168

Русофил

преди 4 години

Статията както е написана явно политиката е не ясна и манипулирана от ГЕРБ,пак триете тука изречения.Както ЕС анексира Македония и иска Албания да вземе работна сила и пазари,така и Русия предлага защото те са също руснаци Белорус.Пишете и драскайте глупости за пари.Шефа САЩ командори глупаците.

167

Анонимен

преди 4 години

До К. К.България вече е окупирана територия от Бойко *** и слуга на Фашингтон.

166

Константин

преди 4 години

До Ти да видиш..То сега си таковала мамата, ***, педофили, инцест, корупция, престъпност, липса на работа и доходи, никакво здравеопазване и пенсии. Повече от това накъде, а и да не пропусна сега и водата ще ни вземат нашите демократи. Справка Перник, дано Путин се отгледа и насам.

165

Константин

преди 4 години

Aз си ги харесвам и Беларус и Русия. Тези два народа ще си се оправят и сами, и защо да не са в добри съседски отношения. Ами да обсъдим България, харесва ли Ви това което е в момента, начело с господин тиквоний 1?

164

Анонимен

преди 4 години

Русия окупатора с една военна база на територията на Сирия. САЩ с около 800 такива в чужди държави включително ЕС. Кой е окупатора питам?

163

Зозо

преди 4 години

Азиатския диктатор Путин ламти за нови територии. Не му стигат на дребния, ***.

162

Анонимен

преди 4 години

сащ нима не иска ли бг да част от сащ.спомнете си за газта южният поток брайдън натисна на ъгъла нашият премиер да се откаже от южният потоки до сега страдаме че сме ваисали на сащ

161

Анонимен

преди 4 години

Русофилите искат мост на "дружбата" от Крим до Калиакра !

160

Ю-Туб Коментар

преди 4 години

,,... В то время я был пионером и мне рассказывали как я буду хорошо жить в будущем, а теперь мне рассказывают как я хорошо жил, когда был пионером...''

159

Активист на БКП

преди 4 години

То и Тексас е част от Мексико ама...сега е в Кравария ! Да пием на този светъл християнски празник за Матушка Русь !!!

158

Ти да видиш..

преди 4 години

Да се молим след Крим и Беларус Путин да не се огледа и за България . Тогава си е таковало мамата.

157

Анонимен

преди 4 години

Двамата върховни лидери ми приличат на восъчни фигури. Много ще им тича по едно мавзолейче!

156

до 173

преди 4 години

***, полячо ама му дръпна стола докато сядаше...

155

Анонимен

преди 4 години

Тя Русия планира да превземе целия свят. Ония запъртък не случайно трупа бомби и ракети като за последно.

154

Фантомас

преди 4 години

Лукашенко,*** на Лилипутин!

153

Анонимен

преди 4 години

Малкото, злобно азиатче в ляво на снимката не спира да трепери за кожата си, за душата си трябва да се притеснява повече, защото и той е смъртен и Господ един ден ще го попита - защо пожертва десетки хиляди в името на личния си интерес ?От това трябва да се притеснява повече, а не само да мисли как да остане на власт.

152

Смирненски2

преди 4 години

където пролетарското море,възвре от пламъка свирепна петгодишна демонска война.Москва, Москва! звезда на нови времена!Москва, Москва!От своите площади днес мълвишприсъда над вековен гнет.Сред теб са Лондон, Рим, Берлин, Париж,сред теб и целий пролетарски свет.И горда в своя блясък и гърмеж,с копнеж за сетната борба,пламтиш чрез всеки старец и младеж,зовеш кат бронзова тръбаи твоя зов веригите руши!Москва,Москва!вулкан от пламнали души!

151

Смирненски1

преди 4 години

Москва, Москва!Ти ярко пак пламтиш, ти пак туптиш!Ти пак си огнено сърцеи с ясна пурпурна усмивка бдишнад братски стиснати ръце.Че блясъкът на твоята зорараздра световната тъма,че ти като възторжена сестрасъбра на цялата земяи радостта, и бурната печал!Москва, Москва!сърце от разтопен метал!Москва,Москва!Пред твоите стоманени вратиразби се вражата вълна;звездата ти с рубинен лъч трептинад всяка горестна страна,където робът цял живот оре,а мре лишен от късче хлеб,където пролет

150

Анонимен

преди 4 години

Ужас,гледайте какво става тука - https://fatal-mediabg.blogspot/2019/12/10_18.htmlИли тука https://fatal-mediabg.blogspot/2019/12/blog-post_48.htmlПисна ни от предатели в парламента!

149

До 162

преди 4 години

Еврейските организации на преживели те холокоста отдавна се борят да се обяви 9 май за официален празник на Израел и това стана факт 2018 година, за тази истина да признае Израел се бори ха преживели те холокоста и накрая успяха, факт:)