56

дедо поп

преди 4 години

Тия що дърпат дявола за опашката??? После пак ще ревът като ощипани моми

55

Анонимен

преди 4 години

Ми що тъй бе, САЩ нали бяха за мир и демокрация, само Русия разпалва войни по света?

54

Анонимен

преди 4 години

Комплексът "Камчия" е 100% собсвеност на правителството на Москва, купен е преди няколко години. Но Москва изглежда не се грижи за имота и не е плащала данъци и затова ще и го вземат и ще стане държавен. Много чужденци имат имоти в България.

53

Анонимен

преди 4 години

Че то САЩ водят информационна война против Русия от 75 години. Нищо ново.

52

Анонимен

преди 4 години

До До NASA Всичко, което пишеш е така, но "руските физици" бяха евреи и си отидоха в Израел. Така, че правилно е да се пише "израелските физици", "или неоизраелски физици", или "поструски физици". Руските еврейски милиционери, обаче не отидоха в Израел. Те станаха президенти и олигарси. Основната и единствена измеряема единица за еврейски патриотизъм е богатството. А нямаше как руските инженери и учени да станат милиардери.

51

до неграмотните

преди 4 години

Всички хвалите мужиците, ама примери не давате. Ракетните двигатели на примитивите са реактивни и развиват скорост от 5 км/сек, а ракетните двигатели на американците са йонни със скорост 40 км/сек. НАСА има космически флотилии от чинии и безпилотни совалки , а също и военна база на Марс от 1987 г, а мужиците са конструирали свръх-модерната лека кола Запорожец с двигател от немски агрегат. Стига съм ви ограмотявал, оставате си прости селски комунисти... читател

50

физик До NASA

преди 4 години

Физиците в Русия например много добре знаят че уравненията на Максуел (4 на брой) не описват цялата електродинамика!!!Това го е знаел още Никола Тесла, че тези уравнения са били модифицирани от физици като Херц, а не са дадени във вида, в който са изведени от Джеймс Кларк Максуел!!!

49

Анонимен

преди 4 години

Кибервойна работи само срещу демокрации. Нищо не можеш да направиш срещу противник изолирал Интернет. Да не говорим, че китайците от средата на 2020 влизат в Оруел и точковата им система за социална коректност. Почти сигурно е, че различните псевдодемокрации ще ги последват. Единственото интересно е, къде ще бъде границата. Защото Демокроцията все повече губи привлекателност в условията на настоящата финансово-икономическа ситуация. Накрая идват варварите.

48

До Калеко Алеко

преди 4 години

Oх...............ти се появи, голям смях пада, като чета твойте коментари, трябва да почнеш да пишеш хумористични романи, ще имаш голям успех...............направо милионер ще станеш......................хаха!!!!

47

Ехаааа

преди 4 години

Смятай къв страх имат тези от Руснаците.

46

Калеко Алеко

преди 4 години

Не знам какво готвят САЩ, но в случая те просто ще отговорят на хибридните-хакерски атаки на Кремълската хунта ... Това трябва да направят и всички засегнати европейски страни и най-вече България, където петата колона е забила ръждивата си арматура дълбоко в снагата и ... Достатъчно е човек да хвърли един поглед и в този форум, за да види профилите на дежурните рушкоговорящи ... !!!

45

До NASA

преди 4 години

На Запад все още студентите във физическите факултети учат глупости като струнна теория и т.н..........................пародия е образованието по физика на Запад!!!Докато руснаците са много добри в области като акустика и електродинамика, затова само Русия има хиперзвуково оръжие , западните държави нямат такова !!

44

До NASA

преди 4 години

Руските физици са много по-добри от тези в САЩ, Англия и Франция!!!Искате ли доказателства??

43

До NASA

преди 4 години

Западната физика е тръгнала по грешен път на развитие, руснаците добре знаят това, затова руските оръжия са най-добрите на света!!!!

42

До NASA

преди 4 години

Военна индустрия не се прави само с пари, но и с много мозък, а руските инженери и физици са най-добрите на света!!!

41

Анонимен

преди 4 години

Преди му викаха идеологическа диверсия, сега му викат ИНФОРМАЦИОННА ВОЙНА!Нищо ново под Слънцето!!!

40

NASA

преди 4 години

Доста елементарни са кремълските клакьори в този форум, нямат и елементарна представа за военната мощ на Космическа Америка. Фактът, че военният бюджет на крепостните за 2020 г, които в 21-ви век още живеят в дървени бараки, е 48 милиарда долара, а бюджетът на Пентагона е 738 милиарда долара, показва че селските ни комунисти пишат тук глупости и лъжи, като възхваляват примитивна Рус... Скрийте се някъде нещастници и се засрамете!

39

za RU

преди 4 години

До Руските свинеРусия е велика сила , била е велика сила и ще бъде велика сила!!!

38

Анонимен

преди 4 години

Някои отдавна помислиха Щатите и Канада за джуджета някакви си... ама си и вярват де.

37

Анонимен

преди 4 години

ами тя никога не е спирала