200

Модерното

преди 4 години

Изпрати мобилната станция в Модерно предградие и ще разбереш колко по замърсена е София и от къде идва замърсяването!Ние знаем колко много лъжеш и обслужваш интереси, затова изхарчи луди пари, а ефект няма.А там е пълно с незаконни къщи???

199

колите в софия

преди 4 години

аут от движение

198

:))

преди 4 години

До ДА ФАШИСТ СЪМ...От двете ми страни нашите са имали имоти /земи и къши/ в СФ драги! - от края на 18ти век!

197

Анонимен

преди 4 години

Крият Истината, за пари!Мръсният въздух е заради изгарянето на бok луka на целия ЕС у нас!Бойко печели милиарди, а вие дишайте отровите....(и плащайте)Мръсният и смъртно опасен въздух в цяла България, най-мръсният в Европа и в света е , заради престъпно изгаряне на европейския бok лyk у нас, той е 736 000 тона бok лyk досега!-------Сега ясно ли е кой ви трови?Държави от ЕС,които си внасят сметта в България,протестирайте и действайте!

196

:))

преди 4 години

До ГлупостиТук някои пише и несхваща, че навсякъде освен в БГ селяните /земеделци, животновъди ... /са имотните и богатите, а не гражданите от които 90% са наемници/пролетарят!

195

:))

преди 4 години

До У СОФЕТО Е ТАКА!Алу фашиста!!! Изселваш ли ме? ха и онези/тези дет от покления са в СФ?

194

Глупости

преди 4 години

ЗА КВО ДА ПРОТЕСТИРАТ ХОРАТА ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААДА СИ КУПЯТ ПЕЧКИ НА ПЕЛЕТИ ИЛИ ВЕИ!АКО НЕМА ПАРИ ЗА ТЕХ--ДА СИ ХОДИ НА СЕЛО!У СОФЕТО ВСИЧКО Е СКЪПО!

193

Анонимен

преди 4 години

американофилчета,пак ли Путин е виновен?

192

Анонимен

преди 4 години

Хора протестирайте,а също се съберете и групово ги осъдете за тровенето на въздуха и природата,искайте анулиране на този престъпен договор или преместването на европейската смет извън България!Вижте и какви екологични закони съществуват,които може да ви са от полза .Трябва да се размърдате,за да спре отровата във въздуха и природата,иначе ще ви изтровят!България е туристическа страна и опазването а природата трябва да е най-висш приоритет!

191

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Кви санкции, бе...кви глупости...??!Всички да се включат в ТЕЦ-овете, и да си плащат , като при Т.Живков!НЕМА ПЕЧКИ , НЕМА ПАРЦАЛИ И ВЪГЛИЩА--КОЙТО ИСКА ДА СЕ ОТОПЛЯВА САМОСТОЯТЕЛНО , НА ПЕЛЕТИ ИЛИ НА ВЕИ!КВО ТОЛКОВА РЕВЕТЕ , КАТО МЛАДИ НЕВЕСТИ!????ТУКА Е СОФИЯ ...ТУКА Е ТАКА!ЩОМ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ТОПЛИШ ЕКОЛОГИЧНО --МЯСТОТО НЕ ТИ Е В СОФИЯ , А НА СЕЛО!

190

:))

преди 4 години

Гладното Фънди не мисли как генерално да се разреши проблема със замърсяване на въздуха, как хората да се отопляват / да не мръзнат/ по евтино и практично, а как пак да прибира пари!

189

М, да ...

преди 4 години

Аз неразбирам как така още при планиране на стоителствотно на нови сгради не е обмислено и планирано/предвидено как ажде ба тези хора ще се отопляват!?Защо жертвите на Фъндовото малоумие трябва да плащат некомпетентността и глупост/ простотията на управленците! Още пари и още пари и всичко потъва като в бездъннна клоака

188

АК-47

преди 4 години

Тези хора живеят в някакъв собствен свят, където няма безпаричие и мизерия. И като въведете санкции срещу хората, които горят гуми и кабели, и, какво? Ще си плащат санкциите... Смешници! Ами те нямат средства да се отопляват нормално, че ще седнат да плащат санкциите. Поредният абсурд. Стари коли карали софиянци, ами защото са по евтини, нямат вашите доходи, че да се возят в нови. А вие, за всеки човек от семейството отделна кола, всеки сам в колата, как няма да има газове. Слезте на земята...

187

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКовачки каза,че всички хора го намразили и той чувства вина,но вината не е в него,той само изпълнява договора подписан от Бойко!самия той не одобравя това,но няма избор.

186

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAДа,има сключен договор и най-лошото е,че Бойко е подписал клауза с която ако не го спазим,ще плащаме 10 милиарда евро,ето така ни унищожават въздуха и природата,а вие си мислите,че са въглищата,гумите и колите.Няма друг изход,освен да се изнесе в Африка или някъде другаде тази смет,хора,тровят ви!Протестирайте!Софиянци,спите ли?!

185

Анонимен

преди 4 години

Нещо за *** на Италия ,който се гори в някои Тецове на Ковачки? Лятото се разчу,а Ковачки не е глобен,ии осъден.Какви са тези двойни стандарти? За брата ром не може,но за олигарха Ковачки може. Той замърсява европейски полезно,а ромете не. Така ли?

184

М, да ...

преди 4 години

Не селяните, а селяндурщината! Защо се плаща за апрхитект в СФ въобще, когато всеки стига да си плати може да си строи как намери за удобно?!?

183

Анонимен

преди 4 години

СЛЕД КАТО ДАННИТЕ ОТ ОРЛОВ МОСТ - МЯСТОТО НА НАЙ-ТЕЖЪК ТРАФИК, НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ДАННИТЕ ОТ ДРУГИТЕ ПЕТ МЕСТА, ЗНАЧИ МРЪСЕН ВЪЗДУХ НЯМА.

182

Анонимен

преди 4 години

До М, да ...Абе ,какво са ти виновни селяните,че Бойко е подписал престъпен договор за внасяне и изгаряне на европейската смет и ви тровят?!Селяните изобщо не са проблем,проблем зса алчните,глупави управници!

181

М, да ...

преди 4 години

Изсекоха дърветата, презастроиха, ... работят на парче кой как му хрумне да си вдига блокове/стради ... а сега Олеле!?! то битовият *** виновен, бре?!? :)) пп за да се възстанови Сф требва да се бутат не ромски постройки, а селяндурските Фъндъково-Борисови приумици/ безумия/