63

Анонимен

преди 4 години

До Pff 42Добре че навреме се махнах от кенефът UK.........Изтекъл си като най-можещия бъларски субект цопнал в дупката на "мъдростта"!

62

Анонимен

преди 4 години

До Pff 42Добре че навреме се махнах от кенефът UK.........Изтекъл си като повечето плиткоумни българи цопнали в дупката на "мъдростта"!

61

до 59

преди 4 години

Eu izhvarlia angliiskia ezik ot upotreba.--------------Недей да ме плашиш така, аз тъкмо научих езика след 10 г усилия го усвоих и говоримо, така че сега говоря английски по -добре от бълг... по -добре да бягам в UK, ако.EU ще сменят езика! Но не вярвам да наложат френски или немски.... английският ще продължи да е официалният говорим и писмен език в света!

60

Анонимен

преди 4 години

Еееееей доживях Брекзит!!!: )

59

Анонимен

преди 4 години

Едно от най-голямите посолства в Лондон е това на Южна Африка, на пъпа на Трафалгарт Скуеър! Абе българина е непретенциозно плитък откъм исторически факти самостоятелен балкански фантазьор.

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 58По време на апартейда агнличаните и амерканците също са враждебни към южна африка и налагат оръжейно ембарго.........Какво оръжейно ембарго след като Южна Африка сама произвежда сумай ти оръжие! Пишеш за събития от 1900 година. Ф Деклерк беше дупе и *** с Тачър която нарече Нелсън Мандела терорист! Я сега виж в интернета случката със сина на Тачър и неговата дейност в Южна Африка!

57

anon

преди 4 години

британците са пиявици... подли, надути въздух под налягане пиявици. без тях със тях е все едно...

56

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Англия, ... ... Юзна Африка са били винаги съюз без договор"За англия и южна африка грешиш. Те винаги са били врагове. Южна африка първоначално е била холандска колония и е била иазцяло бяла страна. Англичаните ги заробват чрез война и започват да внасят в страната милиони зулуси за евтина работна ръка. Те също и ъздават първите в историята концлагери. По време на апартейда агнличаните и амерканците също са враждебни към южна африка и налагат оръжейно ембарго.

55

Анонимен

преди 4 години

Angliiski teroristi out eu!

54

Анонимен

преди 4 години

До Solar Power 55Спокойно можеш да добавиш и Индия! Индия не е чак толкова близка с Англия! Индия е по близка с Русия отколкото с Англия.(въоражение) Независимо от това че някога е била колония не означава че политически са близки макър и без договор! В Англия по статистика живеят около 2 милиона индийци което е нищо от общото число 65 милиона души.

53

Solar Power

преди 4 години

До Анонимен - 53 Спокойно можеш да добавиш и Индия !

52

7

преди 4 години

Ако ЕС продължава с този стил на делене на бедни и богати и не прави нищо за развитието на Източните страни положението ще става още по-критично - и други ще напескат . Ние какваполза имаме - направиха ни пазар , взехани децата , пробутват ни *** ...1

51

Анонимен

преди 4 години

До Sichtpunkt 51Само ще направя аналогия с завета на хан Кубрат.............Задръж си аналога! Англия, САЩ, Канада, Австралия, Нова Зенландия и Юзна Африка са били винаги съюз без договор! Българизмите ти нямат аналог с действителността специално за Англия!

50

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

БОН ШАНС , ДЖОНСЪН....ХА,ХА,ХААААААААА!САМО СИ ПЛАЩАЙТЕ РЕДОВНО ТАКСИТЕ И МИТАТА , КАТО ИДВАТЕ В ЕС!НЕ ИДВАЙТЕ БЕЗ ПАРИ!

49

Sichtpunkt

преди 4 години

Излизането на Великобритания ще бъде добре дошло за Европейския Съюз.Напускането на която и да е било държава от EU не е добре както за държавата така и за съюза.Само ще направя аналогия с завета на хан Кубрат. Ако пръчката "Великобритания" се отдели от снопа "EU" то ще е възможно тя по-лесно да бъде пречупена. Но в същото време намалява здравината и на самият сноп "EU" и той ще стане по - уязвим.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 52Завиждай, Завиждай. Само да знаеш колко е готино да имаш свободата да избираш къде да живееш. А ти завинаги ще си останеш в турската дупка и ще злобееш и квичиш от там :D......Няма как да не завиди!!!Само "турчин" може да завиди на български запек, а българин на българин с пръсти си помага!

47

Анонимен

преди 4 години

До 51Завиждай, Завиждай. Само да знаеш колко е готино да имаш свободата да избираш къде да живееш. А ти завинаги ще си останеш в турската дупка и ще злобееш и квичиш от там :D

46

Анонимен

преди 4 години

Дежурния поТурски *** скача и ***. Кой ще му даде пари?

45

Анонимен

преди 4 години

До 46Айдее, заработвай копейките, потурчо :D

44

Rusty

преди 4 години

Излизането на Великобритания ще бъде добре дошло за Европейския Съюз. Мрънкането на англичанието дразнеше всички повече от 10 години. Това е глътка въздух за Европа и още по-голямо сплотяване на европейските държави за отпор на диктатурите Путинова Русия, Китай, Тръмп САЩ. Шотландия вече е готова за независимост. Англичаните да се оправят както искат. Вече ще са безгласна буква в световната политика. Добра новина наистина.