147

Анонимен

преди 4 години

На късия комплексар му леят куршум всяка вечер преди лягане.

146

Дончо

преди 4 години

Когато става дума за агенти, Путин има опит, той е професионалист и аз лично му вярвам, че върши правилните за Русия неща!Другите да веят на огъня!

145

Анонимен

преди 4 години

Руснаци 11човека, август, На Варна на див плаж с борова гора палеха голям огън за барбекю на 1 метър от ГОРАТА...

144

Анонимен

преди 4 години

Руснаците са грубияни, диваци и плагиатиНа Варна на див плаж с гора палеха голям огън за барбекю на 1 метър от хората и ме гледаха нагло 11 човека бяха а аз сам... Трябваше на полицията да се обадя, не се сетих бях изморен от гмуркането в морето, а като излизам тумба руснаци и окупирали плажа... Турски поток ли мам.ицата им

143

Филм

преди 4 години

Гледайте филма Белият Тигър, за Втората Световна война как немски танк разказва играта на рашките...

142

Анонимен

преди 4 години

Късия освен агенти.....да е виждал вечерницата през нощесКа?

141

Щирлиц

преди 4 години

До Анонимен 163Не се вълнувай,късно е,отпусни се...омммм..Вдишай-издишай,утре си на работа,чорбаджията те чака,да му правиш пачки,омммм..

140

Анонимен

преди 4 години

А бе, в така наречената "редакция" сте голям майтап - погледнете какво пишете всеки ден: "руски шпиони в Германия, Англия, България", "ГРУ в Кипър, Франция, Норвегия", "пуски подводници в Швеция, финландия и даже в Австрия (нищо че няма море)". А сега обърнахте палачинката! Ами никой не иска НПО да му се меси, никой! Иначе и САЩ щяха да имат НПОта!

139

Щирлиц

преди 4 години

Путин.Владимир Путин.

138

Четящ щатската преса

преди 4 години

Бай дончо има планове за огромен тръмп тауър с огромна прогнозна печалба от 300 милиона в москва и ще ги направи ако е жив още или не го преизберат от тези планове почна всичко за руска намеса ..завидяха му много

137

Анонимен

преди 4 години

Индира Ганди бе убита от собствената си охрана, нали така?

136

Анонимен

преди 4 години

При някой култури западния тип демокрация не работи тва са го писали мастити изследователи на иконо микса и ние сме една от тях опитваме се ама манталитета ни е злобен и завислив

135

Анонимен

преди 4 години

Ха ха Руски имперски амбиции, ако Русия имаше имперски амбиции би ли дала независимост на цяла източна европа и повечето от съветските републики. А сега любимото ви не имперско разбира се НАТО да се настани тук и насочи ракетите си срещу Русия. Преди да кажете нещо то се иска мозък за мислене а не само омраза и платено зелено. А колко народ проля кръв в Украйна заради вашите цветни революции. От сатанисти какво да очакваш.

134

Въпросчо

преди 4 години

След като половин България са руски шпиони , за какво му е на кремълското джудже да се пази от нас ? И без това руските шпиони са навсякъде, няма нужда от закони , които и без това не важат в Русия - там джуджето е закона !

133

Анонимен

преди 4 години

До 146Никой не може да забрани на Източноевропейските страни да търсят защита от руските имперски амбиции!Прибалтика от десетилетие е в НАТО не съм чул някой от там да напада Санкт Петербург,примерно!

132

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА какво търсят цивилизованите общества и НАТО на границите на Русия след като Русия не им трябвала. А да разполагат техните цивилизовани бомбички майче.

131

Активист на БКП

преди 4 години

България обича Путин !!!

130

блокира интернет

преди 4 години

сега обвинява 'външния враг', идва реда на вътрешния враг, ГУЛАЦИ-те и останалото както си му бе реда в СССР.нищо ново под слънцето, руската върхушка винаги е третирала населението като роби, нарича ги крепостни, пролетарии, и ги краде до дупка. Русия има най-висок процент на убийства, наркомания и детска проституция в целия свят. Скоро тази статистика и тя ще бъде укрита с 'вярата в утрешния ден', въпреки че руснаците са с ниска продължителост на живота, Путин ги усмирява като дотира водката.

129

Анонимен

преди 4 години

Цивилизованите общества едва ли се интересуват какво става в държава със средновековни порядки,НАТОвските държави се развиват доста добре и без руските територии ,а Путинова Русия само може да мечтае за стандарта на западняците.

128

Анонимен

преди 4 години

Ха ха майче гн тиквочев вижда руски агенти навсякъде въпреки че той самият е американска ***