57

Анонимен

преди 4 години

до 64 И как ще се признае? Аз да не съм девствена девойка, че да ми скъсат девствената ципа, че да докажа че съм правила секс с мъж?

56

До 60

преди 4 години

В Германия няма ограничение по магистралите! В Англия е 70мили. Ако скоростта е проблем тогава да ограничат всички автомобили до разрешената максимална скорост за всяка държава и ще се решат проблемите. Има една фраза, "common sense", не е проблем високата скорост. Проблем е когато не разбираш кога може и кога не може.

55

Девствен съм

преди 4 години

А ако пребия някои Катаджия дали ще стана мъж!

54

до 62

преди 4 години

Това не значи, че не си девствен защото само ако си бил с жена се признава !

53

Анонимен

преди 4 години

На Военна рампа има само един светофар на които стоят КАТ или *** което си е едно и също!

52

Катаджия

преди 4 години

до 61 Девственико, аааа правил си... правил си сееекс- всеки ден с Мара "Шепата"

51

Анонимен

преди 4 години

до 58 В Англия може и да е така, в Германия има цивилни коли които по нищо не можеш да разбереш че са на полицията и те снимат, снимат! Върви кажи сега че германските катаджии са долни кооопелета!

50

Анонимен

преди 4 години

Надменоста и наглоста на управляващите масите е довело до революции ние вървим по този път и естествено края ще е същия!

49

Анонимен

преди 4 години

Цивилни? В закона не е ли упоменато, че такива шпионски тактики не са позволени. Трябва да са обозначени, видими и лесно разпознаваеми. По магистралите е Англия освен камерите има и бусове, ясно обозначени с отразителни маркери и табели, че заснемат движението и засичат скоростта. Движат се малко по бавно от ограничението за да можеш все пак да ги подминеш. Само в тъпанаристан всичко е скрито и покрито...

48

Анонимен

преди 4 години

до 56 А *** то у вашето село и светофари ли имало?! Много сте напреднали! Браво! Цели 5 светофара!))))

47

Анонимен

преди 4 години

Къде ги видя тия електронни броячи! В моя квартал има 5 светофара и нито един брояч!

46

Анонимен

преди 4 години

Срамно е да работиш милиционер. Друго не знам.

45

Анонимен

преди 4 години

до 52Малииииии, ти наистина от Луната идваш! Нали в днешно време има електронни броячи на светофарите, бреее??? Муахаахахахахаха..сцепи ме с тоя въпрос!

44

до 51

преди 4 години

Много си умен личи си че си от бандата на милиционерите врагове на народа!Аз пък съм мишка която ви ненавижда защото държите за справедливоста

43

до 51

преди 4 години

Ти как разбираш, че ще става червено за да спреш!? Броиш 25 секунди ли?

42

Анонимен

преди 4 години

до 49 Е ти от Луната ли падаш, бе? Не си чувал или виждал как автомобили минават на червено без да се блъснат в друг на който му е зелено???? Или в саксия си расъл?

41

Анонимен

преди 4 години

до 45 Има им още един лаф..."ти доказвай че нямаш сестра".Само че нито секс с жена ти...щото едно време нямаше фотошопи, нито е имало със сестра ти поради същата причина. А фотошопа за катаджиите е нещо извънземно, приятелю!Така че не ми говори глупости. Има знак- голбяват те ако си го нарушил. Това че е оставен неправомерно е съвсееем отделен въпрос.

40

Анонимен

преди 4 години

Ако изневярата е престъпление и ме снимат на калъп с някоя съм съгласен, че е така ама те нямат никакви доказателства и твърдят, че си виновен!Съгласен съм и с мобилен телефон да ме снимат как минавам на червено ама не да твърдят, че съм минал а да не съм моита срещу тяхната дума!Та нали ако за мене е червено то за другите е зелено на крастовището нали това е целта на светофара и така ще се блъсна в тях!?

39

Скептик

преди 4 години

Само да допълня че на Тракия в посока Пловдив най-опасните дупки са след ограничението. Значи за чий *** е ОГРАНИЧЕНИЕТО. Като се има пред вид, че всяка година от ДДС и акцизи за горивата събират колкото за 1 магистрала. Това е КРАЖБА.

38

HermanGoering

преди 4 години

*** и те да ме хвант за ****,с тяхните смешни банове, неудобен съм за герберастията, знам го, ама 1Р-тата се сменят по-бързо отколкото ме банвате! Така, както каза един колега долу - да ме снимат с 200 на 90 ок, ама да ме снимат с 60 на ограничение за инвалиди от 40 за уж ремонт...А тоя дето ме пита аз ли решавам кога е свършил ремонта само ще кажа, че има случаи знаците стоят повече от година след като е пуснато трасето, за да снимат, така че ходи и си лягай и не ми пиши вече!