99

роб на влаЗта

преди 4 години

Лелееееее.......Преди 30г.със заплата от 220лв.построих къща а сега със заплата от 1300лв.едвам изкарвам месеца ....Ба си и разтежа....Ба си и развитието...

98

Анонимен

преди 4 години

До 122 Я па ти..Къде видя този износ за 20 милиарда ? Зарибен си от пропагандата на управляващите. Ако не са парите от Европа тук ще е мъртвило.

97

==

преди 4 години

То да ти кажа и КТБ беше банка на годината, ама кво стана после? Да оставим малко хвалби и за догодина а?

96

Я па ти..

преди 4 години

До X 113 Прав си ,но не съвсем. България изнася продукция за 20 милиарда евро , значи има икономика. А някога за колко милиарда е правила износ ?Или да ги сметнем в тонове домати за братята.

95

Пенсионер

преди 4 години

За банките знаем че резултатите се подобряват. Искаме да знаем как са нещата при работещите бедни и пенсионерите.

94

Радостин

преди 4 години

Като взимаш 20000лв заплата сигурно ще е висок и растежа ти!

93

да

преди 4 години

Дайте почасова ставка на всеки вид труд, на час да видим колко се заплаща..?Цифрите ще са трагични.

92

аналлизатор

преди 4 години

Хайде да му благодарим. Къде е дислоцирано семейството на героя.Трябва да им занесем цветя.

91

kireza

преди 4 години

ХА ХА ХА....КОГАГО ТОВА ЧАДО НА САТАНАТА КАЖЕ,ЧЕ РЪСТТА Е ВИСОК,ЕХОТО МУ ОТВРЪЩА:"ЙОК,ЙОК,ЙОК...."...ЗА БЕСИЛОТО Е....

90

ХА, ХА, ХА

преди 4 години

Тоя "експертин" да мине на МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА, без разни благинки като служебен шофьор, платено работно облекло?!?, бонуси за добри резултати?!? И да чуем каква песен ще запее!!! СИТИЯТ, НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА. ПРИЗЕМЕТЕ СЕ БЕ, Г-ДА БАНКЕРИ И ПОЛИТИЦИ!!! Изнервяте все по- изнемогващите работещи бедни. Обърнахте ги на васали, роби на свободен режим.

89

Dimiter USA

преди 4 години

Koi lujesh ti be baino ?Delian Peevski li ti kaza taka da kajesh ? ili Bat G (B)oiko ?A ?Veche 30 godini sme vse vav podem i vazhod! Ama samo deto nie ne go razbrahme!!!BG ikonomikata niama rastej! Ami niama i da ima - Huyndai izbiaga, koi e sledvashtia ?Rastej vikash a ?.....

88

Стефан

преди 4 години

Личи ти от 100 километра че си стара номенклатура, но кажи ми ЗАЩО с тази индустрия и икономика от преди 35 години не можехме да си плащаме борчовете по външния ни дълг, а сега дълга е по голям и НЯМАМЕ проблем с изплащането, вярно сте като коне с капаци, една проста аритметика не можеш да вденеш , сега виж страни като Дания и Финландия дали имат ТЕЖКА индустрия и си отговори на въпроса къде сме ние.

87

X

преди 4 години

На кое викаш икономически растеж бре хаирсъзино? България имаше икономика преди 35 години - сега няма! Къде ти е тежката проммишленост? Отраслите? Кое формира икономиката на една държава? Отговори си на тези въпроси и после дрънкай глупости! Язък ти за възрастта и образованието! Пфу...

86

Анонимен

преди 4 години

Усещаме го по стабилната мизерия и денографската криза, заради която бъдещите пенсионери ще се хранят с отпадъци.

85

Анонимен

преди 4 години

Зависи от коя камбанария се гледа разтежа.Къде са капиталите и инвеститорите?Бягат от България!Защо?Защото тук всичко е монополизирано и е на определен човек!Бизнеса е разпределен и нови играчи не се допускат в нито една област.Това е социалистически начин на живот.За едни може за други не!Докато е така няма да има истински ръст на икономиката.Трябва да се търсят инвеститори а не да се гонят от България!

84

Анонимен

преди 4 години

"Патриотите " обещаха в началото на мандата - 300 лв минимална пенсия.Баща ми получава пенсия 230 ,и те са по болест ..

83

човек

преди 4 години

Да си го паричните пазари и фондове и обрасли в пари тухларници . Това ,което ще ги измете ще е същото ,което сега си създават . Как като продам по-скъпо парите си този добавен "златен въздух" няма да приседне на гърлото на валутоядното човечество ,живуркащо преди и след войната на акцийки , влогове? Кой ще заработи липсващите парички. *** съм ,нали? Но тука чукаш -там се пука! Отворете си или по-точно затворете си широко очите ! Бедните ми те. Това ни се пише. Бач до гроб! :-((((

82

човек

преди 4 години

Не могат да ти кажат какво ще е след 20 годи ни тук така и не могат да ти кажат какво ще е парично то разплащане много преди това. И не трябва .И как ти се струва? Най -мощните икономики кльопат на вересия и се питаш колко ще това или по-точно до кога ще е . Американска банкерка още преди 20 годи написа книга за парите и за финансовата система . Парите се дават за година и ако не използваш до този срок -ГОРИШ ! Парите имат смисъл единствено в своето движение . Лихви ОТ тези ,които ги стискат!

81

Анонимен

преди 4 години

Техният растеж е най-висок, нашата бедност - тежка.Огромна част от българите живеят цял месец с парите, които на запад дават като една надница.

80

Анонимен

преди 4 години

Мааа, Америка не може ни стигне даже... Глей братчке кво става... Економчески растежи всяка година, стабилни, инвестиции, дестинации... АШКОЛСУМ ...)))