117

Андрюша

преди 4 години

Факт неоспорим, никога не бих си помислил че, ще подкрепя сатрап ер.. До..***!Но това което казва за американците е..самата истина! Как да подмина истината за... геноцида срещу индианците? Не мога. Арменяците са хитри, нищо не казват за изкланите, 250 000 мюсюлмани. Истината е че когато армията е на фронта, арменците се развихрят,избиват, изнасилват жени и деца. Мъжете са на фронта и никой не може да им помогне. Но когато армията се завръща, отмъщението е...жестоко! Дори Господ им обръща гръб.

116

Анонимен

преди 4 години

Който се ....... с Чичо Сам ,не свършва добре,вижте какво стана със СССРто,а японците тръгнаха да бомбят Хаваите и си получиха ядреното лечение и сега са мирни и кротки!Следващото десетилетие Турция я чакат тежки години,най-вероятно след някоя тяхна издънка,ще бъдат бомбени.Я,с кюрди,я с мераците им за морски територии ,се ще се намери повод,САЩ са царе на очернянето!Обвиниха Садам че има ядрено оръжие и сринаха Ирак.Нищо ,че после се оказа ,че никога не са имали атомно оръжие!

115

Факт

преди 4 години

Факт е, че най-големият геноцид в човешката история е дело на испанските конкистадори в Южна Америка и по-късно на американските заселници в Северна Америка. Става въпрос за погубванетл над 100 млн. души чрез убийства, глад и болести. Избитите и унищожени местни народи са в пъти повече от избитите от Хитлер и Сталин взети заедно.

114

Нагла гадина

преди 4 години

Кога ще се признае Геноцидът на българите в Одринска Тракия????Кога ще почиват душите им в покой?*** и долна турция.най-кръвожадната нация.извършила Геноциди над много народи.които са християни.а даже и над кюрдите.сирийци..и какви ли не.няма кой да ги спре.Дано Бог ги накаже един хубав ден...кръвожадни убийци

113

Анонимен

преди 4 години

До 122Не не са 1'5 млн.с естествено починалите и изгонените са 2'5 млн.Толкова колкото са живели в източна Турция!След 1925год.,арменци християни няма ,има само арменци -мюселмани ,като бившия министър на външните работи Месут Йълмаз!

112

Анонимен

преди 4 години

1,5 млн никой не е избивал.Избити са на няколко пъти по няколко хиляди, в рамките на погушаване на 2 или 3 въстания, инспирирани от руснаците в продължение на повече от 20 години. В числото 1,5 млн пропагандата вкарва всички умрели арменци за този период.

111

Анонимен

преди 4 години

Няма нормален човек който да защитава избиването на 1,5милиона мирни граждани и селяни!Деца,жени,старци и старици!Вината им единствено е в това,че са арменци!Трагедията е огромна за арменския народ,територия в която от 3хиляди години е населявана от арменци е ,прочистена" от тях!

110

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Болен мозък!!!!!!!!

109

KOKO

преди 4 години

I...DA PRODALZA. A,GENOZIDA VAV VIETNAM,IRAK,AFGANISTAN,BOMBARDIRANETO NA BALKANITE....FAK

108

Reptile

преди 4 години

Муньовции, Турция за това е била ИМПЕРИЯ, защото знае да си държи на ИНТЕРЕСИТЕ! ЕРДОГАН е наследник на ИМПЕРИЯ и се държи, като ИМПЕРАТОР, който не цепи басма на никого и винаги е готов да извади сабята. Когато прабългарите са били такива и ние сме били могъщи, когато наследниците им се кланят *** всеки с долари в джоба сме нищо.

107

KOKO

преди 4 години

PROTIV SAM SRESHTU VSEKI GENOZID,NO TUK ERDOGAN E NAI PRAV.AMERIKA E DARZAVA SAZDADENA OT EMIGRANTI OT ZELIJAT SVJAT.IZPOTREPAHA INDIANZITE, KOITO BJAHA AB,ORIGINALITE-ZITELI NA KONTINENTA I KOLKOTO OSTANAHA-VZEHA IM ZEMITE I GI ZATVORIHA V REZERVATI-V KOITO SA I DO SEGA.E.....KOI PRAVI GENOZID?

106

Istiklal

преди 4 години

Турският химн е бил спрян по средата при гостуването на турския национален отбор по хокей в София. В момента това е новина по турските канали. От организаторите са казали, че са имали технически проблем. Дано да е така, защото ще се провери. Ако е нарочно ще е много грозно. Има святи неща за всеки народ, на които не била да се посяга.

105

Нига

преди 4 години

А геноцида на САЩ над цветнокожи роби? А геноцида на САЩ в централна Америка? Още няколко геноцида, в които са замесени мога да посоча, освен финансовия геноцид упражняван и до днес над някои страни.

104

въпрос

преди 4 години

а за турския геноцид над нас българите кога ше признаете?

103

Анонимен

преди 4 години

Кое Ердоган ,кой е Тръмп?Къде е САЩ,къде е Турция?САЩ имат влияние сред по-голяма част от света ,а Турция само в Анадола е вземат на сериозно!Ако Ердоган го интересува бъдещото на Турция ,ще направи голямо добро на държавата си като се обеси в двореца си в Анкара.

102

Анонимен

преди 4 години

PRAV E 4OVEKA.

101

Анонимен

преди 4 години

някой пък се интересува какво ще признае Ердоган и какво не.Нещо се взима на сериозна.Но продължава да краде сирийски нефт както и до сега. Типично турско поведение . ***.

100

Анонимен

преди 4 години

Неоосманистът ердоган пак е имал халюцинации.Но, няма да му се размине за арменския геноцид.Въжето около врата му се стяга с всеки ден, докато накрая увисне на него.

99

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо се наяде на муй с тоя османлия хах, както и с Ким

98

Анонимен

преди 4 години

aaaa