231

Анонимен

преди 4 години

А главния прокурор ще избира "абсолютно независимия" прокурор,който ще го разследва.Тия съвсем ни взеха за а.б.д.а.л.и.

230

Идеалист

преди 4 години

Най-добре е да се обяви Борисов за абсолютен монарх!

229

Анонимен

преди 4 години

Щом над Главния прокурор ще се назначава Независим, това означава ли, че Главният е Зависим.Иначе от кого е зависим и кой го предложи - всички знаем.Но защо за пореден път трябва да ни го казват хората отвън.В каква Държава живеем ?

228

Анонимен

преди 4 години

По конституция няма АБСОЛЮТНО независим прокурор, освен главния прокурор. Извод?

227

От село

преди 4 години

А тоз нов независим по-главен прокурор кой ще го контролира??????...... и омагьосаня кръг за балъци.

226

Гоце

преди 4 години

Мутрата е голям оптимист. Отсега се стяга за затвора. Също както неговият патрон шоуменът Живков, Балев и останалата руска пасмина. Американците му предложиха да му построят затвор, Тиквата отказа. Сега ще страда.

225

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 234 Да съвършенно точно- Видяхме съвсем скоро как се избира новият главен прокурор. Същото ке е и с този нов още по главен. А народа вече никой не го пита за нищо , да си плаща данъците , таксите, ... и да мълчи което прави най добре.

224

лазо

преди 4 години

НЕЗАВИСИМИ И ...ХРИСИМИ,ТОВА Е ЦЕЛТА!

223

ГОШО

преди 4 години

Виждам те,гледам те,с теб играем днес сега,ако искаш,заповядай да направим ...тралала!Не ви ли омръзна всичко това,драги ми смехурковци и всичко това на гърба на народа!

222

вътю

преди 4 години

ДОБРЕ,АМА ВИЖТЕ ЧЛ.126 АЛ.2 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НИ! ВИЖТЕ ГО,ДЕ!!! И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙТЕ. НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СИ ЮРИСТ,ЗА ДА НАПРАВИШ НЯЯКОИ ИЗВОДИ...

221

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно независимия прокурор ,ще бъде избиран от прокурорска колегия!!!Този прокурор трябва да бъде избиран от народа,както е в най-голямата демокрация в света.Всичко друго са празни приказки и залъгалки за електората!

220

Топалов

преди 4 години

Знае ли Борисов колко невинни са осъдени и колко виновни са на свобода заради глупави и корумпирани магистрати , що не създаде там независим инспекторат който на произволен принцип да проверяват дела , дознания и прокурорски преписки а хвърля отново пясък в очите на хората , Гешев е негов човек , явно с Цацаров не успя и замазва положението с независим прокурор ,_Ало ние не сме глупави

219

Анонимен

преди 4 години

Е,хайде сега да разберем и кой ще е -да си дойдат нещата по местата:))))

218

Баста

преди 4 години

То не бяха имитационни еквилибристики, то не бе чудо ! Нямате ли капка срам ? Па поспрете се най-накрая! Главният прокурор ще избира лицето, което ще го контролира??? Още един барон Мюнхаузен, който ще се самоизважда за косата от блатото !!! Ставате за смях пред цяла Европа !

217

Анонимен

преди 4 години

"Абсолютно ... " А какво стана с независимата съдебна власт? Независима но не абсолютно.И колко зависима е неабсолютно независимата ? Абе не се ли усещате че ставате за смях? Но защо ли никой не се смее?

216

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ ЗА КАКВО ДА СЕ ГОТВИ ТИКВАТА ? ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК ЛЪЖЕ ,МАЖЕ ,КЛЕПИ ,ИСТИРЯСВА,ФАЛШИФИЦИРА ,П ОДМАЗВА,УБИВА И Т П. ОЧЕИЗВАДНО Е !

215

1

преди 4 години

От говоренето на премиера разбирам, че ще се назначава отново главен прокурор, но главен на главния и той отново ще се избира от същите зависими от властта лица. Е, пак ще го наричаме независим, разбира се :)

214

Анонимен

преди 4 години

КОГАТО ЕЛЦИН ИЗБИРАШЕ ЗАМЕСТНИК ПУТИН ЕДИНСТВЕНО КОЕТО ИСКАШЕ ОТ НЕГО ДА НЕ РОВИ КАК Е УПРАВЛЯВАЛ. И ТОЙ СИ СПАЗИ ОБЕЩАНИЕТО. ТАКА И БОКО ТРЯБВА ДА СЕ ПОДГОТВИ...

213

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен До му.х.льо 223 . ГЕРБ= ТУРСКИ ПОТОК ,АЕЦ АК КУЮ ,ЗАТРИТ НЕФТОПРОВОД ...ОСМАНСКО ПРИСЪСТВИЕ ....И Д И ОТ !

212

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 223 А сега Герб-БКП ,предостави на Доган -ТЕЦ Варна ,строи му ново пристанище ,на Пеевски от ДПС вестниците ,,24 часа ,ТРУД ,Монитор, ТЕЛЕГРАФ , ИК Дим Благоев,ИПК Родина ,Булгартабак ....цензурата ,,владичество и съжителство ,,...Присъствие Ботев ,Вазов ..под калъчката .........Барабар с патреОтарите . Природно ли си *** ?