31

dobrozorlem

преди 4 години

41. Плачи със Зелени сълзи, но внимавай в чий джоб падат, че заФинахме ир да търсим StarGate

30

Анонимен

преди 4 години

"акцентът е върху 4:борбата с климатичните промени - в тази връзка ще бъде представен "нов зелен курс", развитието на цифровото общество и цифровата икономика, джендърното равноправие и укрепването на ролята на Европа в света".С други думи - ще правим ЕС зелена, дигитална *** империя. Не знам да се смея ли, да плача ли...

29

По-далече от Азия

преди 4 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

28

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

разминаване никога не е имало, щото и Брюксел и Масква рапортуват на господарите си в Пекин - Китайската Комунистическа Партия е Партията - Майка!

27

Анонимен

преди 4 години

ЖЕНАТА НЕ Е СТОКА ЗА ПРОДАН.ИМА ЛИ ВЪПРОСИ?

26

Истината

преди 4 години

Българите сме ацтеки от Перу! Нямаме нищо общо с руснаците!

25

Анонимен

преди 4 години

Русия е център на Голяма Евразия. Русия вече не се стреми към Европа, а я кани да стане част от Евразия.

24

ДА ТЕ СВЕТНА:

преди 4 години

От днешна Украйна идва една орда от 20-30-хил човека.Основното население на Балканите са мизи , траки и македонци!ДРУГОТО СА РУСКИ МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ ЗА ЧЕРВЕНИ ***!

23

Анонимен

преди 4 години

През 2014 Фон дер Лайен е назначила като секретар по въоръжението Катрин Сюдер - успяла бизнес дама, която е работила 14 години за американската консултантска фирма McKinsey. През 2015 и 2016 година McKinsey изведнъж са получили договори от министерството на стойност 250 милиона евро, при декларирани от ведомството само 5 млн. за консултанти.

22

Василев

преди 4 години

В Русия и ЕС всички олигарси, милиардери и банкери са от еврейски произход!!!Агент Шон Бонър!ЦРУ!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Европа е само придатък на голяма Евразия която се владее от Русия. Мястото на ЕС в бъдеще е като придатък на Русия и няма сила която да промени това.

20

кой ще каже?

преди 4 години

Ние сега като сме придошли от сегашна Украйна по тези Земи дали сме Чужденци в Европа в 2019 г и трябва ли да се срамуваме от това че сме били насила слаяянизирани от Византия точно преди 1153 г.?Някой в състояние ли е тука да отговори , аребе буд&али нали писахте оня ден 700 коментара тука..........хаха

19

Анонимен

преди 4 години

Кустурица: Около Русия се обединяват всички здравомислещи, а ЕС вече не може да се спаси.

18

Анонимен

преди 4 години

Когато бяхме с Русия българите живееха най-добре.

17

Анонимен

преди 4 години

ЕК няма думата. Решава се във Вашингтон. Европейците ако зависеше от тях щяха да се прегръщат с Русия за да купуват изгодно суровини и да си развиват бизнеса и да увеличават печалбите си. Но това не е изгодно за господарите отвъд океана. Много страни в ЕС са окупирани от въоражени американски наемници, само една грешна стъпка и американските наемници ще влязат за минути в Райхстага и ще арестуват и канцлер и депутати и цялото правителство.

16

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 4 години

..ЗАЩОТО БЪЛГАРИНА НИКОГА НЕ Е БИЛ "РОБ".....НИТО "КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН" КАТО В РУСИЯ!САМО ПРОСТИТЕ ГЛАВИ , МОГАТ ДА ВОЮВАТ С ТУРЦИЯ С ДЪРВЕНИ ТОПОВЕ, КОСИ , ВИЛИ И ПУШКИ ОТ 16-ти ВЕК!УМНИТЕ БЪЛГАРИ СА СЕ БОРИЛИ ЗА "АВТОНОМИЯ И НЕЗАВИСИМОСТ", СЪС ЗАКОННИ СРЕДСТВА !ТОВА ИСКА ЕВРОПА --ТОВА ДОНАСЯ И РУСИЯ С ВОЙНАТА!/...автономия и независимост../

15

Анонимен

преди 4 години

Русия може и без ЕС. ЕС не може без Русия. ЕС съществува благодарение на милостта на Русия.

14

темата Русия ли?

преди 4 години

Не разбрах сега , кога Руснаци точно са станали християни , всяка една сегашна Държава някога преди 10 века е приела християнството , у нас доста се мълчи по Темата щото неще нередно има в тоа Период през 866 г. айде нейсе ще продъкжаваме да мълчим няма друг начинКога обаче Руснаци стават християни?

13

Анонимен

преди 4 години

Дайте статия как преди малко най-великият в историята на футбола спечели рекордна 6-та Златна топка!Бог Лионел Меси!

12

Кога точно?

преди 4 години

Като си постнала тва крадено от сайта на БТА , да питам че няма точна информация , кога Русия приема офицялно ХРИСТИЯНСТВОТО , в Европа започва през 3 век Християнизирането а у нас достига чак 8-9 векВажно е се знае щото няма родени такива а впоследствие поради обстоятелтвата се приема Християнството