85

До 87

преди 4 години

И аз викам стига с тая *** простотия, но мафията на власт продължава да се кланя на черни секти. Явно комплексарите са точно там.

84

Анонимен

преди 4 години

Министерството не е социално, а е се ксу ално, защото ще да прекара всички нещастни хора в РБ.

83

Анонимен

преди 4 години

А бе, къде е онази "тежка артилерия" Десислава Атанасова?

82

бай х

преди 4 години

всеки трети ГЕРБер е простколкото първите двама

81

До 1ъ

преди 4 години

До 1ъСтига с тази *** идеология, явно някои мъже избиват комплекси.А що се отнася за терминологията, то тя влезе в обръщение още по времето на Орешарски.

80

преди 4 години

Тази е поддръжник на *** идеологията. Причината е, че правителството има да усвоява едни пари за насаждане на *** политики.

79

Русия

преди 4 години

Противна Калинка на Калинката Бобку!

78

Waffen SS

преди 4 години

Поредното същество,както се казва дялан камък,виден специалист по нищо-нравене,подобно на всички останали от многобройните кабинети на Борисов.Тя както и така наречената министърка на външните работи са състезателки по скачане от едно министерско кресло в друго и както винаги с нулев или отрицателен резултат.Днес министър на социалните грижи/то едни грижи/,утре може да е министър на отбраната,след това на енергетиката.Но е важно да се прокарват чужди интереси,но все антибългарски

77

Анонимен

преди 4 години

Проблемът не е че госпожата е в някаква връзка със САЩ.Проблемът е че не е във връзка с Кремъл,там от където искат да продължават да ни управляват чрез терор,както и до сега.Някой ще каже че съм ,,неблагодарник'',аз бих му казл първо да попрегледа истинската история на България,не фалшивата писана след 09/09/1944,и после да изказва мнение.Абсолютно всички български възрожденци са били на мнение че е по добре под Османско,отколкото да ни освобождава Русия.Всички възрожденци са били яко русофоби.

76

ЧЕСТИТА ЛУДНИЦА

преди 4 години

"За протокола таткото е проф. Евгений Сачев, трудещ се в областта на националната сигурност. Преподавател в Академията на МВР и в УНИБИТ (Библиотекарския институт, ръководител катедра), както и по други интересни места. Във визитката си Сачева има и още една любопитна подробност представител на Националния демократически институт на САЩ. Това е една съвсем не неправителствена организация, функционираща под крилото на американската Демократическа партия. Човек на института бе и вече бившият външен министър Даниел Митов. Не е ли интересно таткото българско ченге, дъщерята човек на Демо

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 81Да бе, какво общо има! Зер в една съседна страна лесбийка стана премиер, а по на запад мнозина министри си признаха нестандартната ориентация. Тук случаят не е такъв, но въпросната дама лъже в Парламента като на Асанчо дъртата баба! Нейни изказвания са документирани във Фейсбук, където тя е пропагандирала вижданията си и е спорила с хора с противни на нейните възгледи! Тая ще я изгонят с камъни, помнете ми думите!

74

Анонимен

преди 4 години

БСП пак се опитват да яхнат стара популистка вълна. Социалния министър няма задача да въвежда идеологии, така че какво му е личното предпочитание по джендърските работи няма значка, не знам защо герберасите обръщат внимание на бръщолевенията на БСП, може би за да не разочароват електората си.

73

Притчи 4:23

преди 4 години

,,... От всичко, което трябва да пазиш, най-много пази сърцето си, защото от него са изворите на живота........''

72

Анонимен

преди 4 години

76 Много си елементарен бе човек! То от много пенене и плюнчене по БСП.Не ви остава време.Да оплюете и дъртия комунист който ви манипулира!. Но "работи" тактиката му! -:) Само да ревне "Долу БСП" И му пригласяте веднага в хор. Калитковци големи сте ДА знаеш!

71

българин

преди 4 години

Тоя кукурингел/Като го гледам.Все едноЛлилянчето "евродепутатката" от Гроб гледам! Тоя пишман 1 ви в държавата.Все такива си ги харесва.Едрогърдести и дебелогъзести като него самият! Много охранени бе човек! Яко лапат Гроб за това са дебели! Ех парламентарни изборииии..Как ви чакаме самоооо!

70

бай ганю

преди 4 години

щом БСП скочи против нещо значи това е ориентир че трябва да се случи

69

Анонимен

преди 4 години

А сега кой от вас мaлоyмници ще извика, че *** от Норвегия ще ви вземат децата... Хайде, време е някой *** с IQ доста под 100 да се изока. И по-добре наистина да ви ги взимат за да не сееете семето на глупостта, селянията и деградацията в България. Ако може и вас да ви вземат на планетата на маймyните, най-добре.По-страшно от глупавия човек НЯМА, а вие сте плачевно глупави. И който ви плаща и стотинка над минималната заплата също е глупец.

68

ха-ха-ха

преди 4 години

До А беДругарю гербераст ,ти не разбра ли че Боко слага за министри само някакви безлични женици ,за да изглежда мъжествен?А дебелата лелка направо плаши.

67

Няма такава държава

преди 4 години

Ясно е че тази милиционерска щерка не става за нищо.Ама с тия 100кг явно доказва че Тиквата е изврате.няк.Освен ако не е решил пак да ни покаже ,че и магаре да предложи ,пак ще стане министър.

66

Шеметни метаморфози

преди 4 години

Родата на черкезина Валери Симеонов-Балевски Винкелов заслужава специално изследване защото метаморфозите там са главозамайващи - от твърдолинейни комунисти байтошови подгъзурници,до патреотарци, вонящи русофоби,българофоби герберастни слуги и настоящи *** психодесняци.