48

сикаджията

преди 4 години

Един от големите босове на бившата групировка СИК Младен Михалев Маджо вече е спазарил резиденция Перла край Приморско. Тя е собственост на наследницата на покойния шеф на Мултигруп Илия Павлов. Дарина Павлова от години е обявила решащата се бивша резиденция на Тодор Живков за продан.

47

Анонимен

преди 4 години

Искаме си ЮП и Белене,кога ще защитиш най-накрая и българския интерес,а не само чуждите?Искаме и Македония да спре да лъже и краде нашата история!

46

Българин

преди 4 години

Да поставяш един до друг комините на САЩ и Китай (като знаем какви маниаци на тема екология са американците!) е меко казано, форма на политическа шизофрения!

45

@42

преди 4 години

Ама иначе милиарди за самолети на рисунка веднага се намират, нали? Може да няма за болници, за учители, за наука, за култура, за нищо всъщност освен за асфалт и МВР, ама за изтребителите в брой веднага се намират. АЕЦ ни е ужасно нужен, защото АЕЦ-ите не ги бомбардират. Ама няма проблеми, ще си летим на нарисуваните изтребители като малкия принц и ще се пазим от Русия. Пък емиссите изобщо няма какво да ги мислим, то скоро България няма да има, пък какво остава за емисии.

44

Анонимен

преди 4 години

Ми, нали беше при Тръмп,бе?! Защо не му каза да спре комините!

43

Анонимен

преди 4 години

Природни бедствия, нечувани досега. Глобално затопляне - с две думи пълни глупости. Климатични промени ОК, обаче затоплянето и бедствията са единствено и само внушения от едни хора, които печелят милиарди от този измислен проблем. Покачване на глобалната температура с един градус не може да е причина за подобна истерия, това е нещо напълно напълно нормално, нещо което се е случва много пъти в миналото. Или ще се адаптираме, или ще измислим механизъм за контрол на климата - това са вариантите.

42

запознат

преди 4 години

На мен ми ПУШИ главата, че съм на минимална заплата а и хладилника е празен.

41

Анонимен

преди 4 години

С какво да построи Белене? Нали трябват 6 милиарда за тьпото ти Белене! Като му дойде времето, ще се построи. Засега Козлодуй им още 15 години живот.

40

Анонимен

преди 4 години

тези автомобили не замърсяват Мадрид а доста по големи пространства там където им се правят батерийките

39

Анонимен

преди 4 години

Боко, а ти кога ще оставиш джипа и ще се качиш на електромобил?

38

Активист на БКП

преди 4 години

Да беше построил Белене!

37

В отговор на Браво

преди 4 години

Викаш браво на твоя любим вожд, ама дали му стиска да го каже това в очите на Тръмп примерно? Дали, като е толкова голям отворко ще се изрепче пред САЩ и ще им каже, що се изтеглихте от Парижкото споразумение за ограничаване на въглеродните емисии!? Мислиш ли, че ще има смелост да им го каже директно, а? Нашият е отворен само на празни думи и на нищо съществено и значимо! ПР и хвалби, а зад всеки негов провал се крие дежурно за другите, те вечно са му виновни за собствените му провали!

36

sss

преди 4 години

пушели комините ... каза ли му на тръмп за вредните емисии, за пушещите комини?? нали все тръбиш, че им се караш и им казваш на онези на еврозаседанията!? само че, освен незнаенето на език, запретнатите ръкави и ръката в джоба остава влизането в клинч и мляскането - с това се изчерпва "великата международна политика"... а казването и приказването остават пред БГ камерите...

35

Посрещач

преди 4 години

Дали този път някой го е посрещнал на летището или пак само от посолството да не е сам.

34

Анонимен

преди 4 години

Баце пак е прегръщал наред. Усеща, че краят му идва и отношението на американците по време на визитата в САЩ го доказа.

33

Анонимен

преди 4 години

Ами нали затова е политик от класа! Умее да играе много игри едновременно. Лъже всички, снове на няколко фронта и вече над 10 години в властта и хората продължават да гласуват за него. Това си е талант бе! Ама и той се учил от най добрия в новата ни история. Бай Тошо. Оня правешки хитрец изкара на власт 35г. Бойко има още доста да го гони.

32

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА!

31

Булгар,Булгаааар

преди 4 години

Забелязахте ли интелектуалното излъчване на Педро Санчес и Б.Б???!!!!!

30

Браво!

преди 4 години

Велик държавник е Генерал Борисов и политик от световна класа. Винаги изразява точна и балансирана позиция по важните въпроси и действа бързо когато е необходимо.Безспорно се доказа като един от най успешните политици на за последните 10 години и то не само в България ами и в световен мащаб. В чужбина хората го уважават, виждате канят го навсякъде. Само комунистите в Бг. реват срещу него. Яд ги е че БКП залязва. Нинова излъга избирателите, Мая загуби изборите, а Радев е в изолация.

29

Анонимен

преди 4 години

бойко борисов-конкуренция на грета тунберг.сега възниква въпроса с какъв екотранспорт ще се прибере в софия,.