16

Пижо

преди 4 години

До Реалист и Анонимен 3Разликата е има-няма 200-300 години, приятел. На "Конкорд" са резали глави преди 200 години. А в СА продължават да режат!

15

бай ганю

преди 4 години

след като им е трудно с промените защо тогава не яздят камили а шофират автомобили?защо не живеят в палатки в пустинята а в климатизирани домове?защо използват мобилни устройства а не методи за комуникация от преди 100 год.?и тн.... с нещата които са променили

14

Totenkopf

преди 4 години

Не разбрах, каква е целта на статията? Все едно има някой, който мисли да емигрира там. Защо ни занимавате с глупостите си и фейк новините си?

13

Дедо

преди 4 години

И ако има хора,дето си мислят,че това е "миролюбива религия" - наистина трябва да прочетат корана (НАРОЧНО с малка буква!).Щото аз съм го чел и на руски,преди 89-та,и на български и там е ЧУДО!!!За такива ИЗВРАЩЕНИЯ си имат ОПРАВДАНИЯ,че свят ще ви зайде!!!!!

12

анонимен

преди 4 години

До анонимен308Като си от 10 години там,я кажи как се държат с теб като знаят че си българин? Има ли българи женени за саудитки? Аз не искам да имам нищо общо с тия,но ми е интересно,те дали го отнасят на Чоп Чоп скуеър за недостатъчно задоволяване в кревата?

11

анонимен308

преди 4 години

Тук съм 10 години. Това са гнусни садисти,лицемери. Всеки петък- екзекуция,за вещерство,чужда религиозна литература,хороскопи ит.н. Режат глави не само на Чоп Чоп скуеър, а на обикновено кръстовище,в ден петък,кпросто,за 1-2 часа спират движение.Няма такава гадиост,по религия мусюлманите са добри хора,но не тези тук....

10

Анонимен

преди 4 години

Голям напредък- разрешили им да пият сокчета на площада за екзекуции.

9

Анонимен

преди 4 години

Що вечерахте?

8

Тео

преди 4 години

Ами, и преди съм казвал - във всяка държава, или област, си има културни особености. Къде си режат главите и смятат жените за ***, къде се стрелят като каубойци в дивия запад, къде пият одеколон, щото пари няма за качествен алкохол, къде траят и не надигат глава, докато ги управлява шофера на бившия първи. Светът е шарен - оставете всяка културно обособена територия на мира. Не ги мешете, защото ще стане като в Швеция от спокойна държава ще се превърнат в Бейрут!

7

Европа

преди 4 години

Може и в Европа да са рязали глави има един основен разлик рязали са бели.Не можеш да сравниш бял с кафяв.Просто едните са по хора.

6

Реалист

преди 4 години

Охх, ама моля ви се, ако площад "Конкорд" в Париж можеше да говори, на милионите туристи, които пият кафенце и нагъват кроасани, щеше да им приседне набързо. Като крачите в Париж, Рим, Берлин или Лондон, буквално се разхождате върху килим от кръв. Саудитите ряпа да ядат с техните саби ...

5

Европа

преди 4 години

Западняците са глупави вместо да изтепат тия арабухи с ОМП и да заселят бели там те ги хрантутят.Самоаличаването на врага е победа както са направили римляните с Картген

4

Пич

преди 4 години

Тези хора живеят някъде в 17 или 18 век. За това, разбира се, вина имат т.нар. "западни демокрации", които са сключили сделки с *** за евтин петрол. Върху това се крепи "американската мечта" с голямата къща на 2 етажа и басейна. Ако не са добри приятели с тези "чоп-чоп" чалмаклии, нито ще видят къщи, нито коли с 3-литрови двигатели. Ще се наложи спешно да ги освобождават, а Русия в момента е силна и няма да стане толкова лесно. За това си затварят очите за "чоп-чоп" и отношението към жените.

3

Анонимен

преди 4 години

всяка европейска столица си има чоп чоп скуеър на който днес туристите правят селфи и пият кафе

2

Анонимен

преди 4 години

Елха за коледа ще има ли там

1

Анонимен

преди 4 години

Тия продължават да си тропкат на едно место,само лицемерието им е в повече.На тия СА не им вярвам