44

Радослав

преди 4 години

До 44За съжаление на вас ви се налага да минете една част от пътя през прекрасните коларски пътеки на Разбойко, но след Дунав мост се качвате на нормален път. А за София пътя ви е като нашия, покъртително отвратителен създаден с цел да предизвиква ПТП-та и да пълни статистиката с черни данни! А и самата София става все по зле и все по малко привлекателна. Как живеят тези хора там, не ми се мисли с тази смрад която се носи във въздуха и как оцеляват не е истина!

43

Радослав,

преди 4 години

Ние сме от Габрово и за нас пътят до София и до Букурещ е един и същ, но и ние предпочитаме Букурещ - защото е красив и уреден град, доста по-чист от София, а има и места с наистина хубава храна и продават техни натурални национални продукти - сирена, месо, собствено производство. А базарът им е приказен. Особено вечер.

42

Радослав

преди 4 години

До АчмонекТова е въпрос на личен избор. Аз казах факти, които касаят определени хора и техния избор. Колкото до разликата Букурещ и София:Русе - Букурещ - 86км основно по магистрала и ремонтиран първокласен път. Такса мост отиване и връщане 8 лева, винетка 8 лева. Гориво 3 пъти по малко от Русе-София! Букурещ като град: по устроен, по добре украсен, по евтин, по голям избор.Русе-София-300км по коларска пътека известна като Пътя на Смъртта! 3 пъти по голям разход на гориво! Ето ти разликата!

41

до 38

преди 4 години

И нас със семейството се опитаха така да ни прекарат. Ама им казах - плащам само за пътя и нощувките. Другото сам си избирам. В резултат - всички ядат претоплена масовка в стил студентски стол, а ние си избрахме от менюто каквото си искаме. Много добри десерти имат. Слушаха манеле (тяхната чалга) в ресторанта, а ние отидохме в един рок клуб с домашна бира. Хубаво молдовско вино от магазина отсреща срещу някакъв бълвоч. Но тия номера ги правеха българите от фирмата. Много ни мразеха от агенцията.

40

Анонимен

преди 4 години

Ходили сме и пак ще ходим - базарът им е страхотен, а едно посещение до близкия им стар град, особено вечерно време, е нещо изключително приятно, от което не се отказваме никоя Коледа през последните 5-6 години. Пък вие тук си спорете за гл упости. Нито пътят е скъп, нито таксата за преминаването на моста е висока. В София няма такъв базар, за жалост. В другите ни градове - съвсем.

39

Анонимен

преди 4 години

От години посещаваме базара в Букурещ. Много е красиво и приятно там. Жалко, че у нас няма такъв. Организират се подобни, но нямат нищо общо като мащаби, дух и настроение.Организирани екскурзии не ползваме. Ходим си с колата.

38

Анонимен

преди 4 години

Есинствените които стоят по хостели за да работят в Румъния са телефонните измамници. Имаше журналистическо разследване за това. Кой знае колко пари са вземали корумпираните румънски ченгета за да им правят чадър?

37

Р. Ников

преди 4 години

Лично аз не познавам човек, който да се е излъгал да отиде на екскурзия в Румъния и да е повторил след това. Оплакванията са едни и същи. Ниско ниво на услугите. Ниско качество на храната. Поръчваш голяма цуйка, а ти се носи 40 гр. После ти обясняват, че малката била 20 гр. Цените осезаемо по-високи от тук и в същото време липсва разнообразие у стоките. Самите румънци като хора са груби, невъзпитани и нечистоплътни.

36

Ачмонек

преди 4 години

До РадославРадко, ти що не отиваш да живееш в Румъния, щом там е толкова яко и дават такива големи заплати?

35

Анонимен Комунопитек

преди 4 години

Аз крада чужди никове и поствам глупости с тях защото не ми стика мозъка сам да измисял ник и от централата на БКП не искат да ми спуснат, че ще взема да се бъркат 100-ната ми АЗ кое трябва да отговаря на кого и за какво! Ще се объркам ако си измисля само ник! Сложно е за жалкия ми комунопитекски мозък! Анонимен съм си аз защото ме е срам да застана с име зад това което казвам, защото дори и аз не вярвам в глупостите които пиша!!!

34

Анонимен

преди 4 години

София е брангелосано село в сравнение с Букурещ. Идете и вижте сами.

33

Радослав

преди 4 години

До ЦиникЩе кажеш ли нещо смислено или само ще замърсяваш средата? Персонални обиди доказват само пълната ти и тази на дружката ти БКП неспособност да водите смислен разговор! Да знам, че смислен разговор е далеч над възможностите ви на жалки ***! Да знам, че още чакате да ви спуснат от централата на БКП (дърто БСП или Младежко ГЕРБ) какво точно да отговорите и това отнема време и затова протаквате и пълните сайта с простотията си! Толкова ли ви е трудно да вържете 2 приказки бе?

32

Радослав

преди 4 години

До 31Шивашки фирми, дребни производства. Таксата е колосалните 4 лева на минаване. Да не говорим, че на някои им излиза по евтино да им плащат хостел или да наемат апартамент и да стоят там от понеделник до петък и да се прибират само за събота и неделя. Въпрос на приоритети, работната ръка е ценна! Как им се връзват сметките си е тяхна работа, но си е факт!А българите отиват в Румъния защото дори и да им дават по ниска заплата от румънската заради разходите по престой пак взимат повече от БГ

31

vlady

преди 4 години

До Шоп ингБях в Букурещ през октомври за фестивала Metal Gates, отбих се до Гара Север за да си заредя картата за градски транспорт и нямах никакви проблеми. Цените не са много различни от София - две нощувки в хотел две звезди излязоха около 270 леи, бира - 7-12 леи, бургер в Quantic - 25 леи и т.н.

30

Циник

преди 4 години

До РадославТи определено си много cбъркано :-)

29

Анонимен

преди 4 години

Кой е този *** който ще чака на Дунав мост с часове и ще плаща такси в двете посоки всеки ден, за да ходи да работи в Гюргево, където предприятия отдавна са нарязани на скрап?!

28

Радослав

преди 4 години

До 26Поредното доказателство в защита на моята тези и твое падение! Няма да се излагам и да ти доставям удоволствие като ти отговоря подобаващо! Ще постъпя като човек и ще оставя амебата да крещи безпомощно обиди поради неспособността си да свърже дори 1 изречение в защита на твърдението си!ПП: не преписвай качествата на майка си, на чуждите родители и не се хвали каква е тя! Не е подходящо за широка публика!

27

Анонимен

преди 4 години

Преди 1989 г. беше без визи и беше много по-евтино. Сега скъпотия и мизерия.

26

Шоп инг

преди 4 години

Кретеноид. Отиди на ж.п. гара Букурещ север и се върни жив след това! Факултето ще ти се стори направо приказка. Да не говорим че град с такива големи претенции като Париж на Балканите няма едно околовръстно като хората.

25

Циник

преди 4 години

До РадославДобре че си ти да не съм аз най-npocто :-)