392

Сеатъл, майна

преди 4 години

До Silicon Valey, CAБаце, глей да не настъпиш нещо, чета, много акали там по Вас.А,я язе си гледам парника с "трева", която ще продам после на приятел със магазинче.Не смогвам вика човека, голямо търсене, нищо че цената падна малко.Ми аз кво да направя, 4 реколти се вадят на година само.Близкия Ванкувър и той се легализира наскоро.Всеки със проблемите си, ама гаранте - не гладуваме.

391

Анонимен

преди 4 години

Моя проблем е да си умия колите, а не дали да се връщам. И изобщо емиграцията е замяната на едни проблеми с други.

390

Светото

преди 4 години

До Назад към Кое ?Светлината е от идващия влак.Нито БСП става за нещо в бъдеще, те си доволни и така.Държавния персонал, р0ми и Турчлета поддържат Винету.Радев само си мърмори.Останалия народ е безличен, няма светлина в тунела.

389

Анонимен

преди 4 години

Ми то ние си живеем и хич не ни пука вие кво искате.Да ни връщате, да не нивръщате. Да си взимаме старците и мн.други.

388

Анонимен

преди 4 години

До antibgАми като мразят българите защо да ги караме насила да живеят тук? Да си ходят да си живеят с хора, които не мразят. Аз не виждам никакъв проблем.

387

Анонимен

преди 4 години

*** ти вАмерика не си ли на купни и режим на водата.Те там гладували пишат БГ българите.:-)

386

Анонимен

преди 4 години

С мешник МуХОбоико жалък *** герберасче крадливо недоразумение !!!

385

Silicon Valey, CA

преди 4 години

някои сме в Америка баце.Айде да не ми обясняваш, колко е "зле" тука, ха ха mi.ze.rnici

384

Анонимен

преди 4 години

Кореняк "гражданите",например ги спира това,че дават имоти под наем и всеки месец си ги събират,макар да им е страшно некомфортно да виждат толкова много грозота-ежедневно!

383

Анонимен

преди 4 години

До GalyaТи като искаш, давай си твоите пари на когото си пожелаеш. Но защо насила ще вземаш моите пари, които аз съм си изкарал с честен труд и после ти да казваш кой ще ги получи? На какво отгоре? Това се казва кражба. Аз изкарвам парите, ама ти да ги харчиш. Не, мерси. Не съм роб. А най-малко пък бих дал пари на хора, които ме наричат завистлив.

382

Анонимен

преди 4 години

До 413Елчето се бори за коледни премиииииииии

381

Анонимен

преди 4 години

До 411Ние с тебе не сме от един и същи народ.

380

lorko

преди 4 години

Елчето пак разгорещи колектива от вече чужденци на феодалната 3млн.-на менталност от старци родени във миналото и тяхната пасмина от деца-работници/за да не им подтискат твърде много самочувствието/.И как ли да избяга в чужбина човек,който "НЯМА ТАКАВА ВЪЗМОЖНОСТ"?

379

Назад към Кое ?

преди 4 години

В Испания, Гърция и Италия има села дето стари къщи са по 1000-5000Е, искат оправяне де.Приятел Софиянец си купил декар маслинова градинка с вода (помпа) в Гърция (8000Е) на 2 км от морето, около Александропули.Вика, карам кемпера там, кеф ти плаж, кеф ти риба, 7 месеца чист въздухДържавата ми плаща за маслините.30Е е надницата за *** работник.Варианти много, ама светлина в БГ няма

378

xboy

преди 4 години

Вместо да живея добре в УК, да се прибера и да мизерувам в България няма стане. Сбогом БГ! Тези 1000 лв да си ги пъхнат отзаде. На мен ми харесва 5-6К на месец и то в £.

377

antibg

преди 4 години

проблема е,че много хора мразят българия заради самите българи и живеят в чужбина за да не се налага да се сблъскват с простотията и байганьовщината на болшинството българи въпроса не далеч не е само финансов

376

Терминал 3

преди 4 години

Тока още ще поскъпва в бъдещето, а оттам и стоките.Трябва да се затворят въглищните ТЕЦове според ЕС до Дек 2020 Е, не очаквам нито (до)тогава да има протести, стачки.Идват избори Март 2021.Може и предсрочни.САЩ посланик рече - Каракачанов ще е.Така, че, Винету не е проблема, проблема е във Всеки БГ, че си наляга парцалите.Е, за тва няма бъдеще, освен Терминал 2

375

Тодор Живков

преди 4 години

До point of NO return!Само селяни от Банкя са останали и възпитаници на училището в Свищов

374

point of NO return!

преди 4 години

само озлобени скотове са останали в тая малка, обрулена и буренясала държава....

373

Назад към Кое ?

преди 4 години

В Холандия затворите са по добри от доста неща в БГ.По двама в килия, имаш право на ТВ, ДВД, плейстейжън 4, без телефон и интернет.Работиш по желание ? Плаща ти се, а и учиш занаят.Искаш да учиш език, професия ? Няма проблемИмаш къде да отидеш през уикенда ? ГотовоХрана, спорт, лекари, книги ? На нивоДаже мислят да затварят затвори, щото няма затворници