32

Анонимен

преди 4 години

Именно.Че бизнеса иска стаж и опит. Завършват на 13 и почва да опъва каиша, да може бизнеса да е добре и да дават 500 лева заплата без болнични

31

Данков

преди 4 години

Няма кадри, отрано трябва да се обучават.

30

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Направо от родилния дом да ги взимат !

29

Анонимен

преди 4 години

А от 2021-а на 4 в първи клас, а на 2 предучилищна, а в на баща си гащите още на ясла.Точа семе и го пращам на ясла. Семенна ясла

28

Анонимен

преди 4 години

И в предучилищната на две българчета сигурно ще се падат по десетина ромчета, просто такова е съотношението в тая възрастова група.

27

Анонимен

преди 4 години

Искат задължително предучилищно обучение за 4-годишните, за да им промиват мозъците с *** и ЛГБТ пропаганда!

26

6

преди 4 години

До Само питамАми , да !

25

Само питам

преди 4 години

От по-следвашата година тригодишните ще тръгват ли на предучилищна?

24

6

преди 4 години

МОН , след като не могат да измислят нищо съществено за подобряване качеството на обучението ,един суперсложен процес , непрекъснато прибягват до трикове със стуктурата , измислени формички като новият тест на ПИЗА побългарен ще се упражнява и ред други недомислия . От тези двамата на снимката никой няма хал хабер от учебен процес !Имаше една Сачева , добре че я махнаха, що поразии нанесе на образаванието .Сега се подвизава в социалното , но майките ще й таковат майката. Е ,какво доброда чакаш о

23

Анонимен

преди 4 години

А защо искат пари от родителите за всичко? А защо на едни други всички учебници, тетрадки, помагала, консумативи им ги подарява държавата?

22

Скептик

преди 4 години

Всичката Мара втада и сега допря до 4 годишните. Така де да не би някое да реши да не изплаща борчовете на тиквочите

21

6

преди 4 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРИ това ще стане - не всичко наведнъж !

20

Анонимен

преди 4 години

От 17 тия пари ги дадохме за вас, децата и ни нямаше, щото работихме.Айде не ми имитирайте приказките на Бейн от втората част на Батман той даваше града на хората вие пък сте давали парите на децата.Ми добре *** ако като бях малък някой ме беше питал щях да предпочета да живея по-бедно но родителите ми да са с мен, а не да живея по-добре и за цена да не ги виждам.Тия проклети пари, дето за тях и майките си продавате, дано, ви приседнат.

19

Анонимен

преди 4 години

А герберите кога ще ходят на училище?

18

Анонимен

преди 4 години

Аз тръгнаха на 7 но можех да чета и пиша както и 50% от всички от класа ми

17

Анонимен

преди 4 години

От 12 или я вижда сутрин и вечер за по един час в който се осъществява нещо подобно на полицейски разпит за отчет.Като знам повечето родители как в тоя един час си разпитват децата ако казват преди разпита здраве желаем другарю офицер и след края пак рапорт даден рапорт приет и ще замязате на полицейско управление.Ако имам деца ще си ги гледам аз никави държави и гувернантки че и задължителни за това задължително държавата може задължително да ми го д.уха.Родителите после все казват *** тия пари

16

Анонимен

преди 4 години

Отворете сайта на отворено общество , ще видите всеки статии са за образованието и тоя продажен мистър, правете си сметка къде се праеи тази учебната програма!

15

анонимна

преди 4 години

На 4 е напълно нормално, с това мислене никога няма да сме конкурентни, но за съжаление тези, които искат да вкарат в градините, пак няма да ходят, а нашите и без това повечето са там от още по-малки!

14

хах

преди 4 години

До Даскал ПандоНе че аз се правя на педагог но преди 30 години децата отиваха на училище на 7години, пък образованието ни беше измежду първенците в света. Как го правиха тогава?

13

Аз казвам,

преди 4 години

да се осигурят места в детските градини за 100% от децата на работещите и учещите родители.Ако дете на родители с професия вечен михлюз не знае български, тръгвайки в първи клас, да се наложи глоба 10 000 лева на михлюзите. Ако нямат пари, да отработят глобата принудително.От къде накъде ще получават какви ли не помощи, но няма да си направят труда да научат детето си на бълг.език, а за децата на работещи семейства да няма места и да са принудени да се лишат от една заплата, за да го гледат?