262

Анонимен

преди 4 години

До 6/288И руските партенки "ухаят" на "Шанел 5" нали?

261

6

преди 4 години

До АнонименНе сме русофили , а българи , които уважават Русия и са й признателни за Освобождението от турско робство .Иначе щяхме да сме като кюрдите , палестинците и др .

260

Русия вън

преди 4 години

България ще доставя газ от Каспийския регион и Мала Азия, а докато НАТО осигури коридор ще внася газ от САЮ.Русия няма място на Балканите, руската биологична маса нахлула тук под притекста за български корени шута и от другата страна на ерно море.Русофилите в трудов лагер.

259

П.Петров

преди 4 години

Нали уж Турски поток щеше да диверсифицира доставките на газ за България и щеше да намаля енергийната ни зависимост от Русия, а сега пак по думи на Борисов ще е за руски газ до Южна Европа и пак ще плащаме скъпо и пре скъпо за руския монопол! Граждани за Евразийско Робуване на България, това е ГЕРБ! БСП, ГЕРБ, ДПС, все е БКП-ДС! ДО КОГА ЩЕ НАСТЪПВАТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЧЕРВЕНИ МОТИКИ !?!?

258

Анонимен

преди 4 години

100 тона пилешко със салмонела от полшада бяха казали поне в кои вериги е пуснатоте ми плещят за агенти и за путинвсички тия смрадливци са за обесване

257

Анонимен

преди 4 години

Ти мислиш, че ако се подмазваме на Путин, ще прекара газта през БГ, а не откъдето му е по-изгодно, така ли? Той ако иска да минат през нас, няма да вдига скандали, а ще е мирен и тих, както беше с Ердоган. За да се заяжда така, значи предварително е решил, че тръбата няма да е през нас.

256

Анонимен

преди 4 години

Господин Путин добре знае,че България отдавна не е суверенна държава.

255

13

преди 4 години

До Всичко е нагласеноИ по-добре. Народ от мишки по-добре да го няма.

254

Крим не е руски

преди 4 години

Путин хайде махай маркучите си за газ от нашата земя..

253

Всичко е нагласено

преди 4 години

Целта е газта да мине през гръцко в италия !!!! Това е играта братя Българи.Докато се джавкаме по форумите , предателите ,, български " от народно събрание/ ни заличават с пилешко месо от полша!!! Скъпа хамериканска газ!!!И омраза към Русия!!!Скоро няма да ни има като ген!!!!

252

13

преди 4 години

Територията няма да взима 1гр газ от тръбата за Сърбия. Такъв е договора и Баце го подписа. Турците и арабите правят поток на Територията до Сърбия, за сметка на *** в Територията, а сърбите ще плащат по 200млн на година транзитна такса, а проекта е 2.3млрд, заради споменатите от Баце предварителни процедури, всичко е в договора. На практика безлихвен заем за Русия и Сърбия, точно както с Ф16 за САЩ. Поемайте дебелия, бършете си сълзите и лягайте.

251

карате до

преди 4 години

Тая евтина газ ще ни излезе скъпо на края.

250

Абдал

преди 4 години

Бокьо ще разпределя единствено своя газ и тоя на Цвъкьо.

249

Анонимен

преди 4 години

Решението е много лесно втечняват газта и и ни е продават за американска чрез суапова сделка както стана щатите не могат да осигурят дебит необходим за цяла южна европа и понже сме калъфи гърците си взимат всичко турците също италия съшо

248

Анонимен

преди 4 години

Според мен туй са заигравки.Щото като има договори.А в договорите има срокове, за неспазването на които има солени глоби.Дядя Вова нещо е станал накриво или не му харесва дето Боко ходи при Дончо.

247

Сата НАТО

преди 4 години

Само бърбън и кънтри музика! Долу частушките!

246

Анонимен

преди 4 години

Аре, Хуин, проверка!Сваляй картите!

245

Шефа

преди 4 години

Путин говори за началото на 2020 , а Бойко за края на 2020 ?Имат явно разминаване и Борисов , пак не е убедителен!Не ставаш Бойко за партньор, ни на САЩ , ни на Русия , ни на ЕС!Скоро ще те отстрелят от три страни!

244

888888

преди 4 години

До не на руска газ! 258 Офффф , май си спал и не четеш Страните от ЕС се натискат за руски газ . СП2 - 10 млрд долара инвестирани от немски , френски, холандски, австрийски фирми , Турски поток ще е в експлоатация до края на годината . ЕС потребява около 500 млрд. куб . метра газ . Ако приемем ,че 1/3 собствено производство , откъде ще дойдат другите 2/3 -ти . Я се рови из нета , колко газ има Азербайджан , я виж с колко милиарда се оскъпи ТАНАП от първоначалните разчети .

243

Анонимен

преди 4 години

Путин още през 2015 обяви, че турския путок ще си го прекарва през Гръцко. За какво да се натягаме, като така и така ще ни заобиколи през Гюмюрджина, Ксанти, Драма, Сер, Струмица, Щип, Антарктида и Сурдулица. Йоп твою маму, Хуин, до свидания!