72

АНТИ

преди 4 години

Крадливи катонаште комунисти,китайци на площадаги очистват !

71

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ за това, че спасиха БСП от фалит, заслужават никога повече да не са на властЩо да не ги спасят, те са си заедно в един отбор :)

70

Анонимен

преди 4 години

Ей вдигнаха субсидията от лев на осем и пак се напълни с червени ***. ГЕРБ за това, че спасиха БСП от фалит, заслужават никога повече да не са на власт. А можеха, червените крадци да си фалират и държавта да се изчисти от крадливите комунисти.

69

Анонимен

преди 4 години

И аз така викам, Цацата да почва крадливите комунисти. Време е ГЕРБ да влязат в затвора.

68

Анонимен

преди 4 години

Аре Цаца, почвай крадливите комунисти.

67

АНТИ

преди 4 години

Положението оправявоенен режим Пиночет !Но какво да се направи ?Само в Чили имаха късмет.

66

Анонимен

преди 4 години

Само дето олигарсите са "удобни" и "неудобни". Компирите и прокуратурата преследват едните в услуга на другите. И който там нещо не е съгласен с установената диктатура, разбира се.Върнахме се във времената преди 1989 г. отвсякъде. 30 години въртене в кръг, до началната точка.

65

Анонимен

преди 4 години

От Гешев и Цацаров тресат *** само престъпниците от рода на едрите олигарсиДа, Пеевски, Доган, Домусчиев, Златев и Божков сън ги не хваща... Абе, кой ще ви се хване на тия плоски опорки бе?

64

Анонимен

преди 4 години

Е па нормално! В министерската република парламентът прави това, което му диктува правителството и най-вече - неговият шеф.

63

V

преди 4 години

Тва на снимката е химера . Глава на ид.иот , тяло на *** и заплата по висока от запалтата на шефа на самсунг ;)

62

Някой

преди 4 години

Корумпираните избраха шефа на антикорупционната комисия. Така, че в България и през следващите години,докато трае мандата на Цацаров,корупция по високите етажи на властта (независимо коя партия управлява) и сред депутатите няма да има (разбирай никой няма да бъде уличен в корупция). Така, че спете спокойно деца и наивни възрастни!

61

изчегъртан мозък

преди 4 години

Анти-ГЕРБеровските путьов...ци, и като дойде БКП-то на власт, вие как ще си изкарвате копейките?ГЕРБ никога не са имали и не са плащали на трольовци - лично го проверих, дано изкарам някой грош, ама ме отрязаха - свобода на словото, казват.Та се съклетисах нещо за нивото на простащина във всеки форум, ако след победната ви анти-ГЕРБ кампания, която водите вече четвърта година, вземете да оглавите държавата - ами няма кой да ви плаща, ако БКП-то се нагнезди и за месец-два излапа цялата държава

60

овцете

преди 4 години

Дет се вика, може да се оплачете на арменският поп ако не ви харесва.

59

я

преди 4 години

"Нали ти си го избра........" казаха на Боко в един телефонен разговор. Ами ето, сега пак те си го избраха. И като се започне сега едно разследване.

58

Аха

преди 4 години

Поредният анекдот - Цацата ще лови акули!

57

ОНГЪЛА

преди 4 години

Преди наколко години ръководството на КОНПИ проведе наказателна чистка в ТД София-град и много нейни експерти загубиха своята работа-изтормозени, с болести и обвинени като врагове на народа.

56

избирател

преди 4 години

Чудно ми е само,дали Борисов завършва заседанията,с прословутото "КАЗАХ" ?!До колкото се сещам тая реплика във "Винету" я няма,но пък някой може да му я е подшушнал?!

55

Анонимен

преди 4 години

честита ви диктатура овце!

54

вижда се

преди 4 години

Явно е ,че всички които са гласували за цацата ,искат да избегнат затвора !!

53

Анонимен

преди 4 години

Честито на Делян, Домуса, Златев, Гергов и пр. за осигуреното им спокойствие и комфорт за следващите години - и прокуратурата тяхна, и КПКОНПИ тяхно, само от Кьовеши им навяват някакви притеснения, че тя такива най- ги обича... С държавицата България обаче, така или иначе е свършено