84

Анонимен

преди 4 години

Първата диплома на бай Данчо е за заварчик. Просто човек с нюх и опит в заварките. Вижте на нас как ни продаде самолети които не съществуват.

83

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали заслужава, важното е, че откакто е на власт, някои неща се стабилизараха в сравнение с войните на чудовищата Бушобама. Да не казвам голяма дума.

82

Миро

преди 4 години

Не. Тръмп все още опазва мира , а това е безценно .

81

Съвременник

преди 4 години

Важното е, че Тръмп твърди, че няма климатични отклонения. Явно, гледа в перспектива, как светът се развива.

80

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 114 Кое не е така ? Точно така си е.

79

Така е ..

преди 4 години

И Тръмп и Путин трябва да бъдат отстранени. И двамата не стават.

78

Анонимен

преди 4 години

ДОНАЛД ДЪМБ ПРЕЦАКВА КЛИМАТА И ПРЕЦАКВА ЕВРОПА - ДА ГО ИЗХВЪРЛЯТ

77

Анонимен

преди 4 години

Не е до Тръмп толкова. Народът си иска такъв като него и ако не е той ще друг, но ще е негово копие, а няма да са разни обами и хиларита. Тенденцията е ясна и нея не могат да я импичнат...

76

Анонимен

преди 4 години

Неееееееееее!

75

Американ

преди 4 години

Пaдaлcкaтa пария още преди да се беше заклел реши че ще го маха с всички средства и срещу избора на хората. Но за всички тука е чсно, че е кьор фишек. Мислят си че печелат от подобна "гластност", но всъщност дотегнаха и на част от поддръжниците си.Не само че нищо няма да се случи с Тръпм, а ще го изберем още един път. Той насочва Америка в по-добър път.

74

баба мара

преди 4 години

впк на сащ го назначи за президент и тои ще го свали ако иска засега няма основаниеда го сменя защото печалбите от продажбата на оръжие са огромни така че дончоостава до края на мандата си

73

Анонимен

преди 4 години

Бай Данчо се опитва да спаси краварника от фалит. За целта рекетира страните от НАТО и води икономическа война с Китай и Русия. За целта използва Русия, като смъртен враг, а Китай като крадци на технологии, което не е така.

72

Анонимен

преди 4 години

Не.

71

Анонимен

преди 4 години

Доналд Тръмп е велик американски президент. Той е бизнесмен, а не покварен от схеми политик. Той е избран от белите работещи, за разлика от предишния който беше избран от афроамериканци и латиньоси живеещи в огромната си част от сошъл и крими. Дано бъде преизбран!

70

Истината

преди 4 години

Ти му се кефи, но наглостта с която се управлява в света преминава онази скрита форма и става нагла и показна. А последствията са за теб - още по-голяма корупция и т.н.

69

Г.Осиновителя

преди 4 години

Мен ме кефи Тръмп- Дърт козел пък каква върба плющи и не му пука от нищо. Да остане!. Даже още един мандат му давам.

68

Анонимен

преди 4 години

Не ги знам добре американските закони, ама след като е избран, този който евентуално може да го отстрани не трябва да ли е същият, който го е избрал, т.е. ам. народ, или как?

67

Нека властва все още

преди 4 години

Дори не си го помосляйте! Такива лидери достигат до властта веднъж на сто години.

66

Анонимен

преди 4 години

Да затвориш бебе в килера това е маика на три деца каква маика сити да те попитам аз улична превъзходна дама върви си на микре и дано там си стоиш

65

муспи

преди 4 години

По въпроса за турците. Те са изкуствена създадена голяма държава от дивашките племена между Каспийско и Черно морета, за да бъдат набутани във Византия и Европа, в юдейската война с Християнството. Диваците могат да съществуват само паразитно, ако Европа им спре Пособията, те направо ще измрат от глад, - накрая ще нахлуят в България, Гърция и Сърбия за да ядат нещо, и ще бъдат поръсени с прах от който се мре. Само че преди това Европа ще трябва да се освободи от игото. Трудно? - въпрос на избор.