153

ес обичам те

преди 4 години

Референдум 2020 време е да излизаме от любимия ЕС .

152

бг

преди 4 години

ЕС е с красива външност, но с прогнила същност. ЕС бавно ви убива и заробва.

151

дъртак

преди 4 години

До АнонименИзмамената младост през соца ни направи такива за да живеете вие младите! Има ред!

150

Анонимен

преди 4 години

МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ СЕ ЧУВСТВАТ ГРАЖДАНИ НА ЕВРОПА, А ДЪРТИТЕ СКАПАНЯЦИ ГРАЖДАНИ НА СССР.

149

Кармен Златарева

преди 4 години

Географски сме европейци. Но на тази"организация - съюз" ЕС никой няма вяра и не го обичат - дори и тези които им лижат задниците...причините са много!

148

демонокрад

преди 4 години

Както каза другаря Рудолф Джулиани,бивш кмет на ню йорк -администрацията на обама и потрошенко са прилапали 100 млрд долара от "демократизацията" на Украйна.Така сащ плячкосват "приятелите" си.

147

30 сребърника

преди 4 години

Само някои продажни душици продължават да вярват в пропадналия от корупция и джендъризъм ЕС. Стига им безвизовото пътуване и евтините разговори с чужбина, а загиващата национална икономика заради безконтролното източване на фондовете и обезлюдаващите села и градове не ги интересуват, защото са ***.

146

Анонимен

преди 4 години

Щом един народ не вярва в собствените си сили , а вярва в някакъв измислен ,,съюз'' начело на който стоят разни пияници и извратеняци които мислят само глупости ,този народ е приключил и напълно си заслужава съдбата

145

Фанда Пекинска Цачев

преди 4 години

Селските простачки от кумуниски се превърнаха в аристокотки.Жени на сички времена.Лукс да пада.Само,че за аристократки нема начин да им се получи.

144

Миганин

преди 4 години

Абе,къде е батко?!!

143

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Не се чувстват граждани на Европа само селските простаци, защото са комунисти, а щом са комунисти, те не са и българи, защото са русо-роби...

142

Анонимен

преди 4 години

българинът е зомбирантурски поток няма да има щото така наредиха от краваршингтона гербавия слугинаж е готов да слугува на краварите до пълно изчезване на страната нида живее най известния комунист -кратунковеца от банкя

141

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре свиквайте, България е част от ЕС.Никога повече в съюз с азиат-ормана.

140

Мaзохизъм

преди 4 години

Образът на ЕС е разглеждан положително най-често в ... България (61%).На въпрос дали се чувстват граждани на ЕС, българите са в края на таблицата, като едва 56 на сто отговарят положително.

139

BGexit

преди 4 години

Изход на България от съюза:1. Ако ЕС не спре с налагането на *** и други содомски идеологии;2. Ако ЕС не спре финансирането на българската мафия (правителство), позволявайки безконтролното източване на фондовете.Докато ЕС не изпълни тези две условия, България ще търпи само негативи от членството в съюза.

138

Анонимен

преди 4 години

гербераски лъжи

137

Щирлиц

преди 4 години

Стъкмистика на евро.ейско ниво.

136

Анонимен

преди 4 години

350 000 се изселиха в Германия.Пресни данни от август. 47% работят.

135

Патриот

преди 4 години

защо пропагандата говори от мое име аз нямам никакво доверие към ЕС още по-малко пък към *** ,имам само омраза и ненавист към тези бандитски формирования!

134

Евроатлантик

преди 4 години

В ЕС е много зле, но ако излезем от ЕС ще стане много по-зле, много страшно ще стане, ужас ще настъпи, затова нека си изгнием кротко в ЕС и НАТО, защото иначе ще стане много по-страшно, много по-страшно.