50

Анонимен

преди 4 години

Българска работа срама нямате ей!

49

Анонимен

преди 4 години

Не мисля че ИК ще помогне на хора, които 20г. търпят да ги бият с маркуч.

48

бай Миле

преди 4 години

До АнонименА ако ИК е чак такава панацея, защо в държави, които са я ретифицирали продължават да се провеждат протести срещу насилието над жените??? Аре стига глупости! И за Стиви Уондър е очевидно, че цялото нещо наречено ИК е троянски кон за прокарване на жендАри3ма!

47

бай Миле

преди 4 години

До АнонименАйде бе.. това ли е новата опорка?Нека да разкарат от всички документи думата gendеr ( социален пол или там както е преведено на бг ) и никой няма да има нищо против. Ако се приеме в сегашния си вид, само след някоя-друга година във всичките ни официални документи наред с полето "пол: м/ж" ще се появи и полето "соц. пол: м/ж/неопределено", което официализира абсолютно всякакви грешки на природата или фешън изцепки!

46

Анонимен

преди 4 години

Ако има тук такива жени ще ви кажа:Щом ви бие значи ви обича, затова другия път му играйте една бухалка в главата да види че и вие сте луди по него;)

45

Анонимен

преди 4 години

Като си ги избирате все да са силни (за да ви бият) и богати (за да ви изневеряват)...

44

Анонимен

преди 4 години

Жените сами си избират мъжете! Така, както един мъж си носи последствията от грешния избор, така и жената трябва да си ги носи. Ще подкрепя жертвите на агресия, когато агресията се заклейми по принцип, а не само тази насочена към жените! Това е дискриминация, аз съм против! Мъже също биват малтретирани от жените си, макар и не физически. Трябват нови закони, еманципация имаме, но законите са стари. Това съсипва семейната институция, вече никой не знае къде да се сложи и на какво може да разчита.

43

Анонимен

преди 4 години

ИК е нещо като Валутния Борд за България. Не ни е приятно, малко е насила, но единствения начин да ни превъзпитат. Тези, които си спомнят Валутния борд се бави 5-6 години, един долар стана 3000 лева, заплатите по 4-5 долара. Така че, колкото по-бързо, толкова по-добре. Но н някои хора ще се наложи да се налее акъл по трудния начин. Някой най-после трябва да име собясни, че не пропагандира трансджендъри, а атакува насилието във всичките му форми.

42

бай Миле

преди 4 години

Айде пак... натискът за станбулската конвенция продължава по всички фронтове!Тепърва ще ни заливат с подобни истории само за да ни внушат колко ни трябва допълнителна защита на жените, за да могат преждевременно те да си прокарат жендАр аджендата.

41

Край

преди 4 години

Жестокостта към жени в 80% от случайте е свързана с импотентност.

40

Totenkopf

преди 4 години

А може и да е имало защо да я бие, цели 20 г е търпяла, явно е била гузна и му е слагала рога. А може и да я и е харесвало да я бият щом е стояла толкова много време при него ахахах.

39

преди 4 години

Извършено е престъпление. Трябва да се заведе следствие, да се разследва и да се накаже насилникът с цялата строгост на закона. Това защо го няма в статията ? Защо прокуратурата не се самосезира и да го намери този ?

38

Анонимен

преди 4 години

До dasdasdНе става, баце. Слушах по радиото една от Анимус - направо изпадна в истерия, като я попитаха дали помагат и на мъже, преживели насилие. От ефира почти се усещаше как хвърчат слюнки, докато обясняваше как по принцип мъжете нямало как да са жертви на домашно насилие.Мерси от такива "фондации".И да, статията е за промиване на мозъци и е скрита пропаганда на истанбулската конвенция.

37

Анонимен

преди 4 години

Липса надписът "Платена реклама" на въпросният кризисен център.

36

Анонимен

преди 4 години

Уви, това е повсеместно явление в България. Познавам много такива жени. Търпят заради децата, заради родителите си, заради "какво ще кажат хората", заради материални придобивки, статус в обществото или просто от *** срам. За съжаление майка беше почти 15 години една от тях. Децата в такова семейство са тотално прецакани - аз никога няма да имам свое семейство. Драги жени, моля ви НЕ търпете заради децата! По-добре е да си тръгнете ако искате децата ви да нямат трявми до живот!

35

Анонимен

преди 4 години

акъл от такива кухи *** не щем! Човек, който години наред се остава да го бият като боксова круша и няма грам воля и характер да си тръгне сам, значи просто му харесва да го бият. "Бий мъ, обичам тъ" е мотото на такива.Сега била прогледнала... Е, не и вярвам, утре нещата ако стигнат до съд, точно такива се отказват от показанията си и биячът се измъква от правосъдието. Следва тона порция бой и така нататък

34

Нищо лично

преди 4 години

Ама цялата история е измислена от DW . За да ни манипулират !Ще ни заливат с такива докато общественото мнение към "истанбулската конвенция " не се промени за да я приемем.

33

избирател

преди 4 години

До 30-тиТова не отговаря на въпроса ми,що за мишок трябва да си,за да биеш и пребивал по слаби от теб същества?!

32

мхмм

преди 4 години

да са мислили на времето, не ги съжалявам такива, ходят от 15 годишни по лошите момчета, правят се на отворени, държат се като глупачки, не слушат родителите си, от рано започват с цигарки и смъркат, абе въобще на каквото си постелиш в тоя живот това сърбаш.

31

dasdasd

преди 4 години

Физичиското насилие е лошо, но не по-малко лош е психическия тормоз. Има всякакви случаи, така че не е добре да се обобщава. Не е нормално мъжът да бие жената, не е нормално и жената да вдига скандали през вечер и да се чува в целия вход. В крайна сметка нека има центрове за помощ на пострадали и от двата пола.