43

Истукан

преди 4 години

Кой нормален гледа биг брадари? Това шоу е пълна трагедия. Трябва да се нарича порнобрадър.

42

Eva

преди 4 години

На всички им се ***, ама на някои много. Е и ? За това да бием тъпана ли ?!? Сеха е като яденето .

41

Анонимен

преди 4 години

Carlota Prado GH Revolution това е фейсбука на звездата Карлота там има видия на които тя се мляска с Лопес очевидно по собствено желание също така двамата се завиват с чаршаф през глава на няколко клипа очевидно е било по желание на госпожицата за да правят секс.

40

Анонимен

преди 4 години

До Lan 40Отдала му се е доброволно без да се дърпа очевидно го е искала, а след като разбрала, че е записано започнал да мрънка и лъже нали е трябвало да се оправдава пред майка си и баща си. девицата девица в ушите май...

39

Lan

преди 4 години

И аз не разбрах точно какво е станало - тръгнал някакъв да я насилва и онези само са гледали, без да се намесят ли?!

38

Анонимен

преди 4 години

Направо от шоута да изплащат обезщетение на момичето за дето не са я защитили.

37

Анонимен

преди 4 години

Гледах го клипа и няма абсолютно никакво малтретиране, просто момче и момиче правят секс по абсолютно взаимно съгласие. Всичко останало са долни феминистки манипулации, въпросната Карлота Прадо напълно осъзнава какво прави и в нито един момент не се противи. След две години да се говори за изнасилване, при това записано от камери, е толкова смешно, че трябва да си ужасно *** за да вярваш на тези манипулации.

36

Анонимен

преди 4 години

Оскотялият и с ампутиран мисловен апарат юроспийски и в частност бу**лгаристански планктон,не може да смели,че целият този вой от политици,медии и НПО-банди,е елемент от войната на глобалните б***ндити срещу мъжа и преди всичко,белия.Затова се вдига този вой и се напомпват двата неврона в женските надрамия,за да се стигне до унищожаване на мъжа и ревръщането му в едно веществено образУвание!А след това ще се заемат и с "нормалните" жени,като изправят срещу тях цялата джендърия!!Ама,кой да мисл

35

Анонимен

преди 4 години

Колко пък да я е малтретирал, зъб не видех да й е извадил или нещо подобно.

34

Пазете младите

преди 4 години

Подобни нагло рекламирани пси манипулации внушават страхови неврози у младежи и мъже за ухажване и лечение на жени с ласки и полови масажи.В България подобни внушения водят до пълен демографски срив. Няма задомени моми ,Няма бременни,няма свадби и раждания на деца..Младите се тероризират с все по жестоки оръжия за масово поражение вкл инсталирани камери и обемно прецакващи скенери в ясли,градини и училища..Следят се през лични документи увреждат се трайно

33

Арест за терористи

преди 4 години

ДА се иска арест на престъпниците които ползват видео терористична техника за облъчване и увреждане на хората вкл участниците в това шоу. Ухажванията ,ласките и половите контакти са нужни на природата . Благодарение на тях последните няколко милиарда години на Земята има живот..НАгли престъпници обсебват подставени на власт. Внедряват се все по нагло престъпни вкл дигитално холограмни видео терористични техники. Броя на лечебните за човешкия род и природата полови контакти драстично намалява.

32

Бау

преди 4 години

Жената се е напила брутално, а мухала се е възползвал от нея сексуално. Това е проблема.

31

Анонимен

преди 4 години

Аз нищо не видях, освен една примадона да реве истиречно като по сценарии. Момче и момиче се прегърнали, той я хванал за баджака, баси скандала, баси насилието, баси феминистката простотия.

30

балама

преди 4 години

За изнасилване ли става дума, или за шантаж от страна на "бРадъра"!? Че ще й покаже записа публично, ако не му свири и на него.

29

+-

преди 4 години

Да се закрива този Биг Брадър -това е въплщение на американското зло в света.

28

избирател

преди 4 години

Извинете ме,че стоплям бавно!Тя чак в изповедалнята ли РАЗБРАЛА,че е .......?!

27

Анонимен

преди 4 години

Тая тъпня още ли я излъчват, жадни за слава хорица избират възможно най долния начин да я постигнат

26

Pen

преди 4 години

И все пак от "статията" не се разбира какъв е бил тормозът ?

25

Анонимен

преди 4 години

Мене повече ме интересува защо няма жени с естествена натурална красота а намацани с 100 гр мазила в лицето?Статия ще има ли?

24

XuTbP5bP

преди 4 години

Т.е. напила се е, поиграла си е с някой и се е сетила, че може и пари да вземе покрай това после? Стандартен номер, чудя се какво ли мислят реалните жертви на насилие...