128

Анонимен

преди 4 години

Това не е работа на държавата, още по малко на данъкоплатците...

127

Анонимен

преди 4 години

Борисов: Данъкоплатците да решат за системата ВАР----------Ква ВАР, кви Тухли, бе!Викай Валяка и Давай, Асфалта!!!!!!!!

126

Анонимен

преди 4 години

Има един начин да решават данъкоплатците - да се направи референдум по въпроса. Това ли иска да каже? Ама хайде тогава и другите частни въпроси така да ги решаваме.

125

Калашников

преди 4 години

Пунта Мара се прземи и започна да мечтае.

124

икономист

преди 4 години

До Анонимен 127За самолетите и за повишението на парите за отбрана, ще се оправдава, че тези разходи се налагат от членството на страната в НАТО и ангажимента, който е поела страната ни още от времето на присъединяването ни към пакта, когато ГЕРБ не са били на власт. Още малко и ще се изкара, че е под запрещение и не може да взима сомостоятелни решения, които да са в интерес на България. Какво му пречеше да вземе 4-ри самолета, вместо осем?

123

123

преди 4 години

Стига цоцали от държавата за щяло и нещяло. Има си БФС - той трябва да събира членски внос и да финансира каквото трябва.

122

Анонимен

преди 4 години

"за подобна крачка е нужно одобрението на голяма част от данъкоплатците". Защо за друго не искат одобрението на голяма част от данъкоплатците, а за ВАР - "Видео асистент рефер" искат? Интересно нали?

121

Пача

преди 4 години

В БГ.има 5милиардера и 10000 милионера.Всичко е цимент а не ВАР.

120

любо пенев

преди 4 години

Може спокойно да си я наврете ....(нали знаете къде?) и да ......... супата!

119

Гневен

преди 4 години

Амикой ги избра бе Анонимен?

118

Анонимен

преди 4 години

Каква демокрация имаме когато Борисов решава всичко еднолично...

117

Анонимен

преди 4 години

След парното в топло време, сега и "местните данъци били ниски"... ГЕРБ започва ново повсеместно скубане от всякъде...

116

Анонимен

преди 4 години

Абе ние футбол нямаме вар и кереч ще купуваме?Айде нема нужда !!!!

115

Анонимен

преди 4 години

Историята доказва,че обществата напредват тогава, когато на власт в тях има достатъчно умни хора,за да неутрализират активните *** и да не им позволяват да разрушат онова,което са създали умните. В регресиращите държави има същия брой глупци,но във властта се наблюдава ръст от глупави бандити,а сред останалото население на наивни простаци.Това разпределение на силите неизменно засилва разрушителните действия на глупаците и цялата страна отива по дяволитеКарло Чипола италиански икономист и историк

114

днес

преди 4 години

Тези ЦК на ГЕРБ дърпат парите прави стадиони,спортни зали и какви ли не табла слага в София ,харчим пари яко после няма,какво да има за 2 милиона работещи,малка държава/

113

Анонимен

преди 4 години

А данъкоплатците не трябва ли да решават и за самолетите ти, за даренията за държави в Близкия Изток, за размера на разходите за НАТО, за разходите за строежи на бежански центрове...?Интересно как не ти мигва окото да пилееш милиарди без да питаш данъкоплатците си, а същевременно им даваш да решават за някаква нищожна кауза като ВАР по стадионите?

112

Анонимен

преди 4 години

Бб е наркотрафикант -- гордостна избирателите от българскитеградове и села.

111

БАНко

преди 4 години

За престъпното управление на Перник , Тиквоний Банкярски плати 2 500 000 лева от нашите пари , а заради престъпните му министри МНОГО МИЛИОНИ през Страсбург .Вас пита ли ви ?

110

дедо поп

преди 4 години

Борисов: Данъкоплатците да решат за системата ВАРВ тоя контекст то и данъкоплатците да реша за самолета *** няма да стане

109

Анонимен

преди 4 години

Га хариза два милиона лева за трибуна Моци,защо не пита данъкоплатците,га хариза два милиона лева на пайнера ,защо не попита данъкоплатците ? Истина е ,че на този футбол във БГ ВАР не ни трябва,със половин положение на мач и със тази мижава скорост на действие,това може един да снима с телефона и готово,там за 20 лева на мач