32

ПОД ПРОЗОРЦИТЕ

преди 4 години

когато му викат на ТИКВАТА има шанс да бъде чут народа. ОН лети на самолети, кара самолетоносачи, оправя Западналите Балкани и цяла Западнала Европа. Няма време за някакви сестри. Въобще за първи път чува , колко са зле сестрите материално и как изнемогват от 2-3 смени за да свържат двата края

31

akud

преди 4 години

***. кат сте толкова отворени с другата кюстендилска кифла. що не лаете. за задържаните отпадъчни бали от италия. който изглежда се горят в България от деситилетие в заводите на ковачки?????????

30

Анонимен

преди 4 години

Сестри, Медици, Аптекари - излъгани сте бе другари !Независима Манолова и азви го казваме от разПротести, стачки и палаткипредлагаме ви разни хваткипо клиничните пътекище ви следваме навекиПремиер, министър, шефлъжат, мамят ви за кефЗатова сестрички милинас вярвайте, не сме катилиАко трява, месец, дваще ви носиме дърваЩом огън има на площадатова е нашата наградаПоискате ли пък оставкаизпращаме ви по заявка Деца и майки увреденирусофили убедени

29

Анонимен

преди 4 години

Нинова ти лъжеш срамота

28

ТИКВАТА Е ГАДИНА

преди 4 години

гледаше като играч на "ТИГРИТЕ" космически кораб по време на срещата със сестрите. И половината време говореше той въобще не по темата на разговора. Както обикновено ЩЕДЪР на обещания, които чиновникът Ананиев веднага го контрира , че няма как да се случат. Или обтекаемо отговаря ще видим, ще направим проверка. При положение, че журналистите снимаха действителното положение как се КРАДЕ от лекарите от пациентите и Здравната каса. Пари се дават за крадене. ГЕРБ на власт!! Нищо необичайно

27

do ???????

преди 4 години

промит герберастки тролл, за какво се завираш тука да плюеш, мислиш че някой се iнтересува от плювните ти ли, или като Вожда си се мислите за недосегаеми,Такива дето крепите мутрата също ще получите раирани пижамки гнусни мижитурки, ще крепиш престъпници а! Няма да чакате дълго и ще си получите сметката.

26

Голям майтап

преди 4 години

Другарката Крадла Импексова се загрижила за възнагражденията на мед.сестрите .....

25

yes

преди 4 години

само с двама души се гордея в тази държава - Президента Радев и Нинова, рядко кадърни и умни хора, такива в БГ с десетилетия не се раждат.Признавам че преди 10г повярвах на банкинския ***, но сега съм за Нинова. Възхищавам се и на Радев и на Нинова че намират сили в тази враждебна герберска обстановка да се борят заобикновените хора, но не съм сигурен че тези хора разбират жертвата която правят за тях.

24

???????????!!!!!!!!!

преди 4 години

И това го казва г-жа Лъжа?!Бре! Ти да видиш!

23

Анонимен

преди 4 години

В нашата държава за да се спазва закона трябва да се видиш с Бойко.Това нация ли е или каруцарско племе.

22

axa

преди 4 години

правилно ги настройва един на друг - лекари/ сестри - щото от форума виждам че лекарите са добре при борисов а сестрите зле, значи лекарите са им виновни, нека се сджавкат сега та да има и цирк за борисов. а пациентите не стачкуват значи са добре.освен това което герб прави за здравето просто бсп не може да го направи, баце е кадърен а нинова проста затова само герб, малко им е герб.

21

пояснение

преди 4 години

до 27 : 20 като бсп, преди това бяха бкп!

20

xmmm

преди 4 години

Нинова,защо се хабиш за деби'лите, не разбра ли че на простите не трябва да се помага, те си заслужават Тиквата, нека ги довърши, за какво са ни прости хора само дърпат всички назад. нищо не може да се направи с такъв матр'ял и такъв матрял не е нужен в природата, ще поработят мизерно доде са млади и ще ритнат камбаната рано-рано, щото това е модела борисов и те си го харесват.Толкова малко хора в света дори има които могат да ги измъкнат от блатото ама те те плюят вместо да застанат до теб.Е,зарежи ги,остави ги на борисов.

19

лекар

преди 4 години

Все едно,че БСП не ги лъжеше!И вие от БСП не им кавахте истината също като много възрастни роми!Спокойно ще ви дойде и на вас редът да ги лъжете.Само,че при вас аз като лекар вземах заплата 3,7 долара месечно,а жена ми като акушерка-2,5 долара!Та с 6 долара месечно успявахме да си купим сол и захар-за друго пари нямаше!Та дано никога да не дойдете на власт!

18

тя "истината&qu

преди 4 години

другарката импексова недоволства че организираните от бсп и"независимата"пчеличка протести не успяват!що импексова не каже какво те свършиха за доброто на българите(20 г.бяха на власт),как се справяха с проблемите,как фалираха държавата,как приватизираха предприятия?сега само врякат и се опитват да дестабилизират държавата.много са гладни другарите,а импексова е събрала в себе си толко злоба че ше пръсне!импексова,не ставаш,никой не ти вярва,даже и от твоите!за това си госпожа лъжа!

17

Анонимен до Зозо

преди 4 години

Кои комунисти бе глуп, сега не управляват ли пак те с името ГЕРБ? Около 90% в мафиотската структура ГЕРБ са бивши комунисти и страната е отново фалирала. Най голямото постижение на ГЕРБ, внасяме отпадъците на Европа изнасяме злато и хора.

16

Паисий

преди 4 години

Г-жа Лъжа в действие!

15

Анонимен до 17

преди 4 години

А сега не е ли фалирала територията ? Държава имахме преди 30 години сега е тиритория със затихващи функции.

14

Тошо

преди 4 години

Г-жо Нинова, Вие сестра ли сте..?Как разбрахте че сестрите са излъгани, като не познавате нито работата им, нито проблемите, нито какво точно им е обещано!?!Ама как така от всичко разбирате, знаете и ...нищо съществено не вършите !

13

Анонимен

преди 4 години

От хората на Нинова и ния самата по-големи лъжци няма.