33

Слави Кючекчиев

преди 4 години

Добро поколение съм възпитал.

32

Анонимен

преди 4 години

Не може след 20 години яко брутални кючеци по дискотеките и голи гърди по ТВ-то да искаш от хората да са възпитани и да се държът като "лордове"...

31

Анонимен

преди 4 години

В Шумен е осеяно с дупки на десетилетия, но не заради зимата или паднали метеорити, ВиК копаят безогледно и оставят изкопите на чакъл, а след седмица отъпкване от нещастни шофьори, пътя отпада като проходим и потъва в забрава

30

Анонимен

преди 4 години

Гази той - нищо не гази! Как ме дразнят такива "съвестни" гражданчета с телефоните!Изобщо не е ясно каква е ситуацията.Гледам джипът е свил наляво, таксито се е изместило надясно.А може би пропускат превозно средство със специален режим на движение ??? !!!( пожарна, линейка, полицейска кола )

29

Анонимен

преди 4 години

Ако бяхме държава, тоя сега щеше да сади дръвчета цяла седмица, после още една да се събира в група с такива като него и да повтарят как няма да правт повече така. При две три такива нарушения като види че му излиза през носа няма да е толкова "тарикат". А тука просто ще дойде момента да си изяде боя от някои.

28

Ицоъ

преди 4 години

Избрахте некадърната и зависима Фандъкова, сега ще живеете в пумия. НЕКА ВИ Е.

27

корави - кьорави

преди 4 години

явно тия дръвчета са много корави, защото след сгазването са се изправили

26

Random

преди 4 години

В *** глобите трябва да са умопомрачителни,само това ще работи и трябват 3-4 затвора за вархушката горе и сме се опраили андрешковци.И бои по властта до кръв.Аре лек ден от мен.

25

Анонимен

преди 4 години

За 30 години демокрацията ни направи озверели животни!

24

Анонимен

преди 4 години

Абе кво му се нахвърлихте на бакшиша, той сигурно от чистия въздух не ги е видял!

23

Анонимен

преди 4 години

До За две минути,И аз това се чудя.Къде са прегазените дръвчета?!Имаше едно репортерче от гнусняри на ефира, за да скалъпи сензация се тръкаля като панаирджийска мечка, уж беше пребит.Явно сичката джурналистическа *** са един дол дренки.Лъжи, сензации, гръмки заглавия.

22

Ко каза ко

преди 4 години

Пак питам , каква работа има на тротоара?

21

Анонимен

преди 4 години

До ХахахахаДа не би да смяташ, че на всеки бакшиш да му е зачилена патрулка, която постоянно да го контролира?!

20

...тъжно...

преди 4 години

Моля да ме извините за следните думи, но в София е събрана утайката на България (или каквото е останало на тазаи територия). И тук искам да вметна - не живея в "столицата" (винаги ми е било трудно да нарека този кoптoр така), за щастие, но живея в един от останалите големи градове с страната. Навсякъде има прояви на асоциални елементи, но в "столицата" като че ли е есенцията на прoстoтията и арогантността.

19

За две минути,

преди 4 години

коментара "Добре бе господа," събра 8 дислайка.Пак ви питам селски царвули, къде на снимката виждате прегазени дръвчета.

18

Анонимен

преди 4 години

Реално нищо не гази дръвчетата, минава с качени десни гуми по бордюра, не, че го оправдавам, но пишете вербни неща, а не пишете НЕ-истини.Иначе под подобна снимка утре ще напишете, че бакшиша гази пешеходците и майките с детски колички.

17

боколандия

преди 4 години

Това, ако стане в западна държава 100 човека ще се обадят в полицията и до 5 мин. този ще е арестуван и няма да може да кара такси за поне 5 години.

16

Анонимен

преди 4 години

Българщината в действие!

15

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова е виновна.

14

Хахахаха

преди 4 години

Полицията е била на протест за по-високи заплатки. Или за по кафенце. Бантустана е разграден двор. Ако сте нормални хора, бягайте бързо. Няма бъдеще за държавс управлявана от мутрак.