376

Ме

преди 4 години

Това е добре за малките партии.

375

едно и също

преди 4 години

За всичко друго уж се "карат" ама като трябва да се увеличава депутатската заплата, пенсия и подобни - 239:1 (тоя 1 се объркал при натискането на бутоните).

374

анонимен

преди 4 години

Тези в НС са от една партия, нарича се "Срещу бедния български народ"! Пак гласувайте за тях, за боркинята с кравешкия, алчен поглед от с. Крушовица и вожда от Банкя! В библията е казано: "По делата им, ще ги познаете"!

373

Анонимен

преди 4 години

Търсят си го вече, наглата управляваща каста!

372

Анонимен

преди 4 години

8 са малко.Ако е гарга да е рошава.80лв.Така ще се нагушкате яко.

371

Морски

преди 4 години

Това си бе и пъкления план на Баце. Горанов по-рано се кълнеше, че ще е левче, о на всеки трябва да е ясно, че няма как да остане левче. С толкова субсидия колкото и да не ми се иска да го напиша може да остане само Бацето щото е крал и пъхал под дюшека. Не си мислете, че кара на мусколи тая година

370

Анонимен

преди 4 години

Бедна ми, бедна Българио...... До кога?

369

Калеко Алеко

преди 4 години

Дамата от с Крушовица, както беше загрижена за бедните пенсионери и майките с болни деца, така успя отново да напълни касата си с партийна субсидийка, преди някой недобросъвестен другар по стар шумкарски обичай да я избомби отново ... !!!

368

бай Ганю

преди 4 години

Тези ще ме накарат да гласувам за Слави

367

а

преди 4 години

Ай чИститУ.

366

MMM

преди 4 години

Тия У парламентО ще си ви връткат със дребни скандали, манипулацйки и всякакви такива дребни хитринки за да се задържат във властта, защо то изпуснат ли кокала и дойдат на власт "грешните хора" знаят какво ще последва.

365

Анонимен

преди 4 години

Да си изкарват гербаджиите мандата и да идват БСП на власт, за да ги смажем един път завинаги, защото *** им кляка за всичко.

364

Анонимен

преди 4 години

ЗА съжаление в тази държава няма го ЛЕВСКИ,няма кой да събуди този заспал изстрадал народ..........

363

Анонимен

преди 4 години

В нормална държава щеше да падне правителството.

362

Мишка 1

преди 4 години

До АнонименДруго е да си "тигър" - селски тарикат, *** и напорист, като ***!

361

Анонимен

преди 4 години

Мишките идват тук да напишат по едно "*** народ" или "не народ и ***" да изпуснат малко пара и после по старому си продължават със смачкания миши живот с:

360

шопендар

преди 4 години

ние ги избираме да управляват държавата,а те управляват собствените си интереси.докога ще търпиме тези червени ***,вижте как във франция се прави демокрация,време е и ние да покажем на наште хрантутници че в България има демокрация,и не само на думи.за сетен път ни демонстрираха че когато интереса клати феса,,всички са от една партия.

359

1

преди 4 години

Кметове на някакви градчета си купуват коли за по 200 000, гласуват се бонуси, далаверите по обществените поръчки не са секвали, фалират банки, източват се фондофе... за последните 5 години Господарите колко репортажа са направили, а колко случаи има, които никой не им обръща вниание (пол,, прокуратура). Ако повдигнеш въпрос за корупция или неродности, които са обществена таина, мафията ("бизнесмените" :) ) с помоща на държавата те смачкват - психически и физически.Няма по-*** народ!

358

Курнеля

преди 4 години

Щом ГЕРБ подкрепят, значи ние не искаме вече да е 8 лева, а 4 лева.

357

Енгелс

преди 4 години

смърт на капитализма!