104

чунма

преди 4 години

Да си обира крушите в Банкя тоя толуп.

103

Анонимен

преди 4 години

Стига сте ни показвали Борисов. Не е приятен и интересен.

102

ДртПрч

преди 4 години

Като прочета за политолози и социолози, почва да ми се драйфа.

101

Анонимен

преди 4 години

до 120: За всичко си прав с изключение на НОВА КОНСТИТУЦИЯ. Нашата си е добра- само трябва да се СПАЗВА!!! Според мен не си нищо повече от *** инфилтрат, която с една общоизвестна истина опитва да лансира гнусна идея.

100

Ало, Ваню

преди 4 години

Да, следващата година да е при Мишю Бирата, защото е обещал на Гоце.

99

НОВА ГОДИНА

преди 4 години

НОВ КЪСМЕТ. Бойко си заминава - това е ясно. Провалът е тотален и във всичко - България е най-бедната държава, българите - най-бедните хора в Европа, най-болните, и т.н. и т.н. За всичко са виновни политиците и най-вече - Бойко.Да отива да сади компири.И *** - също.Тези не стават и за ***.Време е за НОВА КОНСТИТУЦИЯ.

98

Анонимен

преди 4 години

Слави не е нов ,ама и Симеон не беше нов.Не подценявайте глупостта на българина.Тя е пословична с оная приказка за втория му акъл .

97

Загрижен

преди 4 години

Бе, Бойко на снимката защо гледа като натровен с метилов алкохол???

96

i'm

преди 4 години

Е защо пък чак до година да е по-активен? Ааааа... сетихме се, извинете! За малко да забравим, че 2021 ще има парламентарни избори ;) То за това и бюджет 2020 е предизборен! Ама повечето хора изобщо не го осъзнават. Поредният бюджет кьорфишек.

95

Гробокопач

преди 4 години

Хахахахаха... е за такова нещо като "средни месии", никога не бих се досетил! Това е една перефраза на "и тако и вако". Това е " средният месия" или това е с една дума "Месията", който пази Статуквото и Стабилитета;))) Вижте какво, аз съм Месия, койтпо ще разруши всичко познато ви досега, дори самите вас ще разруша, з ада ви изградя отново като Българи.С една дума, аз съм Огън който превръща всичко в Пепел и не се гаси с вода.От Пепелта ще се възражда Българското.Всичко останало е Съглашателсво!

94

Анонимен

преди 4 години

Бръщолевите си тука, но ви управлява 15 години...появи се един доблестен политик, като Радев, ама той няма партия.

93

Анонимен

преди 4 години

Шефе, вечерах мандарини.

92

Един от Северозапада

преди 4 години

Да речем, че Баце реши да е деен-няма лошо. Но, до всичко , до което се е допрял Гербер, е с огромни проблеми, или е направо изсъхнало. Всичко, което хванат-буквално съхне. Вече се чудя, дали ходят до писоара с хирургични ръкавици.Ако Бойко стане деен, ще е деен, като слон в стъкларски магазин. Неговия принцип в управлението е "проба-грешка". Дано не е деен, ще си го изтърпим , докато му мине мандата или докато пак вдигне кръвното, само да не разваля и малкото работещо нв тая държава.

91

Анонимен до Странджа

преди 4 години

Знам, че няма да ми отговориш, нещо да кажеш за отпадъка който внасяме от Европа а увеличаваме данъка за екология ? За най бедната, най бързо изчезваща нация, с най ниските доходи няма кокво да говорим. Откакто ГЕРБ са на власт ни бетонираха на всички последни места, само по смъртност сме в топ 5 в света. Странджо и ти го знаеш и Боко тикватата го знае, че дните ви са преброени. Не се хаби да тролиш, така още повече отблъскваш и малкото останали които подкрепят мафията ГЕРБ.

90

Един от Северозапада

преди 4 години

Без да искам, се замислям над думите на Радев. 2008-***-10 милиарда дълг, Орешарски иска да тегли 1 милиард заем, и то не бяха бели рояли, умни и красиви, и той падна от власт, качи се на трона Слънцето от Банкя. Колко заеми взе той? Колко, я кажете, гербаджии? И защо от гьол, Белене пак стана перспективен проект, а можеше вече и ток да дава? 28 или 30 милиарда дълг имаме вече. ЮП бе спрян, преди години, а тръбите бяха в Бургас.Сега ревем за Турски поток.Черно море-вместо туризъм-логистичен центъ

89

Анонимен

преди 4 години

мухобойко срам и позор гербераст

88

Анонимен

преди 4 години

Край!!!!!От днес нататък, бат Бойко става Бойко Мисията!!!!!!-))))))))))))

87

Питам за приятел

преди 4 години

Каква е разликата между социолого и астролого?И на единия и на другият им плаща царя или краля и няма научно доказателство за твърденията им.Да, може да си анкетирал 1500 души, ама първо дали сати отговорили честно? И второ какво пречи да си питал точно тези 1500 души от цялата държава, които мислят екзотично по въпроса? А останалите 7 и косур милиона мислят обратното?Магически професии са това.

86

Мунчо

преди 4 години

Кога ще дойде на власт БСП.Казваха че имало хиперинфлация при БСП.Каква хипер,като още малко да стана милионер.Направих се на финансов играч и отидох да обърна парата в долари и щях да припадна.В чейнча разбрах,че за 3000 лева ще ми дадат 1 долар?

85

избирател

преди 4 години

Чакай сега,специалисте!Казваш,на хоризонта няма никой,който да поеме юздите на държавата?Да и аз обикновения избирател съм на същото мнение,но.....Написано от теб си е манипулация,че само Другаря Борисов е достоен.Не мисля!!!Казваш,че ние БЪЛГАРИТЕ, искаме някаква бърза радикална промяна?!Е па ,като се замисля,той Другаря ни Борисов се е вихрил най дълго на тая позиция и......не бих казал,че нещо се е променило....