57

Факт

преди 4 години

Пари много,ама ефективността хич я няма,хеле в Европа.Руснаците се справят с 10 пъти по-малко пари,а какво ли става с Китай,чийто военен бюджет приближава 40% от американския-при много по-ниски цени за нови оръжия и минимални разходи за бази в чужбина.А САЩ харчат половината си бюджет за заплати и поддръжка на 800-те бази по цял свят.Май-НАТО страда не от мозъчна смърт,а от хронична импотентност...

56

Анонимен

преди 4 години

Има много лъжи в историята,ама много и то съдадени предимно от западни историци, поради незнание,натъкмяване и най-вече с политическа цел!Киевска Русь или Киевско княжество е Русия,руснаците пренасят столицата си от Ладога в Киев.Владимир,който се омъжва за византийска принцеса е руснак.Забележете,че то се нарича със славянската(или българска) титла - КНЯЖЕСТВО,имената им са изцяло славянски,включително и на владетелите.Католическата църква се създава чааак през 1054 година,а не по-рано.

55

Азазел

преди 4 години

"Разходите на НАТО 10 пъти над парите на Русия за отбрана"Естествено. Страните от НАТО са далеч по-богати от Русия и охраняват много по-голямо население.

54

Боби

преди 4 години

До Така е .."При война да не дава Господ,печели този при когото са парите и съвременните технологии."ЛЕЛЕ КАКЪВ ЕКСПЕРТОновата на САЩ НАЗЕМНА ядрена мощ ракети Минитмънт 3 от 1970гСАЩ Военоморска Мощ - Трайдънт 2(D5) е от 1989гРФ УР-100(SS-11) 1966Р-36М(SS-18) САТАНА 1975...РТ-2УТТХ Топол М(SS-27) 1997(силози) и 2006(мобилни установки)Р-24 ЯРС (SS-27 mod2) 2010гР-30 Булава(SS-N-30) 2018г Морски вариант на Р-24...Та какво говорихме за съвременни технологии?

53

До 47

преди 4 години

Дрън, дрън... Ако беше така, то Саудитска Арабия трябваше да е световния хегемон, защото парите си ги ринат с лопати.Пълни глупости си написал.Виж историческите факти, ограмоти се.Примерно за Виетнам и Франция а после и САЩ виж кой какви пари е имал и как свърши войната там.

52

Анонимен

преди 4 години

да, ама половината вървят за заплати и хигиенични консумативи! и са налазили по целия свят!

51

Анонимен

преди 4 години

Разходите им над 10 пъти повече от тези на Русия, и при първия им опит да нападнат, мечката ще ги смачка като дървеници.Точно такива бяха всичките им предишни опити, пак подплатени с големи разходи. Като се почне от шведския крал, после саксонския, после Наполеон, после Хитлер и следващите ще са същите.

50

Анонимен

преди 4 години

Руската водка е по-евтина от американското царевичаково уиски. Вършат една и съща работа.

49

Анонимен

преди 4 години

Стоките на НАТО са десет пъти по-скъпи от стоките на Русия. Колко струва един АК и колко - М-16?

48

Съвет

преди 4 години

До Анонимен 30 Ами кажи го това на украинците, да видиш какво ще ти се случи.

47

Анонимен

преди 4 години

До БобиЩо трошиш китайската клавиатура бе бате, бегай в 3-ти клас да си доучваш математиката!

46

Така е ..

преди 4 години

Не само бюджета , и военната мощ е 10 пъти по голяма от руската.При война да не дава Господ,печели този при когото са парите и съвременните технологии.Танкове няма да има.

45

Боби

преди 4 години

До Най-голям"Военният бюджет на Русия е най-голям . 6.5 до 7 % от БВП. На САЩ е 3.45% от БВП. На руснаците работата е- на гол тумбак , чифте атомн подводници. Затова *** са гладни, голи и боси.Само дтънкат оръжие , а една свястна пералня не могат да си направят."Умнико УВАЖАВАНИТЕ ЗАПАДНИ МЕДИИ занимаващи се с отбрана казаха и отрязаха1. РФ е на 5 място в света по военни разходи2. За последната година е паднала от 3 на 5 място3. Бюджета в Рубли не се увеличил вече 3 година.

44

Анонимен

преди 4 години

До FateЧукча, нито Украйна, нито Сирия са в НАТО. Мисли малко като пишеш. Русия никога не е посмяла да прави мускули на страна от НАТО и никога няма да посмее. Докато сме в НАТО и големите не могат да ни натискат.

43

Анонимен

преди 4 години

10 пъти повече пари. Това и значи, и не означава кой знае колко. Оръжията от един и същи вид на Запад и на Изток струват различно когато са за вътрешна употреба. Само който знае, той може да прави сравнения за покупателната способност на военните бюджети.

42

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗнаем тази я тази лъжлива история,измислена от един немски престъпник и предерас,нямаща нищо общо с фактите,Киевска Русь си е Русия,а Русия си е Русия,а това,че някой се е женил или омъжвал за някой си чужденец с монархичен брак е нормално за всички европейски монарси.

41

Боби

преди 4 години

До ЦРУ"До Боби.........ЕХООоооооо. никой не си го " СТЪКМИСВА " ! Пишеш Гугъл - БВП и ти излиза - НА СВЕТОВНАТА БАНКА на МЕЖДУНАРОДНИЯТ ВАУТЕН ФОНД ! ..ВСИЧКО се смята в $"ЦРУ можеш ли да мислиш? Или си просто ПАПАПГАЛ?Пример11 месеца курс 1:1 лев:$11 месеца оборот(БВП) 100лвна 12тия месец курс 2:1 и оборот пак 100лвКОЛКО Е БВП в Левове и Колко в $Според световната банка е 1200лв и 600$реално е 1200лв и 1150$РАЗБРА ЛИ КАК ТЕ СТЪКМИСКИВАТ А?Мисли бре човек не повтаряй като ПАПАГАЛ!

40

Анонимен

преди 4 години

865 г. е Девети век, а не осми, и пак казвам, руснаци до 10 век НЯМА! Има през 11 век киевски принц Светослав, който никой и никъде не го нарича руснак, защото такова нещо още не се е появило!

39

До fate

преди 4 години

Кои те излъга че тези пари отиват в Украйна и Сирия, тези пари отиват в икономиката на САЩ, и много малка част напуска територията на САЩ. Не е лесно да се създаде първа икономическа сила.

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Руснаците са фини идиотен, техните собствени учени го доказаха. В Украйна има татарско и българско население. Какъв гнyсeн предател трябва да си, за да скачаш за врага, не за своите?!