46

Анонимен

преди 4 години

Статията няма много общо с действителността .Мениджърските позиции са за хора с връзки, отдавна там не се търсят хора които могат да вършат работа и са с голям опит, а хора с сертификати.Реално от там идват и проблемите.Големите фирми изнесоха сериозните си дейности от тук и са предимно кол центрове и развойна дейност на ишлеме.От там идва и тягостната работна среда и лошите резултати и относителни ниското заплащане. То ако държавата и бизнеса се правеха от кадърни хора всичко щеше да е ок,

45

Анонимен

преди 4 години

Смях в залата. България и технологии ! А , стига бе! Това да не е майтап ?

44

Анонимен

преди 4 години

Знаем ги тия чуждестранните формички с капитал от 1? ..

43

Анонимен

преди 4 години

До Американ 73 Ти явно си "огледалото" на България, какъвто "гражданина" такава и държавата.

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Заключение присъщо на висшист, а може би пчелар с направление "гликоза"?!

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 61/62Под вола теле - Винаги!

40

Стамат

преди 4 години

Технологии = сатана!

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 57Ти си просто предател .. А предателя най-мрази своя народ.......Да де но аз не съм подтиснал или докарал нито един българин до просешка тояга! Не съм откраднал една игла от нито един българин или да съм го разпънал на кръст! Помогнал съм на много българи в нужда без да чакам нещо в замяна! Търси предателството измежду българите в България, мойте пипала там достъп НЯМАТ!

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55Аз съм това което се набива дълбоко в очите на повечето български клошаро-фекаломани от държавата на грейналите гъбички измежду пръстите на краката. Забавлението е изцяло мое, благодаря!

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51В Германия има само ДВАМА българи които учат физика - една жена завърши бакалавър в университета Шутгард и сега магистър в Берлин.. И един бакалавър в Университета Констанц на швейцарската граница богашче но мъжкар отиде да учи трудното.....Много ти е дребно и ситно зрението. :)))))))) От Искаро по-дълбоко - ИМА!

36

Руски сериали

преди 4 години

Де ги, аз като превъртам гледам барабар няколко престъпления Майами, НюЙорк, после превъртам на агенти на ЦРУ, после превъртам на агенти на ФБР, после превъртам на агенти на ми 5 и всички да едни зализани и нахакани мацки и пи.ове, после превъртам и гледам как борят руската мафия в Германия, после гледам ченгета в хаваи и си викам де ги 17 мига на пролетта?

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48Да, да 2 милиона сте се събрали! Да съм от 'гилдията' и да не знам, нали! За 40 години живот в Германия, Австрия и Швейцария, с визше химия и физика. Събират се само в низините (образованите българи най-вече) а стръмните върхове човек изкачва сам!

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44 Българин в Германия за инженер , математик или физик не учи..Пишеш пълни глупотевини и алабализми, като предсказанията на Ванга!

33

до 41

преди 4 години

Човек, никой не ти говори за няколко стотин младежа - "най-добрите" студенти от СЗ в 2 университета. В област СЗ има над 100000 работещи, много от тях със сериозен потенциал и квалификации, които работят в момента глупости и ниско-квалифицирана примитивна работа за разни смешници за нищожни пари. Просто липсва каквато и да е квалифицирана работа и инвестиции в икономиката.

32

Анонимен до 36

преди 4 години

Пиян ли си, дрогиран ли си, или си почнал по отрано Никулден ? Кави глупости пишеш бе оли, ами те 1700 евро ги вземат общите работници. Виждаш ли глупостите и сравненията които правиш, ако в чужбина започнеш като завършил програмист старта е 5 хиляди еврака бе оли. Не виждам хора да тичат към България, обаче напускащи има ежедневно. И хората решили да живеят по достоен живот не са предатели. За поредна година парите които пращаме във България надвишават инвестициите.

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39Аз съм ходил на Еразмус в Германия и българин да учи за инженер , физик или математик не видях.........Питай Ванга защо не виждаш в Германия! Питай я защо си сляп като "нея"!?

30

*

преди 4 години

Само някой да обясни моля, какъв е тоя феномен: Никой не инвестира в Стара Загора- 6-я по големина град, който беше с голям потенциал, но квалифицираните хора продължават да се евакуират от него, поради липса на нормална и заплатена работа, както и на нормални инвеститори, като в Пловдив и София например.Защо се инвестира единствено и само в 2 града, това лие България? Това е супер недалновидно и скоро ще си проличи.

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36/37Балъците умреха 44-та, ама друг път! Я ги вижте щъкат и умора ги не стига! :))))))

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35Ванга е казала - тука ще се живее най-добре.. затова си работя в България...........Да и на мен ще ми купят колело ама друг път! Един чичко ще ми купи жабата - друг път!

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33..........или нещастни емигранти..............Няма масово по нещастни от българите в България. Тук таме някой нещастен емигрант да проплаче ама да кисне във български форум....на дали!