118

Анонимен

преди 4 години

Още 10 г. Гроб и 5 млн!

117

Анонимен

преди 4 години

1300 години враговете ни не можаха да ни унищожиха , но накрая алчността и егоизма ни затриха.

116

Анонимен

преди 4 години

7 милиона сме били може би преди 10 години.Имайте предвид,че България намалява с около 120 000 души на година.Това е един голям областен град.Както и да е,пътници сме.

115

Анонимен

преди 4 години

Никакви 7 млн. не сме. Поне 1,5 милиона българи са уседнали трайно в други държави, като учащи и работещи и не се канят да се връщат. Българите, живущи постоянно в България, са не повече от 6 млн. и това е сигурно завишена цифра.

114

Анонимен

преди 4 години

В момента хората в България са не повече от 6000000.

113

DVB

преди 4 години

В БГ мнооого отдавна няма 7 милиона. Ще отбележа както някои колеги в по-ранни коментари вече написаха (защото е изключително важно), че някой като мен живеещ постоянно в чужбина няма как да заяви чуждестранен адрес или просто да бъде отбелязан в община или месна служба на МВР че е напуснал страната дългосрочно/постоянно. С други думи почти всички емигрирали които имат БГ документи си ги броят в тези статистики.

112

Колкото и да лъжете

преди 4 години

Българите са десет милиона7 милиона у насИ 3 милиона по света Има достатъчно Българи в Македония и Украйна които с радост биха се заселили у насВъпросът е къде ще работят и живеят.

111

Да ама не

преди 4 години

Некой ви е излъгал...право в очи!

110

Анонимен

преди 4 години

очевидна лъжа. реално около 4-5 милиона са постоянно живущи в България. понеже броят емигранти, които на хартия имат адреси в страната, затова излиза толкова, но това са жители само на хартия. да, населението ни намаля със страшна скорост, но тази празна територия ще се запълни от други, които искат да живеят в нея, има желаещи. тези, които ще дойдат, ще обработват земята на предците ни и ще се ползват от благата й, а 2 милиона емигранти ще работят по фабриките и супермаркетите на Канада, Америка и Англия.

109

Анонимен

преди 4 години

Това е интересно тълкуване на статистиката: В България общата цифра на детската смъртност намалява... ами като намаляват децата е нормално. После се споменава че процентната стойност е ниска, но не и че се снижава.

108

Анонимен

преди 4 години

Истината: българите *** като мухи, всяка година един областен град изчезва. По време на войни и национални катастрофи сме били много по-добре....

107

Анонимен

преди 4 години

7 милиона, таратaнци. 2 от тях са в чужбина, ама НСИ извлича "статистика" за броя на населението от адресния регистър, а от него няма отписване, като заминеш в чужбина. Та остават 5 милиона в Територията. От тия 5, мисля че няма нужда да ви казвам какви са 2 милиона. Малка подсказка - не са българи и не се чувстват такива. Та ако искате да остане нещо българско в този свят, не хленчете как нямало пари за деца (в повечето страни по света хора с вашите доходи биха си позволили 20), а раждайте!

106

До 118

преди 4 години

Също искам да допълня.В България минимален доход е, 560-610 лева. Или с други думи, 250+ евро. В Ирландия минимален доход, 9.8 евро на изработен час. Към 1 700 евро на месец минимален доход за 8 часа на ден, за 22 работни дни. Разликата в минималното възнаграждение е 6-7 пъти. Средна заплата е към 4 300 евро, в Ирландия говоря, в България 640-50. Според мен това е много по-важно, отколкото тези джобни пари 400 евро при раждане.

105

Анонимен

преди 4 години

Мдаа, останаха само пенсионери, внучета и държавна администрация. Само който много го мързи не е заминал още. Щом и препечените се изнесоха всичките за Германия , смятай....

104

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Здравият разум не се поддава на статистика-------Джордж Оруел.

103

Анонимен

преди 4 години

Това е било в края на 2018. Значи сега вече сме с поне 50,000 по-малко от 7 милиона.

102

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Аз не вярвам на НСИ,защото не вярвам на "плоски" лъжи!!!!!!!Ако на тях им вярвам сме 7 млн. и народа живее все по-добре!!!!Само,че фактите са много различни за хората,които имат нормално развити СЕТИВА !!!!!!!!

101

средняк

преди 4 години

Горд съм, че съм Българин, но ако мога ще изпратя детето си да учи в чужбина - ако се върне - върне, ано не - не. Хубава страна, но скапана държава. Държавниците вместо да са за пример, те първи гледат да намажат. Мечтата на всеки тук е да има строги закони и те да важат за всички, освен за него! Говори как трябва да се наказват нарушителите строго, и после спира в кръстовището на аварийки "за 5 минути". Няма оправия с тоя манталитет, няма!

100

Бунгар

преди 4 години

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ...Какъв смисъл влагаме в думата ВЕЛИК?

99

Анонимен

преди 4 години

Да, хората не бягат от хубаво, а от комунистическо мислене. Само държавата да даде. Жалък народ от просяци.