59

човек

преди 4 години

Само да добавя, ако ограничаваш калориите в менюто това не означава непременно, че си беден, а просто водиш здравословен начин на живот.Пропуснали са да отбележат, че богатите ходят и на фитнес, тренировки по бойни изкуства, ММА, танци-манци, други такива дейности, свързани с изгаряне на калории!Е, има и дебели и мързеливи богати хора.

58

Анонимен

преди 4 години

Явно всеки изказва мнение по собствения си джоб, а тука пишат хора с ниски доходи и мечтаят за комунизъм , но няма да стане никога. Просто в природата никое живо същество не е равно на всички други. Хората също не са равни и няма да бъдат.

57

човек

преди 4 години

Ееее, нищо не разбрах от написаното...Че аз богат ли съм???Аз ям само месо, зеленчуци и плодове и хляб почти не ям, пък не се мисля за богат.Просто от малък още не обичам хляб.Помня, като дете лятната ваканция когато бях на село, дядо ми, лека му пръст, насила ме караше да ям много хляб.И алкохол по 1 литър на седмица не ми е проблем.Както е казал Вуте, моем да пием, а моем и да не пием.А цигарите не ме привличат - опитвал съм, не ми харесват.И не, не съм богат!

56

Анонимен

преди 4 години

Времената не са се променили. И по времето на бае Тодар видните другарЕ са яли отбрани храни сега това се наблюдава и при техните наследници. Няма честно забогатял българин или потомствено богати.

55

Ицо

преди 4 години

Има вече трапеза за бедни и богати ли?Те богатите тяхните трапези са като за ***...нека плюскането започне,все едно имате по два стомаха като дойдат тия празници.

54

Анонимен

преди 4 години

До примерноБил Гейтс завърши университет доста години след като вече беше най-богатия човек.--а в кой университет започна да учи преди да постигне нещо? Остави кога го е завършил!

53

Бунгар

преди 4 години

Бедни,богати ...картинката е същата.В България качеството на храната е мизерно. Радваме се на луканки...които само ние си харесваме.Добро качество храна почти липсва в България.За прясна пък съвсем неможе да се говори....

52

Анонимен

преди 4 години

До 48Кои са безолатните университети, бре артик?--Пълно е из Европа с безплатни университети в които сега са изпратени сумати деца да учат само за да се каже, че учи в Европа и след някоя година като се върнат ще е големия смях.

51

Анонимен

преди 4 години

23% ит доходите на заможните отивали за храна... Или заможните са бая беднички, или трябва да спрат да ходят на ресторанти, дето е 100 лева на човек яденето, всяка вечер.

50

Анонимен

преди 4 години

Тоягата определя поведението на етапа, когато само ситен процент мозъчни клетки са събудени.Драстична отмяна наплоския данък, и темата морал ще излезе на дневен ред.А дотогава - ужас и безумие. Но мътната вода на безумието и ужаса е идеалът на днешните т. нар. богати. И не само.

49

Седесар

преди 4 години

Аз съм беден .Кво да ям?

48

Анонимен

преди 4 години

14400 лева на година те правят заможни? Че то едно крупие на 19 години е супер заможни тогава, защото си вадят по стотак на смяна ...

47

примерно

преди 4 години

Бил Гейтс завърши университет доста години след като вече беше най-богатия човек.

46

Анонимен

преди 4 години

До 48Кои са безолатните университети, бре артик?

45

Анонимен

преди 4 години

За получаването на добро образование човек първо трябва да има природна даденост и след това добро желание, а финансовата част е на трето място, тъй като ако първите две ги има пари все ще се намерят.--Абе ти си вкарай детето да учи в скъпите университети и да се запознае с децата на правилните хора с пари, пък това, че няма качества няма никакво значение. Докато и най умното и интелигентно дете ако го оставиш в безплатните университети да се обгради с *** и то нищо няма да постигне.

44

Анонимен

преди 4 години

За получаването на добро образование човек първо трябва да има природна даденост и след това добро желание, а финансовата част е на трето място, тъй като ако първите две ги има пари все ще се намерят.

43

комунист

преди 4 години

Друг въпрос ме гложди.Колко калории поема другаря Ким?Колко калории поема обикновеният севернокорейски колхозник?

42

Sichtpunkt

преди 4 години

Нямам намерение да споря. Всеки си има гледна точка и в повечето случаи случаи тя не съвпада с тази на опонента!Приятен ден Ви желая!

41

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktОценявам безплатният ви съвет, но парите отиват най - често там където хората са позитивни, отворени към света, добронамерени и с голямо сърце.--Това би било е един перфектен свят. Сега парите отиват при този който може да ги прави и управлява. А да да станеш такъв ти трябва образование. А за да получиш такова образование ти трябват пари.

40

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktАко говорим за парите от държавно поръчки у нас, тезата ти е напълно погрешна, а иначе парите ще изчезнат когато всички блага и екстри на цивилизацията започнат да падат от небето или да растат по дърветата.