19

Анонимен

преди 4 години

Лесно му е на Тръмп, а на Ким много трудно.

18

Анонимен

преди 4 години

И Никулден мина.

17

Анонимен

преди 4 години

Време е ракетите с обеднен уран,може и с обогатен,да полетът към фамилната държава на Ким!Ще бъде голямо шоу за гледане,вярвам ,че скоро ще го видим по тв!

16

Анонимен

преди 4 години

Подозирам,че ако не Тръмп то тогава следващият след Тръмп ще отупа набързо червената рубашка и ще приключат нещата.Ако ония им изстрелят атомно оръжие американците ще отговорят- имат големи количества. И с тва ще се изчерпа поредният робовладелски бастион.

15

ХХХ

преди 4 години

Царя се озъби и Хитлер млъкна и се примири !

14

Анонимен

преди 4 години

И 30 годишният ви Вожд-Слънце ,Хилядолетният човек ,Сияйното Божество,Светлината на комунистическите народи,Бъдещето на човечеството,Великолепният Лидер, Безстрашният Борец,Синът на Червеният Пламък. (това са само част от реалните му имена в Северна Корея) та тоз супер мега,хипер човек какво измисли?Айде тръмп бил дърт не разбирал не можел старец белобрад.. А оня? Освен да трупа атомни бомби и да краде народът си какво може?Защо в Южна Корея не ядат гнило зеле от земята а в Северна го правят,а?

13

Sichtpunkt

преди 4 години

Ама и Ким мачка авторитета на краварите както никой друг! Евалата Кимчо!Нали Тръмп бил голям, а демократите фалшиви. Всъщност на американците, а Тръмп заплашва СК. Когато иде реч, да "плюете" по САЩ - плюете американците, а когато някой прави хубаво това винаги е Тръмп. Аз никъде не прочетох, че Ким Чен Ун е ядосан на американците! Вие къде прочетохте това?

12

Анонимен

преди 4 години

До ХХХ Аз някъде казах- за азиатците не може да се мисли с обикновените западняшки понятия. Ким подведе Тръмп и той се хвана. Изложи се а Ким сега вади дивиденти от това. Обаче не е необходимо да величаем и харесваме Ким.Ние не сме азиатци.Той не е с всичкия си - вижте само какво прави с народа си.За азиатеца това е нормално, но не и за нас. А ние нямаме избор - някои неща,Тръмп например трябва да изтърпим -все пак той е президент на САЩ и ние сме уж съюзници а не врагове.а царят се озъби и ..

11

КИН-ДЗА-ДЗА

преди 4 години

Ку! Осъждам дебелия шишко на доживотен ецих с пирони (метален сандък с изправени пирони вътре)А рижия перчем да се транслюкира(да се стопи)Ку!

10

ХХХ

преди 4 години

Ким не е като Боко да кляка при всяка заповед ! Цар Борис 3-ти се озъби на Хитлер ......Боко не може да се озъби на Венци Стефанов !

9

хамриканецът

преди 4 години

Този идиоот е за присмех навсякъде! Преди няколко дена се обиди на Макрон, Трудо и Джонсон и напусна събранието дори без да остане за обща снимка!

8

Анонимен

преди 4 години

Няма как старец на 75 години да мисли като 30 годишен. Тарамбуката освен да подпали света за друго нестава,а и няма какво да губи. Наследниците доколкото ги има ще останат с пръст в устата особено оная дето му се пише жена и която чака да се гътне и да и остави милиардите. Толкова е загорела жената че се чуди кога тоя изкуфелия ще облече дървеното пардесю и ще я остави да си изживее живота с някой дебело ку рест.

7

bolbov

преди 4 години

Сериозен човек е Ким от ранга на Сталин.Дори и малка страна но със силен и честен лидер предизвиква респект и уважение.Напред Другарю Ким ние комунистите сме с Вас!

6

Анонимен

преди 4 години

Слава за Севрна Корея и Ким Че УН ! Слава !

5

КимЧенУн Бо Тик Вун

преди 4 години

Мъж на Годината!!

4

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига с това двуличие! По-интересно беше когато Корея мяташе железа из океана. Ще е интересно ако праснат Япония или Южна Корея с някоя ядрена бомба.

3

Анонимен

преди 4 години

Всъщност, остана ли някой да го е еня за мнението на Кpaварника? Амерка упорито заема своята подобаваща роля на нефактор.

2

Анонимен

преди 4 години

Ким на чифyти не вярва.

1

Р У С О Ф И Л

преди 4 години

Мачкай, Вова!