49

ни са знай

преди 4 години

Този,Георги Марков, с псевдоним Николай,дали знае какво става в момента във Варшава?И дали някога ще разбере?Там сега е истинска битка за право и справедливост........

48

Истукан

преди 4 години

Ако не е Бойко, ще е друг бандит на негово място. В тази държа все избирате фалшиви спасители. В крайна сметка сами сте си виновни, никой не ви е виновен. Каквато е държавата, такива са и политиците. Щом няма качествени политици, няма и качествен материал след населението, от който да бъдат извлечени качествени политици. Правете си сами сметката за какво си говорим. Такива като Бойко ще бъдат преизбирани многократно.

47

Анонимен

преди 4 години

Ей вище го как лъжи непрекъснато

46

Софиянец

преди 4 години

Вече с противогази тръгнахме по улиците на София !

45

байно, нямаш срама!

преди 4 години

Да не знаехме кой печели от вноса на италиански отпадъчни пластмаси, да ти повярваме.Кога ще се пръждосаш от оглозганата ни страна?

44

РБ

преди 4 години

По време на управлението на Боко изсичане на горите за износ , увеличение цената на горивата , няма алтернативни източници на природен газ и ток , внос на отпадъци от ЕС !!!

43

tt

преди 4 години

Тоя ще и счупи ръката.Много обича да се реди до световните управници,чувства се значим.

42

НРБ

преди 4 години

Ако Пинокио Борисов мислеше за българите да намали цената на тока и горивата , а не да ги увеличава всяка година !!! За 10 год. управление на Борисов увеличението на тока е 50% !!!

41

sss

преди 4 години

като гориш *** на цяла Европа??? Изсичаш безразборно гори??? тоя на черното казва бяло и те убеждава, че е истина... колкото да пакета мобилност -ами макрон нали затова беше във варна, я си припомни! сега щели да завеждат дело... прах и хуморески за ***! пакета си е много добър за шофьорите -не устройва собствениците! къде е онзи дето тръбеше, че победил макрон.. хахахаха

40

мери

преди 4 години

Този ще надмине и Калата с театрланото си изпълнение навсякъде Ужасен артист лъже на поразия публиката

39

Данков

преди 4 години

До ТролВ София е много мръсен въздуха, не знам как го дишате всеки ден.

38

СС

преди 4 години

Избирателите на Боко от махалите горят *** и тровят въздуха ,но глоби няма !!! Внасяме отпадъци от ЕС и ги горим в ТЕЦ /изгорелите отпадъци от Дупница/!!!

37

Анонимен

преди 4 години

Не е верно у Варна дишаме най-чистио въздух нема да ни критикувате кмето щото е наше момче

36

Уфффф

преди 4 години

Пак лъжи и лицемерие... Единственото, което го интересува са евро фондовете и как да си ги поделят под масата. Промяна няма да има.Ще бъде същият сценарий, както с инфраструктура...пътища и къщи за гости и т.н. Първо ЕС да изчисти България от корупция, после да отпуска фондове....стига там да няма корупция разбира се.

35

Легендата

преди 4 години

А защо всички политици, управленци на местно и национално ниво не ползват градски транспорт и БДЖ? Защо не им дават заплати само когато постигнат предизбоните си обещания? Да не говорим, след разгромната победа на Джонсън Борисов е в идеална позиция да постави някои условия на Европа, които те искат неискат ще трябва да приемат.

34

Легендата

преди 4 години

Варна се задушава от балите отпадъци от Италия!

33

Ана Мари Петрушкова

преди 4 години

След 30 години господин Борисов ще бъде Президент на обединена Европа.

32

Алокакси

преди 4 години

Затова ли внасяте *** от Италия, другарьо?

31

Анонимен

преди 4 години

Борисов е лицемер и лъжец.

30

Празнодумец Мунчо

преди 4 години

А Какво каза празнодумеца *** по въпроса ?