10

Анонимен

преди 4 години

Според информацията под повърхността на планетата има солени езера, съдържащи кислородни молекули в количества, благоприятни за наличието на дишащи аеробни микроби. Геохимичните анализи на NASA от марсианските метеорити и богатите на манган скални образувания са доказателство, че в миналото е имало големи подводни басейни на Марс. Това твърдение предполага, че кислорода е изиграл ключова роля в изграждането на химичния състав на планетата, предаде SlashGear.

9

Хм

преди 4 години

Няма въздух за дишане на Марс.Как се пренася това?

8

Анонимен

преди 4 години

Какъв живот иска тоя *** , нали оттам е избягала човешката цивилизация , преди да бъде унищожен Марс.

7

Sichtpunkt

преди 4 години

Брей.....то и жив организъм в космоса не може да оцелее заради радиЯцията но.Като си взел да се изказваш по такива теми, би трябвало да си запознат с правописа на термините - "радиЯция" се пише "радиация"!

6

Sichtpunkt

преди 4 години

Брей.....то и жив организъм в космоса не може да оцелее заради радияцията но.Ти чувал ли си, че има организми които устояват на радиационно облъчване. Космоса е пълен с живот и само такива икземпляри си прокарават тезата за плоската земя

5

Анонимен

преди 4 години

София е по-негодна за живот от Марс... Перник, също като Марс няма вода

4

Тео

преди 4 години

Много ясно! Какво да очакваме - при пристигането зелени човечета да ни посрещнат с хляб и сол? Няма да стане! Ако имаше такива, отдавна да сме се намерили, или едните да са затрили другите! Истинския втори дом за земляните на слънчевата система е Венера. Въпреки дъжда от сярна киселина и налягането 100 бара, след успешна тераформация след 300-400 години може и да се живее там. Гравитацията е почти като на земята. Ако си роден на Марс НЕ можеш да идеш на земята!

3

Роб на влаЗта

преди 4 години

Брей.....то и жив организъм в космоса не може да оцелее заради радияцията но..НАСА бае мечти скъпо ни продаде.

2

Марсианец

преди 4 години

То и Люлин е негостоприемен ама пак живеят.

1

Анонимен

преди 4 години

Той и Мъск така казва!