18

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНДругарю, не ГЕРБ, а бившата кметица на Перник от БСП Росица Янакиева проспа "водния цикъл". При 70 процента загуби на вода, тя ми прави бутафорията Кракра! Другите кметове и то не от ГЕРБ използваха пари по европроекти да подменят морално и физически остарелите водопроводи. Виж ги Монтана и Враца какво направиха, а още от 80-те години бяха на тежък воден режим. При БКП! При великия Живков! ГЕРБ тогава го нямаше. Живял съм и в двата града в този период.

17

Анонимен

преди 4 години

И други населени места са в криза, стари водопреносни мрежи, аварии, некачествена вода, а цените ги искат над 3лв./м3. Безобразията нямат край, а хората са зле навсякъде.

16

Шумник

преди 4 години

Не знам Борисов защо ги търпи ,а не ги запукат с палките и кучетата да насъскат. Да не им е виновен ГЕРБ за положението.

15

Анонимен

преди 4 години

Страшното ще стане сега през зимата като свие студът и празните тръби започнат да се пукат. Горките перничани. А екоминистерчето и другарката на регионалното така се усмихват, сакаш са извършили най-големия си професионален подвиг. То бива некадърност и безхаберие...все едно управляват кварталния магазин, не държава

14

АнонимеН

преди 4 години

4 ЧАСА НА ДЕН ОТ ЧЕРВЕНАТА СЛУЗ ИМ Е ПРЕКАЛЕНО МНОГО НА ПЕРНИЧАНИ!!!И АЗ ПРОТЕСТИРАМ И ОЧАКВАМ ДА СЕ НАМАЛИ НА 1 ЧАС НА ДЕН ОТ ЧЕРВЕНАТА СЛУЗ ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО!

13

Анонимен

преди 4 години

Софиянци защо не ги подкрепят? Утре и те може да са в същата ситуация. Не разбрахте ли, че управляващите са против народа?!!

12

Винкел

преди 4 години

Винкелите да протестират под прозорците на Тиквата, а не да блокират пътища !

11

Мръсни комунисти

преди 4 години

Кметът и поддръжниците му от БСП сега преекспонират ситуацията в Перник!

10

Анонимен

преди 4 години

Браво на перничани! Протестират с пълно право!

9

АнонимеН

преди 4 години

КОЛКОТО И ДА СТРАДАТ ПЕРНИЧАНИ ИМ Е МНОГО МАЛКО ПОВЯРВАЙТЕ МИ!!!ПОЗНАВАМ ЕДИН ПЕРНИЧАНИН КОЙТО ОТКРИТО МИ ЗАЯВИ, ЧЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ВЪПРЕКИ ВСИЧКИТЕ ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СПРЯМО БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЩОТО ОЧАКВАЛ ИЗГОДИ ЗА НЕГО ОТ ТОВА ДАЖЕ СИГУРНО И В ПАРТИЯТА ИМ Е СТАНАЛ ЧЛЕН САМО И САМО ДА ПОЛУЧИ НЯКОЯ ИЗГОДА БЕЗ ПЕТ ПАРИ ДА ДАВА ЗА БЪЛГАРИЯ ГРИЖА ГО Е САМО ЗА НЕГО СИ!!!КОЛКОТО И ДА СТРАДАТ ПЕРНИЧАНИ МАЛКО ИМ Е!!!

8

Лисан

преди 4 години

Грабвайте винкелите и смачкайте Тиквата!

7

Анонимен

преди 4 години

Перник е пълен с полиця и жандармерия. От София продължат да пристигат още тежко бронирани автомобили.В Перничани ми е надеждата да свалят престъпния режим на Шайката.

6

Лиляна Павлова

преди 4 години

Моят дедо беше пазач на яз.Студена. Там ловеха риби само членовете на ЦК. Моят дедо беше верен комунист, каквато съм и я! Беха отписнати милиони за рехабилитация на язовира, които си ги делнахме с другите от ГРЕБ(БКП), а вие може да дуууате сууупата, прости перничани!

5

Анонимен

преди 4 години

Комунистите построиха Язовир СТУДЕНА за хората, да имат вода.Некадърните и крадливи герберасти го източиха.Това е истината и всеки в Перник го знае.

4

Анонимен

преди 4 години

Браво.Перничани-англичани.Покажете на тоя заспал народ, че в Перник винаги са живяли будни хора.

3

Анонимен

преди 4 години

За кого гласуват перничани в последните 15-20 години, мога ли да знам?За когото са гласували - НЕГО ДА ДЪРЖАТ ОТГОВОРЕН!!!А иначе, чисто човешки им съчувствам - наистина е безобразие в 21-ви век да има такъв жесток режим на водата!

2

House M.D.

преди 4 години

In vinkel veritas, скъпи мои сънародници! Имайте го предвид при следващия протест.

1

АнонимеН

преди 4 години

ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ И ГЕРБ СЪВЕТНИЦИ СЕГА ДА СИ СЪРБАТ ПОПАРАТА ТЕЗИ СЛУГИ НА САТАНАТА!!!И ПО 1 ЧАС НА ДЕН ОТ ЛЕПКАВАТА ЧЕРВЕНА СЛУЗ С ГЪСТА БЯЛА ПЯНА КОЯТО ТЕЧЕ ОТ ЧЕШМИТЕ ИМ Е ПРЕКАЛЕНО МАЛКО НАКАЗАНИЕ ЗА ТЕЗИ СЛУГИ НА САТАНАТА!!!