152

Nnmm

преди 4 години

Абе Бай ***, къде видя претъпкан влак в България? ,😲🇧🇬😲

151

...

преди 4 години

Всъщност снимката няма нищо общо с реалността, измислената Грета е пътувала в първа класа, при това се е радвала на специално обслужване...

150

Анонимен

преди 4 години

Грета не беше ли "екоактивистка". Тия куфари не са празни, и самите куфари не са много "еко". Не е хубаво така да се привързва към материалите неща, че от екоактивистка ще се превърне в най-обикновена печалбарка. А, чакай, тя вече май е станала такава.

149

бай Хой

преди 4 години

Защо няма други хора на снимката в тоя "претъпкан" влак!?! Да дойде тук да види претъпкан какво е!

148

Анонимен

преди 4 години

Тоя багаж сама ли си го носи?И сигурно сама се е снимала а?Пълен фалш

147

Анонимен

преди 4 години

А гретка знае ли че половината ток в Германия е от въглищни централи?? А влакчето и дърпа от тоя ток. Трябваше с колело да се придвижва. А като гледам колко багаж има бая е замърсила за производството му. Смешна работа, но има и други луди които хем ползват всички блага хем скачат и се връзват на глупостите на гретка

146

Анонимен

преди 4 години

Тая ако наистина и пукаше за природата, щеше да пътува като средновековните, т.е. ПЕША из Европа, с малко храна и един допълнителен чифт дрехи най-много, а не да обикаля с 10 куфара, да се вози на яхти и да разправя колко много зле сме се отнасяли с приподата и колко сме замърсявали!Е, щом преди 700 години е било нормално да идеш пеша от Европа до Йерусалим или до Рим на поклонение какво и пречи на Грети да се прибере така. И без това не ходи на училище, така че време бол.

145

знаем....

преди 4 години

Продуктово позиционирано материалче и снимчица от Шорош. А в очите ни "плуват''корабчета.

144

Анонимен

преди 4 години

ПР! И тя като кака ни Данче, всеки ден пътува с кола на работа, ама един път се качи в автобус на градския транспорт, снима се и вече колко сме загрижени за въздуха в София!Същата работа! Тая обикаля напред назад с луксозна яхта, един път се качи на влак (сигурно сепциално са намерили най-претъпкания за да има повече коментари), хоооп у социалните мрежи и вече голяма еко активистка, голямо нещо! А освен да крещи друго до сега не е направила!

143

Анонимен

преди 4 години

Е как така с влака, след всичката работа която свърши...чичко Сорос трябваше поне самолет първа класа или яхта да уреди. СрамотЪ!!

142

климатолог

преди 4 години

Дойче бан се изгавриха с малката пикла като написаха, че вместо да се снима на пода е трябвало да благодари на персонала, който я е обслужвал в първа класа, нея и екипа й. В момента в който някой я е снимал те всички отдавна са имали места в първа класа - особено неприятно за гретка е, че разкриват че с нея има екип кукловоди, които и дърпат конците. всичко е ПР повърня, трябваше да я вържат като мечка да бяга след влака

141

Анонимен

преди 4 години

какво ния навирате тая пикла бе! Не се сещаме, че всичко е платено?

140

Анонимен

преди 4 години

Ами ако изпусне нерегламентирани е ни си и в този претъпкан влак, пак ли ще е новина?

139

Анонимен

преди 4 години

да дойде да се повози тука, да разбере що е БДЖ

138

Анонимен

преди 4 години

Отново нагласена снимка, пропагандата продължава с пълни темпове

137

Анонимен

преди 4 години

Обратно на училище!!!

136

Факт

преди 4 години

Добър шопинг ! И аз искам така . Чичко Сорос , прати ми една яхтичка , с 3 двигателя и малко платна , аз ще обиколя малко Земята в твоя възхвала.

135

Анонимен

преди 4 години

Очаквам един репортаж от училището където учи и как и пишат шестици щото е комсомолски активист и нали е политкоректно да я бутат напред без да може да си реши задачите по математика... или пише на шведски като македонец български... Туй джендерията сега до гам ще го докара, че заради комсомол ще пишат шестици и чел не чел- взел... малеее комунизма си дойде на запад, като си го беше предвидил Маркс...

134

Анонимен

преди 4 години

Гретхен е едно болно момиче с диагноза! Тя има форма на аутизъм живее в собствен свят погледа, говоренето липсата на диалог с нея говорят много! Това е първият световен идол с ментални отклонения!

133

Анонимен

преди 4 години

Абе тва дете, не може ли да си стои мирно в хубавата Швеция, ами тръгнало да оправя света. Швеция е доста уредена държава, за разлика от много други европейски. Не знам кой подкукоросва това дете да се занимава с глупости, а не си гледа младините. Не може да оправи безразсъдството в световен мащаб.