11

Коки

преди 4 години

Oтвратително течение е това, че всички известни жени са жертва на някакво интимно насилие от мъжете. оня ден и мадона казва, че я насилвал оня харви, ама обичала да работи с него, а тя може ли това да го каже, като тя е една от тези, които си развяваха навсякъде онези работи. Строши десетки хиляди пушки. И тя е насилена.

10

избирател

преди 4 години

То голяма мода стана днес тва сексуално насилие.Особено срещи мноооого богати и известни личности.....Сигурен съм,че има и такива,къде се питат "Абе аз ли не направих нещо,както трябва,че не "НАСИЛИ" и мен?!

9

психолог

преди 4 години

Случая с банковата служителка от Варна е христоматиен за модела на поведение на жени, предпочели кекса пред секса и когато биологичния им часовник отброява край на репродуктивните възможности са склонни към безумно поведение. За капка внимание са готови на безумия. И сега като и лъсна голия "Г" казва - Ама този мошеник ме накара да се влюбя в него и аз за това откраднах един милион....Хайде стига !!!..Сетила се Мара, че преди 30 години съм я пляснал по мазната дупара...или та и се е искало ?!?

8

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно вярно, "мъж". Това за жените е някаква истерия, братче. Но, жената била създадена от реброто на мъжа, т.е. на човека. Звънна ли камбанката?

7

мъж

преди 4 години

Когато ходиш по улиците, няма да видиш мъж да насилва жена по какъвто и да е начин. Изключение може да има ако се разходиш в някоя ромска махала.Същевременно, по път и над път можеш да видиш, как жена подлага на брутален психически тормоз някой мъж. И това се случва на публични места. А какво се случва в домашни условия...?!?Хайде да престанем с тази мантра за мъжете насилници! В днешно време жените са несравнимо по-агресивни и брутални. Поза "Ф" и се почва... вербален садизъм.

6

цонко

преди 4 години

До АнонименПроблема е по скоро американски в Европа сме по с акъла си още

5

Анонимен

преди 4 години

Абе нашите спонджи как изпуснаха Ламбо, Бог да даде мир на праха му! Оставиха го да си отиде неиздоен.

4

Анонимен

преди 4 години

Вече не трябва да се доближаваш до жена.Новите ценностите на ЕС е да станем обратни.

3

гражданин

преди 4 години

За мен, той е невинен.

2

В.Узунов

преди 4 години

Тоя като го видях на снимката и помислих че Ламбо па се изправил

1

Анонимен

преди 4 години

Тази истерия на жени използвачки няма ли да спре? Всъщност жената е създадена от ребро на мъжа т.е. на човека.