203

Един от северозапада

преди 4 години

Кога ще си го препарират че улянов се вмириса

202

Истината

преди 4 години

До Капитан Петко войводСто години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. Руснаците могат да постигнат самоуважение единствено като доминират над други страни. Тяхната национална идентичност е силно свързана с господството над другите народи около тях. Руснаците не могат да понесат мисълта, че съседите им могат да имат самостоятелен път на развитие, различен от руския, а мисълта, че някой съсед може да живее по-добре от тях ги угнетява и озлобява. И понеже те не са способн

201

До223

преди 4 години

А тук едни богаташи особено на север, там бабите и за по мижавите им пенсии нали знаеш кво ги правят ромеите, няма къща не посетена, демокрация, а големите ни градове въобще не могат да се сравняват с руските по стандарт, то тва и на морето ни се вижда, то добре, че сме такива богаташи та ни подмина ха мигрантите, опасния ислям, ама на север и в селата хич не им е до смях, там няма кой да ги защити от ромеите, тва в Русия го няма и няма да го има, някои неща не се купуват с пари:)

200

мухахахаха

преди 4 години

Русия 2019 г. минимална работна заплата - 118 евро! Да живее джуджето Путин! Вечният президент на руската ***!

199

До221

преди 4 години

От блумберг друго пишат и с факти:)), ама ти си знаеш де къде са блумберг, къде си ти:)))

198

Анонимен

преди 4 години

Бунището на историята чака Лилипутин.Факт !

197

Капитан Петко войвод

преди 4 години

Господа атлантици 31 е:), на Путин оценка са дали и от блумберг, потърсете я в новините, но не си разваляйте празника да я четете, няма да ви се хареса:)))

196

хахо

преди 4 години

великатта руска затъпела от алкохол душа въобще не и пука кои е президент стига цената на водката да и е по джоба.страшното ше стане когато руснаците изтрезнеят. тогава на путин ще му стане тясна русия.но това никога няма да се слу4и . русия одавна е победена от бодката.

195

Анти-мафиот

преди 4 години

Путин е ВЕЛИК, защото не си дава "***" под наем на Запада и затова му налагат санкции, той не е като глупавия Огнеборец - прочел една книга през живота си! Хвала на Путин, а хейтърите могат да си прережат вените ритуално

194

Вовка Офшорното

преди 4 години

Е едно проЗто момче инсталирано т Кремлин от ЕлцинДа неше купил Крим по тънко щеше да му легнеА сега - санкции докато го върне :)

193

Лайняната кочина

преди 4 години

Си заслужава и *** и Боярщника Аре у лево Празници са !

192

д

преди 4 години

Путин е учител на Ердо а Ердо е учител на Буда

191

Анонимен

преди 4 години

Противниците на Русия както винаги блестят с интелект и висок стил на изразяване на мислите. Явно за тях това е задължително качество.

190

Анонимен

преди 4 години

До 208Не знам до каква степен яхат руския народ, но ти сериозно ли мислиш, че теб никой не те яха?

189

Анонимен

преди 4 години

До 206Много умен историк.

188

Анонимен

преди 4 години

Горкият руски народ винаги се намира някой до го яхне.Свобода и демокрация нямада види никога само мизерия и гнет знае.Лилипутин граби яко.

187

Анонимен

преди 4 години

ее, ако Крим беше станал НАТОвски, Путин щеше да е хубав!!а така-неудобен е, има свое мнение, интереси, армия и флот !!има народ! и въпреки, че е "лош" всички се съобразяват с него.честита Нова Года, българи!! нека сме сплотени и силни в трудни моменти!

186

b

преди 4 години

50 нюанса чеервено!!!!и тия и ония....

185

при Путин

преди 4 години

От бившия зам. ръководител на районната администрация на Клинския район (Подмосковие) Александр Постриган е конфискувано имущество в полза на държавата на стойност 9 млрд. рубли (около 130 млн. евро) в това число 1700 обекта на недвижима собственост и 5 млрд. рубли (около 71 млн. евро) в брой. От шефа на банковия отдел на управление К на ФСБ Кирил Черкалин е иззет еквивалентът на 12 млрд. рубли (185 млн. долара) , а от полковника от МВР Дмитрий Захарченко бяха иззети 9 млрд. рубли.

184

Анонимен

преди 4 години

До za RUСАЩ, Англия, Франция и слугите им в България, наричай ги Ибонатовци!