32

Анонимен

преди 4 години

А зеленият билет къде е???

31

Анонимен

преди 4 години

В Лондон след Големият смог, от който загинаха хиляди хора, забраниха отоплението на твърдо гориво и от тогава нямат съществен проблем със замърсяването на въздуха. В София Фандъкова и нейните хора в общината все говорят за транспорта и въздуха става все по-мръсен.

30

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Отровиха ни с тези печки, а Фандъкова и останалите мафиоти в общината все за автомобилите говорят.Автомобилите са пренебрежимо малък замърсител на въздуха - двигателите на автомобилите в София замърсяват с фини прахови частици под 1 микрограм на кубичен метър, а печките тези дни замърсяват между 250 и 1000 микрограма на кубичен метър.

29

Сп???нс

преди 4 години

И на какво да се топлят хората- на ток , дето от догодина ще се вдигне с поредните 20-30%? На пелети - които всяка година са с все по-ниска калорична стоиност. Разбира се че ще се топля на стари гуми , че най ми е евтино.

28

Анонимен

преди 4 години

А тия ,дето горят регламентирано отпадъци,да не би да цапат по-малко???Ама за тях дума няма...!!!

27

кална София

преди 4 години

Г-жо Фъндъкова , проверявате строителните обекти дали замърсяват въздуха,първо си оправете градинките , които са се превърнали в паркинги , колите газят в калта и разнасят по улиците , нито паркинги , нито тротоари ,нито градинки ...визирам ул. "Деян Белишки" в "елитния квартал Гоце Делчев , ужас и безумие/ градинката зад супермаркет Дар и зад 73-то СОУ , където бяхте директор .

26

Анонимници

преди 4 години

До Анонимен 4Аз съм от провинцията, карам хибрид 2019, ЕВРО 6. Ти какво караш? Между другото ако бяха пуснали и линията от метрото, хибридчето щеше да си ми стои в гаража, а аз да използвам метрото. Но със сигурност допринасям повече за столицата, отколкото масата шопчета- *** :)

25

Анонимен

преди 4 години

До Софиянецнапротив не само в ромските махали се отопляват на твърдо гориво,а също и в квартали като бояна и драгалевци.елате в симеоново да усетите как вони на въглища!

24

Анонимен

преди 4 години

ежесекундното дишане и издишване на хората също замърсява въздуха!

23

pipo

преди 4 години

Тия от общината са нагли лицемери. Кой ще седи на студено или няма да си кара колата? Градския транспорт е скъп и неефективен, а тока също е скъп за отопление. Изкуствено се втълпява на хората, че дървата са вредно гориво. Пелетите да не са по различно гориво? Когато Фандъкова отиде на работа с трамвай, тогава и аз ще си оставя колата!

22

Анонимен

преди 4 години

Споко, сега като се отвори и новият завод за горене на ***, което е технология доказано за не ефективен още преди 15 години, въздуха ще стане 3пъти по зле. И да не се забравя че ще с подпис и печат на Фъстъкова!

21

подуене

преди 4 години

До Надежда около къщитети да не си от онези хиляди измислени IT специалисти дет се навъдиха в софия напоследък?марш на село веднага

20

Анонимен

преди 4 години

Електоратът на ГЕРБ се отоплява.

19

Надежда около къщите

преди 4 години

Вчера някой запали някакви пластмаси и точно докато отида до колата и се върна така се замъгли, че на 20 метра не се виждаше нищо от едната страна на блока. Минавам от другата страна и се вижда луната. Прибирам се в къщи и дрехите, с които бях навън миришат на изгорял бакелит. Колите са виновни!!! Да спрем шофьорите да ходят на работа, електоратът е невинен, за него няма глоби, трябва помощи да получава, за това че мързелува и трови всички наоколо.

18

Българин 1

преди 4 години

Целта на занятието е: Повишаване данъка на старите автомобили !!!Резултата ще е пак същия !!!

17

Анонимен

преди 4 години

Bg medii sa teroristi.

16

селски транспорт

преди 4 години

И по Петровден се движат автомобили, определено повече от сега.........обаче въздуха е доста по-чист!

15

Анонимен

преди 4 години

Направете билетите 60 стотинки и тогава ще го ползвам.

14

СЕЛКА СЕЛЯНДУРСКА

преди 4 години

ДЕМОКРАЦИЯТА ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ДА ЖИВЕЯТ,КЪДЕТО СИ ПОЖЕЛАЯТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!

13

Кривондел

преди 4 години

Вчера Фандъкова каза, че най-мръсен въздухът бил през нощта. И не мирише на дизел, ще ме прощавате. Мирише на отоплението на останалите в родово-общинния строй. Знаем си кои.