123

Боби

преди 4 години

ЕХ ЕКСПЕРТИ(отново)ИМА В ИНТЕРНЕТ НЯКОЛКО ОСНОВНИ УСЛУГИ БЕЗ КОИТО ИНТЕРНЕТ ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА.DNS - Основата на основите превежа разбираемия за хорат адрес ДНЕС БГ в рзабираемия за компютрите IP адрес ххх.ххх.ххх.хххIP reservation - за да имаш сайт трябва да си наемеш адреси прочие базови услугиНо те са като цяло собственост на САЩ компании и ако бъдат отказани за дадена страна става много сложно всичко с интернетаЕ Руснаците са създали базови алтернативи на основните услуги

122

Анонимен

преди 4 години

" ... най непокорният народ на света ...". Ти, сериозно ли?

121

Анонимен

преди 4 години

Руския интернет е безаналогов

120

Анонимен

преди 4 години

Отлична е идеята Русия да се изолира от свободният свят. Да ги оставим да си живеят в клоаката.

119

Анонимен

преди 4 години

Руския интернет най-големия интернет

118

Анонимен

преди 4 години

Тез направо да издигнат една 20 метрова стена около азиатската си клоака и да се приключва...

117

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 126А може и да не е добра новината.

116

Анонимен

преди 4 години

Нов вариант на Желязната завеса, добрата новина е, че сме откъм западната и страна. )))

115

Анонимен

преди 4 години

'' Има, наистина, една измислена държава, но тя се намира на съмсем друго място. ''...............Ами 'измислена' е заради вас комунистите ...

114

Анонимен

преди 4 години

До УчителяТи наред ли си? Май рано си се надрусал. Има, наистина, една измислена държава, но тя се намира на съмсем друго място.А ако не знаеш нищо за руския фолклор, не значи, че го няма.

113

Анонимен

преди 4 години

В Русия всичко се прави с цел кражба на бюджетни пари. Абсолютно всичко се прави с цел приближените до товарищ дребен да ''усвояват''.Затова в Русия нищо не работи и същевременно има толкова руски олигарси по света.

112

Учителя

преди 4 години

До Пецата: Руски народ преди хиляда години не е имало....няма и сега. Измислена държава е Русия...измислена преди двеста и петдесет години. Интересно е че няма фолклор...не са го измислили още....

111

пецата

преди 4 години

Няма какво да ме гониш герберастки *** , аз няма да мръдна от тука и ще чакам отново да се върне СССР2.0 ,тогава ще отговаряте за кражбите и за геноцида върху бялото население на тази проклета земя , За Русия не бери грижа, имало я е и ще я има , руския народ е най-суров и най-непокорен и това се е доказало с времето , ако беше толкова лесно да се превземе тази територия англо саксовете отдавна щяха да я направят колония каквато сме ние ама за 1000г все удрят камък

110

Анонимен

преди 4 години

"САШ не са собствеици на интернет и по принцип който има 30 000 милиарда дългове не притежава нищо, а дължи всичко."Финансови умизаключения от интелектуслно бакрутирали индивиди не са нужни никому.

109

Анонимен

преди 4 години

Бааа закоо ви ся туй Интернет па с тука ааа!

108

rusnak

преди 4 години

То не било компютри а компоти.

107

Анонимен

преди 4 години

Стига сте спорили. Думата Дело е само съществително няма глагол дело , но за сметка на това има глагол дялам обикновено става въпрос за дърво. При това положение тъй като руската дума сделал е глагол и той е дошъл от старобългарския черковно-славянски език е логично да произлиза от дялам а не от дело. Това обяснява и израза Сделано в СССР или Сделано в России и близоста на изделията с тази щампа до думата топор.

106

Анонимен

преди 4 години

"Сделано в РоссиИ"Толкова ги и разбираш тия езици.

105

Анонимен

преди 4 години

До Сделано в РоссияТи колко славянски езика разбираш? Защото аз разбирам три славянски езика,като изключвам сръбски,който е много близък до българския език и македонски,който си е български диалект.сделал е направилили я сделал е аз направихСделал е глагол,произлизащ от думата дело,а думата дело има няколко значения.А сеча или цепя(дърва) е нарубил(дрова)

104

Сделано в Россия

преди 4 години

До Анонимен 110Значи какво излезе точно това което и аз твърдя дело си е дело т.е. работа а сдялал днешното издялал или порусначеното сделал е направил което руснаците го нямат като дума, сделано направено и т.н.