21

Бай Танас

преди 4 години

Това е по системата "Сам бягаш - първи стигаш"

20

hmn

преди 4 години

компанията шампион по аварийни кацания и закъснения. Те един билет не могат да продадат като хората... страх ме хваща как са по отношение на останалото.

19

Хахаха

преди 4 години

Кви са тези глупости! Това подобие на авиокомпания НЯМА пак казвам, НЯМА един редовно изпълнен полет без закъснение!!!Самолетите са под всякаква критика - мизерни, мръсни, тесни и каквото още се сетиш. НИКЪДЕ по света не съм виждал така изподрани и изтърбушени седалки, стъчаща тел или джобове завързани със свински опашки... Награда за най - трагична авиокомпания трябва да вземат!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Че то има ли други?

17

Kokoshka AIR

преди 4 години

Ах,какъв хубав час да се понагледаме на написаното.Призори не ще го има!Пътуване до Москва.8 часа закъснение при тръгване.Повреда в самолета(или чипа?).Пристига от Варна "замесник".Радост.Пилота с руска фамилия решава да компенсира изоставането.Забравя че товара не е укрепен и ни разстриса за световно.В част от курса ползва бойни прийоми.Озъртаме се за ракети въздух-въздух,а ние и стюардите се молим горещо Богу.При кацането "пилота опитва да разкачи фюзелажа и колесниците.Не успя!

16

Анонимен

преди 4 години

ха ха ха. ако не беше тъжно щеше да е смешно...

15

V

преди 4 години

Да предлагат парашути за всеки случай ;) И да сменят дограмата .А каракачанката да го таксуват за извънреден багаж .Не стига че дебел и не мой да излети самолета ,ами и помъкнал сумати багажи .

14

пак свидетеля

преди 4 години

Забравих да подчертая че вътре в самолета всичко дрънкаше и се тресеше, много ме беше страх. С други компании го няма този проблем, не говоря за турболенциите.

13

свидетел

преди 4 години

Споменаха за късния полет София-Варна, ами веднъж ми се наложи да го ползвам и наистина имаше три часа закъснение щото самолета не бил пристигнал от Франция, ако знаех че това е редовен номер щях да си хвана автобус и по-рано да се прибера. Преди това съм летял до София...

12

Анонимен

преди 4 години

Шъънпион из инвалиди ха ха ха

11

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че "Turkish Airlinies" са цярят на превозвачи те!

10

Анонимен

преди 4 години

Платих отиване и връщане една шапка парии на връщане ме накара ха да платя допълнително корпусен билет!!!

9

хаха

преди 4 години

Че то имаме ли друга компания?! А 90% от българите пътуват с Райънеър и Уизеър, останалите 10% са командировани, на които им е все едно.

8

ОТБОРА

преди 4 години

ЩОТ нема други иначе да най добрите са в разреденото кафе хлебчето и в това че забравят да ти дадът кокаколата ако не им напомниш ...

7

вица

преди 4 години

това някакъв виц ли е, винаги закъсняват и то доста...

6

факт

преди 4 години

който ползва не повтаря!

5

гражданин

преди 4 години

То май няма други. Като имаше, не бяха най-добрата.

4

измамници

преди 4 години

напълно нагласена награда. пътувам почти всяка седмица с тях (налага ми се просто) и мога да ви кажа, че качеството е сравнително ниско и с годините все по-ниско. вече един кроасан под налягане ти хвърлят.. това е авиокомпанията в която са снимали порно (вижте в интернет). сами си правете изводи, къде стоите

3

46677

преди 4 години

Оооо Да !!!!!Най-добрия в ЗАКЪСНЕНИЯТА

2

Българин

преди 4 години

Не са лоши. Поне още дават храна и напитки в самолета безплатно. В много западни (говоря не-лоу кост) вече искат да си плащаш за храната и за пиенето за вътрешните европейски полети.Иначе за мен най-добри, които летят до България безспорно е Turkish Airlines.