187

ПроСоТо

преди 4 години

та на коя "Партия" си завещал бъбрека си,бе "дядо Соци"?..оти "партии" много-дал Бог,с лопати да ги ринеш!Та?

186

Реалиста

преди 4 години

1. Обявяване на неутралитет;2. Затваряне на всички граници и спиране на внос и износ;3. Прекратяване на членство в ЕС и НАТО;4. Прекратяване на Концесионни договори;5. Прекратяване на договорите за военните бази;6. Изграждане на фабрики и заводи по отрасли;7. Стимулиране на демографията (мин. 3-деца в семейство)8. Стимулиране на образованието (вероучение, запазване и поддържане на семейните традиции);9. Безплатно здравеопазване;10. Стимулиране на културата и историята.

185

Дядо Соци

преди 4 години

До ПроСоТо 204 Всичко което имам, съм завещал на Партията любима. Хи, хи..!

184

Я па я..!

преди 4 години

А Плевнелиев бил разединител.. . Я го вижте този.Егати обединителя.

183

ПроСоТо

преди 4 години

До Дядо Социабе ти и да искаш,не можеш да мърдаш!...Написа ли си завещанието?

182

Дядо Соци

преди 4 години

Много правилно.Алтернатива няма.Колкото по мърдаме , по ни влиза.Надежда всяка оставете.

181

Анонимен

преди 4 години

Поздрави от Искра Фидотова и Свинетка Павлова

180

Играта продължава

преди 4 години

Докато единият *** е бил в омразното Ю ЕС ЕЙ (САЩ) и е карал самолети по американските бази .Нашия тукмак държеше м.р.учите на знакови престъпни босове за да му дават територия за застрахователно му й охранително дружество. Пешо Коня ГО назначи за главен сек, след като босовете наляха капитал в СДС . Мони Рулетката му обещаха връщане на земи ако излъже народа за 800 дни .Не го хареса народа и го смениха с Боко . Кълнеше се Боко че партия няма да прави ,след 6 месеца с лиценз

179

Анонимен

преди 4 години

БЛАГОДАРИМ НА ГОСПОДИН ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЗАДЕТО ПРЕЧУПИ ГРЪБНАКА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ.

178

Анонимен

преди 4 години

Не може да се отрече,че Борисов носи най -'много тежести,сблъсква се с най-много трудности с инерцията, еснавщината,със старото ,но пробива път към новото и бъдещето с това, което прави и може да го направи.

177

оня без коня

преди 4 години

Хора,спрете да влизате и коментирате,не виждате ли,че всички медии и " вестници" са под пряк контрол на изедниците,пишат се провокативни статии,безсмислени,но пък всеки разумен кълве и се излива,а " някой" сондира мнения,е и платените да поизкарат..

176

КМН..

преди 4 години

Темата е за Борисов и Радев, а има само снимка на единия.Защо не сте показали мазната физиономия на руснака Радев?

175

Н

преди 4 години

Няма, другари - това е, на Другаря Борисов алтернатива - НЯМА. Ще си търпим геноцида, и така. Ще си чакаме реда да ни гътне я от данъци, я от мизерия, пряко или непряко...или да ни клъцне гръкляна някой римлянин бокопомазан...алаху акбар, Бокуууу! С ГЕРБ напред към ГРОБа и нито крачка назад!

174

Активист на БКП

преди 4 години

До баба ДораЦецка Цачева сигурно !

173

Анонимен

преди 4 години

Хора, радефф стана президент само заради герб. Герб го избра.

172

ПроСоТо

преди 4 години

ЕДИНСТВЕНОТО спасение от тая..щура ситуация,в която непрекъснато изпадаме,е ОГРАНИЧАВАНЕ мандата на "избираемите" длъжности!!Президент,премиер,депутат-ДВА мандата!!..НЕ ПОВЕЧЕ!Защото ВЛАСТТА КОРУМПИРА!!!!!!!!...ИСТИНА,установена ОТДАВНА от хората.ДВА мандата!..НЕ повече!Така хем ще се спасим от НЕИЗБЕЖНАТА ДЕФОРМАЦИЯ,хем ще има наливане на "нова кръв" в управлението на страната!..Но кой ще го въведе?..-във всеки случай НЕ окопалите се във властта СМУКАЧИ!

171

Анонимен

преди 4 години

Не знаех че политиката на бсп, която радефф ревниво защитава, се смята за истина. Каквото и да значи. И да уточним: зеления чорап напада премиера, а не обратното.

170

Русомраз

преди 4 години

Догодина зеленият чорап ще бъде събут!!!

169

Анонимен

преди 4 години

За много неща Бойко Борисов превъзхожда Радев,но особено за прямотата и откровеността.Дано не сбъркам в моята реакция и оценка,но при президента всичко е парадно,а новото време изисква качества,които не се покриват с предишните и за нещото си днес не бива да се преценява по онова,което са били някога.

168

Този глупак,

преди 4 години

калкото повече се показва, толкова по противен става и показва колко е ***!