....

15

Анонимен

преди 4 години

Хора, като влиза газа 5 % по-евтино, да не мислите, че на вас ще ви е по-евтино. Просто политиците за компенсация ще са с 15 % по-алчни и ще ви вдигат и цени, и такси, и данъци. Спомняте ли си как допреди изборите се кълняха, че няма да вдигат данъци, а какво се случва сега... Здравомислещия човек на политик не вярва, особено пък на български политик.

14

до 12

преди 4 години

Да, и имаше вариант да има директна тръба-до България-нито през Украйна, нито през турция. ПРОТЕСТАРИАТЪТ НЕДОВОЛСТВАШЕ ОТ ДИРЕКТНАТА ТРЪБА, Е СЕГА ЩЕ КУПУВАМЕ РУСКА ГАЗ ПРЕЗ ТУРЦИЯ. нЕ Е ЛИ АБСУРД?!

13

до 8

преди 4 години

Можеше да се случи, ако беше изграден Южен поток с директна тръба до Варна. Тогава държавата щеше да печели и от транзита до поне десетина други държави. Всичко това е подарено на Турция. *** и протестариат сигурно са много дсоволни. Те не искаха директна тръба до България а такава вече има до Турция.

12

Анонимен

преди 4 години

Значи Украйна е източвала огромни суми от Булгаргаз.

11

преди 4 години

А защо тръбата не е до Варна? Защо внасяме руска газ през турция, като можеше тръбата да е директна. Отговорът е на 8 юни 2014 когато правителството тогава спря Южен поток.

10

Анонимен

преди 4 години

А реално всичко, което е свързано с газ, ще се оскъпи, защото у нас освен спекула и инфлация друго не сме видели.

9

Анонимен

преди 4 години

Мед, мед им капе от устата. Още 2-3 подобни новини и ще забравим за боковата пустиня.Като отшуми кризата, ще се окаже, че всъщност става въпрос за 10% увеличение

8

бай ганю

преди 4 години

ако бяхме братски народи то защо тогава не ни продават газ на половин цена?5% ли ?? тази май се базика плащаме двойно по скъп газ от много други страни а тази забеляза че булгаргаз е направил херколесово усилие да постигне невероятните почти 5% намалениепълни глупости

7

Отговор до №4

преди 4 години

До АнонименАко Американския окупатор не ни беше принудил да спрем Южен Поток,газта за България щеше да е 280$ за 1000 къбика и щехме да правим около 200 милиона долара на година от транзитни таксиЮжен Потощ щеше да създаде 15 000 работни места и щеше да донесе 9 милиарда долара инвестиций обаче Американските гадове ни извиха ръцете !!!