19

Анонимен

преди 4 години

Подготвя се новия кръвен данък!

18

До Щерев

преди 4 години

А коя версия? И става ли за Андроид?

17

Анонимен

преди 4 години

тази главната й цел на тази е прокарането на антибългарската истанбулска конвенция и

16

Анонимен

преди 4 години

НПО-тата плащат ли данъци?

15

Анонимен

преди 4 години

Давай Сачева, набивай *** идеологията отзад на това робско племе!И без това се видя че не става за нищо, след като търпи такива като теб, било изчезнало като народ - голяма работа, има кой да го замести

14

Щерев

преди 4 години

Ако продължават ще стане гражданска война

13

1234

преди 4 години

Законът ще се следи както тютюнопушенето на закрито.Когато са в настроение или някой в евросъюза им дърпа ушите.

12

Анонимен

преди 4 години

Ми то простотията ходи по хората.

11

Анонимен

преди 4 години

"Все пак министерството не е водило разследване кой подстрекава страховете на хората, но ако се установи, че има такива организации, ще бъде сезирана прокуратурата." - нема нужда от разследване, достатъчно е да се прочете закона и ще се изясни, че авторите му са основните причинители на страховете на хората и на Синода! Пътят към ада често е постлан с добри намерения.

10

Пеликански гуши

преди 4 години

Значиии...,НПО-тата 15% от услугите??? А с колкo процента от парите на социалното министерство пълнят пеликанските си гуши. Все ми се струва,че усвояват 30,50 или 85% от парите.

9

Наглеци

преди 4 години

Какво е това дървено желязо НПО? Като за България ни го играят неправителствени,даже имат нахалството уж да са частни организации! Всъщност всичките са проекции на политиките на чужди държави и партии. НПО-та в България са на издлъжка основно от държавните бюджени на Германия,Скандинавия и САЩ и провежат либераст-джендърска политика на съответните държави и партии. Сега като станат партньори на това подобие "българска държава" дефакто и фактически ще се самоиздъжат,и вече не от техните държави.

8

дедо Ви

преди 4 години

Министерският съвет и по точно социалното министерство заобикалят решението на Конституционния съд за Истанбулската конвенция и с този закон вече са разписали за изпълнение в подзаконови документи постулати от тази конвенция! В самият закон за социални услуги най безцеремонно са записали че се позовават на Норвежкото законодателство и Истанбулската конвенция!!!!!!!!!Това е недопустима гавра с народа български. Защо мълчат масмедиите?

7

1234

преди 4 години

Трябва, незабавно, да се организира протест, в работно време, пред Народното събрание, за да ни чуят и " независимите и свободни" медии в България да отразят протеста!Преди Коледната ваканция на "скъпите" ни депутати!

6

Анонимен

преди 4 години

Ще бори 36- тия пол

5

Анонимен

преди 4 години

Насрочила срещи с депутати и с НПО-та!!! А с родителските организации...НПО-тата лобират и депутатите гласуват. С тази си позиция новата министърка най-нагло показва, че не я интересува и че ще успокоявала, т.е. няма да работи по посока изменение на спорните текстове, а в посока успокояване и влизане в сила на гласуваната каша в няколкото закони и нормативни актове.

4

Стефанов

преди 4 години

Разбира се, че ще протестират хората срещу този закон и особено срещу завоалираните опити да се разбие традиционното семейство.

3

Анонимен

преди 4 години

*** на ДСБ.ДСБ е най -долната и вредна партия в БГ .Трябва да бъде забранена със закон .

2

Няма страшно....

преди 4 години

.... 96Вода има за всички.

1

Пижо

преди 4 години

Само заради тази глупост, че притесненията за отнемане на деца от родители идвали от българи зад граница, тази *** кифла трябва да подаде оставка! Деца ще се отнемат. По начин, който ще попречи на родителите да алармират медициите и обществеността. Именно, защото частни организации ще продават българските деца!