34

Анонимен

преди 4 години

Ама разкарай се,кой ти плаща разходките и ни набутва постоянно да те гледаме !И моля да не употребявате чуждици като "фрустрирам",защото замърсявате българската реч!

33

Анонимен

преди 4 години

Зимата става студено , лятото топло. Откакто земното кълбо съществува има климатични промени. Хората не могат да влияят на климата. По - елементарно от това няма. Нито крякащи пикли, нито най-висшите политици могат да направят нещо. Всичко е лицемерна пропаганда за въвеждане на такса въздух.

32

Анонимен

преди 4 години

До А знаете ли чеДа,руска пропаганда е от най-гнусните.Ето епизод от него.Маша играе на смартфона си или някаква електронна игра.Мечката се запалва по игрите.Преди това слуша съветски частушки от войната пие чай от самовар (о,боже дори и в якутск не ползват вече самовари) и слуша грамофонни плочи.Преди да почне да играе компютърни игри има медали по борба и дигане на щанги.Почва да играе компютърни игри,полудява става агресивен ,продава всичко и напада приятелите си. Не е пропаганда,а?

31

Анонимен

преди 4 години

В Украйна и САЩ обявиха детското филмче Маша и медвед за руска пропаганда.-------То Е такова.И е изключително глупаво като сюжет, а момиченцето е силно противно.

30

Анонимен

преди 4 години

Винаги много се забавлявам на *** - хейтъри, които собствените им жени не ги слушат, ама те тръгнали да нападат Грета Туберг, която има милиони последователи по целия свят!

29

Шекер туърист

преди 4 години

Дете със злобен поглед. Няма семейство и деца. Какво може и знае? Още нищо незнае за живота. Но ще стане кофти политик като порастне и ще ни гъне от данъци.

28

Санта Клаус

преди 4 години

Ще ви накарам да се изпотите със следновогодишните сметки и данъци. Трябва да сте съпричастни и толерантни с евроатлантическите ценности. В България Дядо Мраз няма да идва.

27

Анонимен

преди 4 години

Сигурно се отоплява с нафтова печка-ужаст!

26

b

преди 4 години

До кога ще се занимават с тази производител отпред на въглероден диоксид и метан от зад. Да престане да унищожава зелената маса на планетата която произвежда кислорода и да посади поне само едно зелено растение.

25

Кукуруку

преди 4 години

Не му се сърдете на горкото, то наистина е символ, но не на това, което си въобразява - в съществото се вижда чудесно до каква деградация се е свлякъл самодоволният надменен либерализъм. Вижда се и колко уверени са кукловодите на уродчето, че така могат да влияят на глупавата невежа тълпа хипстърчета, които са отгледани с филмирани комикси за супергерои и Хари Потър и са убедени, че какъвто свят си измислят, той е истинският. Горкият Шпенглер, какъв "Залез на Европа" би могъл да напише сега...

24

Анонимен

преди 4 години

Пик.ла - слиза от яхтата и почва да обижда света без един ден трудов стаж.... Кой и дава поле на язява на тази кукуви.ца

23

hhgvk

преди 4 години

Има хубав бг. филм "Професия ординарец" /не съм сигурен за името/ - та в тоя филм В. Камарашев казва велика реплика - "Бъдещето е на младите, но настоящото няма да им го дадем"

22

Анонимен

преди 4 години

Гневът на децата?Абе що не я оставите малко да се къпе с ледена вода и да яде сурова риба,трева и червеи и буболечки да види колко е хубаво да си загрижен за климатът.Срещу кво се бунтува?Затва,че се вози във влак с климатична инсталация на въздушна възглавница?Затва че яде бял вкусен и пухкав хляб и маже дебел слой висококачествено масло и топено сирене от пластмасова кутийка с нож от неръждаема стомана а не кална клечка и хлябът да е твърд като камък и с вкус на чорапи?Е що не е еко,а?

21

Рогатия Рудолф

преди 4 години

Ей ся тез дни, ще усетите на гретка глобалното затопляне...На електромерите ви, ще им се завие свят...

20

Анонимен

преди 4 години

Явно не само у нас здравната система не функционира. Тази е живото доказателство. Вместо да е въдворен в някоя психиатрия, тръгнала да оправя екологията

19

Алабала

преди 4 години

Това осъзнало ли е какво прави?

18

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Нали болните евроатлантически мозъци бяха казали, че това дете е спонсорирано от Путин ....

17

А знаете ли че

преди 4 години

В Украйна и САЩ обявиха детското филмче Маша и медвед за руска пропаганда.

16

Анонимен

преди 4 години

Като гледам тя е единственото гневно дете , другите си гледат сериалите или чатят на телефона си, така че гретче и ти се забавлявай, стига драматизира

15

Анонимен

преди 4 години

Продължавам да не разбирам защо всичко, което казва се превръща в новина? Кое точно беше изключителното или впечатляващото? Климатът се бил променял и никой не разбирал гневните деца... гениална мисъл, Айнщайн! Аплодисменти!