58

Анонимен

преди 4 години

какво беше мотото на ГЕРБ Работа, работа, Работа! Няма делник няма празникВода , Вода, Вода искат у Перник ама вода нема, нема и да има скоро!

57

Анонимен

преди 4 години

Спокоино май са на път да решат проблема! Полицията е нахлула в завод Стомана с тежка техника подозират го в кражба на вода и утре ще я върнат в язовира!Ха ха ха

56

Анонимен

преди 4 години

Знам какво ще решат ще им пратят още Полиция за да си мълчат!

55

Анонимен

преди 4 години

Вчера наш Бойко с джипката по родопските села да види асфалта ,а днес пред Коледно зад дебелите стани привика кмета на Перник и областният да чуе проблема за водата.Къде са министрите на околната среда , водите и инфраструктората на предколедната сбирка за Перник т.е. основните виновни? Защо Бойко не се сети преди два месеца за проблема с водата и не пална джипката до Перник? Защо съвещанието е в МС,а Бойко заедно с министрите виновни за това безводие не отиде до Перник да се срещне с перничани? Да не кажем за Бойко ,че страх лозе пази.По -лесно е да говориш срещу Радев по медиите ,отколкото н

54

Анонимен

преди 4 години

Човек ще си каже, че Перник до вчера е бил с кмет от БКП и сега Бойко го спасява!

53

ПроСоТо

преди 4 години

бре!..Тиквата свикал..нещо си там....."ПРЕД ВЕЛИКДЕН В СЪБОТА"!!!!!!!.."Като се обърне колата-пътища много"..Защо не ги свика когато още можеше да се направи нещо,бе.ЦРВУЛ?!?!?!?!

52

Анонимен

преди 4 години

Доживяхме режим на водата а скоро ви гарантирам и режим на тока защото 44 % от Ел енергията е от въглища а ЕС иска да спре това!Тогава спешно ще строим Беляне защото някои спря строежа защото бил Гьол!Както спря и Южен поток защото газа е Руски виж на Турски поток няма да е Руски!

51

Анонимен

преди 4 години

Не е само евтин PR явно на Лойко му пари под зад ника след като по никое време се е засилил да решава отколешен проблем. На всички е ясно, че нещата не стават от днес за вчера с други думи тиквата няма полезен ход времето му изтича.

50

Анонимен

преди 4 години

Може и да няма вода в Перник ама да си пуснат телевизора и да гледат как ще им решат проблема така ще им стане по леко !

49

Анонимен

преди 4 години

Утре ще видите чудо Язовир Студена ще е пълен с вода и риба!Маи фантазирам откъде ще намерят толкова риба верно шарани много зяпат пред телевизора строителя на магистрали

48

Анонимен

преди 4 години

Защо не ги пита къде са отишли 32 милиона които са дадени за язовира преди няколко години или той много добре знае къде са !

47

Анонимен

преди 4 години

При управлението на ГЕРБ няма режими на каквото и да е защото това е патент на комунистите!Я виж ти Перник се е върнал в СОЦА

46

Анонимен

преди 4 години

ГЛАДЪТ И ЖАЖДАТА СА ПО СИЛНИ ОТ ДИКТАТУРАТА, ВРЕМЕ Е МАФИЯТА ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА ОТ ПОЛИТИКАТА

45

Анонимен

преди 4 години

Забавлява се.Къде да иде? Няма да бъднува.Значи има проблемче вкъщи.Нюхьчо Неньчо невиждам.Като се точиязовир мълчи.Чух ,че гърците искалида напояват.Ако е така надолу по Струма да направи язовир за тях.Немо-же *** на жабарите ,а на византий-ците да нямат вода. Викнал ги е да мълчат.

44

до 43

преди 4 години

Какъв проблем на Перник бе това е проблем на държавата която е длъжна да осигури на хората елементарни условия на живот!Правителството не е само да строи магистрали

43

Анонимен

преди 4 години

Не отдавна некакъв гербер ми разправяше как едно време имало режим на тока а се цъвтим и ето ти проклятие Перник си спомни детството когато Бойко беше комсомолец кандидат партиен член!

42

Да е с Happy End

преди 4 години

Бойко Борисов щом се е захванал ще свърши работа за Перник.Да прокарат едни нови хубави тръби с Европейски пари. течовете да паднат пор 1% и Перник да е пример за това как държавата се е намесила и решила дългосрочно проблема на гражданите .

41

Анти ГЕПИ

преди 4 години

Срещнали се на полянка,прабългарин и славянка.Цуни-гуни, вади-тури,народили чукундури.Хем ебливи, хем крадливи,но най-вече завистливи.

40

Иво Христов БСП

преди 4 години

ТОВА НА БЪДНИ ВЕЧЕР И НА ПРАЗНИКА НА РОДЖЕННИЯ ДЕН НА ИСУС ХРИСТОС , ЦЯЛ ГРАД 100-ХИЛЯДЕН = ДА ОСТАНЕ БЕЗ ВОДА...Е ЗА РАЗСТРЕЛЛ НА ВСИЧКИТЕ ГЕРБАДЖИИ, И НА АДМИНИСТРАЦИЯТА ИМ .ПО МЕСТА И ПО СЛУЖБИТЕ -- ДО ЕДИН !ДО СТЕНАТА - И ДО ЕДИН, КАЛАШНИКА ДА РАБОТИ ..

39

Лудия Макс

преди 4 години

Гледали ли сте филма където вожда пуска от време на време малко вода да не се бунтува племето?