36

Mr STARBUCKS

преди 4 години

До Гошо...ТъпотоЗдрассстттииии.Гошо е единственият мой политически опонент,който ми е приятел тук.Никога с нищо не сме се обидили взаимно.Смея да твърдя,че с него от преди 10 тина години,сме първите във форума на този сайт.След нас се появиха останалите знайни и анонимни. Та, тази дума "пазарявам" е запазена марка.Още от едно време,като вземех заплатата ,и гаджето ми викаше :"айде да отиваме да ПАЗАРЯВАМЕ" I wish everyone a nice day ..............

35

Бате Гойко

преди 4 години

съвсем доскоро можеше да си пил 1 промил и това не бе нарушение. Правиш ли разлика между това да си пил и да си пиян?"Че какъв е този толеранс 1 ? Това си е пиян човек. Съдържанието на алкохол в кръвта при шофиране, трябва да е 0,0. Тука поне е така."Колко е 1,2 промила? 50 грама сливова."По-скоро няколко х50 грама.

34

Гошо...Тъпото

преди 4 години

До Mr STARBUCKSТакава...българска дума...пазарявала няма.Време е да се...върнеш за малко в пределите на Филипополис,за да не забравиш...местния език,още ще ти трябва.Поздрави от Кривунделово и весели...предстоящи празници.

33

Анонимен

преди 4 години

Правителството , начело с Мин.чото Борисов не тежат 800 тона , но да ги предложим на Италия за размяна

32

Анонимен

преди 4 години

Ще се възстанови, както Цецо Тото, продължава да си води Спорт-ния тотализатор, както жената на Андрей, Иван си води дъскорезницата, само да не си бедняк......

31

Анонимен

преди 4 години

Джамбазки се е издънил, но отново е постъпил правилно. Като е нарушил, ще си понесе последствията за нарушението и толкова. Не виждам други причини да го разпъваме човека. Аз продължавам да му симпатизирам. Всеки греши, всеки си носи последствията. Никой не е безгрешен. Евала, че излезе и си го каза.

30

БАНко

преди 4 години

От 07.12 до 12.12 - пет дни МВР не успяват да потулят пиянството

29

БКП:Бойко FAKE COPY

преди 4 години

Разбрахте ли сега? Да печели мафията е едно, но да убиват и тровят Вас и децата Ви е нещо съвсем различно.Полицаи в Италия заловиха над 800 т Б___О_КЛУК , предназначен и изпратен за България, съобщи Bulgaria ON AIR. Пратката е била открита и задържана край италианския град Милано. Влака е бил със 17 вагона и е бил натоварен с почти 600 бали отпадъци. Търговската стойност на *** е близо 130 000 евро.Пробвахме с нашата п)*олиция, но те се уплашиха.Тогава пробвахме с миланската.

28

Анонимен

преди 4 години

a oт пияницата портних кога ще се разочарова ??

27

Анонимен

преди 4 години

А как кръвната проба на джамбазки се е оказала магически по-ниска от дрегера ????

26

Анонимен

преди 4 години

Коко Каменаров така изгърмя като шеф на БНТ. Хванаха го пил и на съд. Дори доста го бавиха.

25

Анонимен

преди 4 години

Има затвор за алкохол над 1,2 промила.

24

БКП:Бойко FAKE COPY

преди 4 години

Полицаи в Италия заловиха над 800 т бок.,лук, предназначен и изпратен за България, съобщи Bulgaria ON AIR. Пратката е била открита и задържана край италианския град Милано. Влака е бил със 17 вагона и е бил натоварен с почти 600 бали отпадъци. Търговската стойност на *** е близо 130 000 евро.

23

Анонимен

преди 4 години

Това е пейзажът днес- мутренски морал и войнстваща посредственост. Някои са разочаровани, а други отвратени. Но на кого му пука сред тая простотия.

22

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Абе Деса е била в колата на НСО.Пазарявала е ЕВТИНИ рокли за Новогодишната нощ.

21

Ха ха!!!

преди 4 години

А когато един от 'министрите ти' - които са на твое пряко подчинение, поркан и дрогиран си уби детето - не се разочарова, а? Дори го направи директор на някаква банка, а?Прокърора (дето ти си го избра) сигурно е бил много зает, та не е забелязъл едно убийство. Ама той защото бори корупцията по асансьори и тераси!

20

Баце

преди 4 години

Я се стегни па ти бе, отец Паисий! Има Уикипедия, влезни и прочети Хърватска от кога са в ЕС

19

Паисий

преди 4 години

До VПриятел', къде ги четеш тези неща?Хърватска е 10 години преди нас в ЕСЗащо заблуждваш хората? Плащат ти май да го правиш!

18

минувач

преди 4 години

А когато Джамбазки се опита да се качи на самолета за Брюксел със зареден пистолет??? Тогава не се рзочарова, а? И това за "НСО е на подчинение на Президента" - повече от явен намек чия е 'отговорността'! А че всичко друго е на подчинение на ББ - ама той отговорност не носи - ни за корупция, кражби, пиянски скандали, Клинки, Суджуци, зетя си Стенли, Тераси, Асансьори, контрабанда, и така нататък - то списъка няма край. Само където "отговорността" е винаги на някой друг бушон

17

Анонимен

преди 4 години

Много ми е смешен като се опитва да се прави на светец и съдник.