195

Хахахаххахахахха

преди 4 години

Боеко и тролефермата друго приказват, ама пусти комунистически Евростат.

194

Омръзнахте вече!

преди 4 години

Стига с тези поръчкови негативни статии ! Дайте статии за това където сме сред най -добрите - трети сме по ръст на БВП, втори по най-нисък дълг , между петте най-добри по ниска безработица , втори най-висок ръст на заплатите .........

193

конче вихрогонче

преди 4 години

Да идват да ни управляват БСП-то. Ще цъфнем,като напикно мушкато.

192

Анонимен

преди 4 години

Тук имаше новина за изникнала скулптура на мумия на мястото на бившия мавзолей на Георги Димитров в София.Тя има за цел да ни напомни, че комунизмът още не си е отишъл.Е, когато си отиде, тогава ще забогатеем!!!

191

John Smith

преди 4 години

До ГоцеТи да не си на някаква тежка дрога бе ??? Средната заплата на бачкаторите в Берлин е около 1500 ?. На мои родини, лекари , заплатите им са по 15К ? , храната е по-евтина, облеклото е по-евтино, имат много социални придобивки, които в БГ скъпо се заплащат. Не зная тия глупости откъде си ги смучете ???

190

John Smith

преди 4 години

До stanimirПрост и неграмотен бих добавил :)))

189

от диктатура на БКП

преди 4 години

преминахме през ДС халтурата на СДС, през която фаза комунистите ограбиха България и станаха капиталисти, сега назначиха ДС мутрата Бойко Борисов да им охранява заграбеното от комунисти и ДС ченгета чрез мутратурата на ГЕРБ.Диктатура (БКП) - Кражбатура (СДС) - Мутратура (ГЕРБ), на всичките тези им дърпат конците от Москва, а народа ни все най-беден в Европа - младите напускат а руската Империя се подготвя за нов десант този път във Варна (заселена с около половин милион руска бляяда).

188

stanimir

преди 4 години

Prost narod - slaba durjava !!!

187

Чичо

преди 4 години

Ние сме двама пенсионери с общ доход 600лв.Имаме една малка кола за лични нужди.Общия разход за кола,лекарства и др.битови сметки е 40%.Останалите 60%са предимно за храна.Който може-да смята.

186

Анонимен

преди 4 години

И така ще бъде, докато на власт е бившия личен прислужник на Тато.Лъжи ,лъжи и успехи... ,докато видим че вече дълбаем дъното.

185

Анонимен

преди 4 години

- Алф, пак ли ядеш?- Не пак, а още.

184

Анонимен

преди 4 години

Благодаря ти, Бойко! За 250 лв.пенсии и 580 лв. заплати! А и поздравления, надмина учителя си! Бай ти Тодор щеше да е толкова горд с теб!

183

истината

преди 4 години

не плачете важното е че дупетатите и министрите ни са богати

182

до 188

преди 4 години

защо имаш толкова минуси? ???***!

181

заспал народ

преди 4 години

гласувал за буда и *** вече 3 мандата да му благодарят за благоденствиетотова е кармата на бг народеца - да го цакат до гроб гласувайки за Гроб

180

Гоце

преди 4 години

Камелия Цветанова е поредният хулител на България. Изцвъкала е отново някакви глупости на търкалета. Безумни усуквания и увъртания, а истината е проста: с една българска заплата в София купуваш повече, отколкото с една немска заплата в Берлин. Който не вярва,може да се разходи до там и да провели сам.

179

ироничен

преди 4 години

А преди 1989г. бяхме на първо място. След нас бяха Албания и Куба.

178

Пах

преди 4 години

Докато се примиряваме да работим за 800 лв и да ни управляват мафиотчета, ще е така. Няма бъдеще тук, по-зле и по-зле ще става

177

Анонимен

преди 4 години

ай стига сте ревали апартаменти с асансьори имате ли - иматее аза който няма . има банани- нали за банани ревяхте по площадите 89 годинае комунист за премиер имате ли- имате - и що ревете

176

Анонимен

преди 4 години

PAK NI GO NATIAKVAT, ZA DA SE PRIMIRIM.