24

преди 16 години

Певицата Риана не изпълнява ли песента Umbela

23

Жули

преди 16 години

Риана порно актриса ли е или да?

22

Хайде де

преди 16 години

Според потвърдената информация след 25 дни трябва да гледаме безплатен концерт на площад Батенберг с участието на наистина известен изпълнител.Ето и програмата на събитието : един по един се изреждат БГ изпълнители да "подгряват" публиката,настава време да се появи пирона на програмата...водещия обявява закъснение,поради задръстване.БГ певците се изреждат на бис,ораганизаторите гасят лампите на сцената и се изнизват кат пръдня из *** преди хората да са се усетили,че са стояли 2 часа на минусови температури за тоя дето духа.

21

merry

преди 16 години

Не мога да разбера защо човек, който явно не се интересува особено задълбочено от музика, и то конкретно поп и r'n'b изказва некомпетентното си мнение??? Ако Риана е "псевдо звезда", незнам тези смешници от концерта на Сити какво трябва да са... Това, че са наложени от самото радио, не ги прави звезди. А кои са тези 99% от хората, които не я били чували? Може би 99% от хората над 60 годишна възраст... Относно Depeche Mode и Spice Girls. За първите, може и да са по-големи звезди от нея, но когато бяха в БГ, бяха далеч от върховите моменти в кариерата си, докато тя е на върха в момента откъдето и да го погледнеш. А за другите девойки, не бързай с изказвания, защото на този етап лежат на стара слава, никой не е чул нищо ново от тях, за да прецени дали става или не. А,и това, че се продава,за твое сведение, означава, че е доста голяма звезда. Нали се сещащ, че хората, които я купуват, го правят защото я харесват, следователно има страшно много хора, които я харесват...е, какво повече му трябва на човек, за да е звезда??? Можеш да не я харесваш коооолкото си искаш, ама поне не си криви душата да я подценяваш така:)

20

Kaleko Aleko

преди 16 години

Всички сте *** хейтърите загубени. Който иска - да я гледа! Аман от форумни многознайковци

19

Емо

преди 16 години

Всеки на този концерт ще заплати точната сума, която струва тази певица.... 0 лв.

18

Искам да го стиска

преди 16 години

Много добри неща би направила тази.Яйца на очи.Друсан кебап.Пълнени чушки с карамфили и тем подобни

17

upuTy

преди 16 години

Nomer 9 -bravo, 13 - koi za voto si misli, ina4e taq men ne me radva hi4... mn prosta nqkva...

16

Криси

преди 16 години

обичам яя,много се радвам,че ще има концерт!!!! :****

15

преди 16 години

тая е мноого яка мацка

14

Ivory

преди 16 години

Nomer 9 ti si velik prosto ! haha

13

ijsa

преди 16 години

taq moje da e ciganka ama za razni marsotii stava idealno. za peeneto i ne znam ni6to

12

Райън

преди 16 години

Да го пудес, хас му хар, паперунде....

11

Христо Михайлов

преди 16 години

Каква най голяма звезда на музиката какви пет лева какви сънища:)))Какви класации ми цитираш.Това че се продава не значи че е най голямата звезда в момента.Когато напълни уембли сама тогава е звезда.Спайс гърлс като ги няма в класациите за един час си продадоха билетите нали:)))Депеш Мод какво направиха преди година на локомотив срещу 33 лева на човек - не беше безплатно

10

storm

преди 16 години

Простете за невежеството ми, но коя всъщност е Риана и защо трябва да сме толкова радостни, че някой ще и напълни нейния джоб от нашия ?

9

преди 16 години

От здружение: "Бели хора срещу *** и *** култура" питаме колко ще струва да НЕ я гледаме?

8

Слав

преди 16 години

Това, че вие не сте чували най-голямата звезда в музиката в момента, не означава, че тя не е такава. Направете си труда и проверете, която искате класация в повечето държави по света, включая и нашата родна България, и ще видите какво величие е Риана. Но съм напълно съгласен, че това, че концертът е на Батенберг е ужасно, защото няма да е концерт на Риана, а тя ще изпее няколко песни, след като преди нея са пяли редица БГ звезди. Дано някой ден направи истински концерт на стадион Васил Левски с нейна техника и балет и всичко останало като Джордж Майкъл!

7

Весо

преди 16 години

"псевдо звезда" - това което си написал направо ме спука от смях :)

6

Ivo

преди 16 години

Umbrella,.. ela ela ela :)

5

Марто

преди 16 години

Абсолютно съм съгласен. Смея да твърдя, че имам богата музикална култура, но тази кукла не съм я чувал струва ми се. Или пък с нищо не прави впечатление :)